Eitjes verpakt snelle levering. Product ziet er precies zo uit als op de foto. Maat ook naar de norm.
Hoi Wil, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het snelle leveren van je bestelling. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops, we hopen je dan 100% tevreden te maken! Groetjes, Linde-zwembroeken.nl
Prettige website, snel geleverd, product is wat er van verwachtte!
Hoi Sander, Wat gaaf dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld, heel erg bedankt! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We zouden het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops. Groetjes, Linde - zwembroeken.nl
Zeer mooie zwemshorts .
Hoi Frank, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Linde-zwembroeken.nl
Precies zoals hierboven, top zaak.
Hoi Henrian, Bedankt voor de vijf sterren! We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops! Groetjes, Linde-zwembroeken.nl
Vlotte levering, zwembroek van goede kwaliteit.
Hoi Martin, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering van je bestelling. Kom je nog eens langs in één van onze webshops? Groetjes, Linde-zwembroeken.nl
Ik kreeg regelmatig mail van zwembroeken.nl, omdat ik eerder wat besteld had. Natuurlijk heb ik niet elk half jaar een nieuwe zwembroek nodig. Toch heb ik me niet afgemeld voor de mail, omdat ik zeer tevreden was. De site is duidelijk, bestellen en betalen gaat heel makkelijk. De levering is vlot en keurig verzorgd. Ik ervaar klantvriendelijkheid. En niet onbelangrijk: het geleverde is van goede kwaliteit. Zwembroeken.nl? Gewoon heel goed!
Hoi Paul, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Linde-zwembroeken.nl
Altijd die mailtjes over wat vind je van mijn product zijn fucking irritant. Je hoort het wel als het niet ok is.
Hoi Sophia, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de zwembroek. Jammer dat je het vervelend vind om achteraf mails te ontvangen. We horen namelijk graag wat onze klanten van hun aankoop vinden. Hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Duidelijke webshop snelle levering
Hoi Vera, Bedankt voor de vijf sterren! We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Alles is super gegaan.
Hoi Co, We willen je graag bedanken dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld op Kiyoh. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Snelle bezorging. Doos had wel veel kleiner gekund.
Hoi Steven, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Goed om te horen dat je tevreden bent over de levering. Je feedback vinden we fijn en nemen we zeker mee! Kom je nog eens langs in één van onze webshops? Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Leuke en grote variëteit aan zwembroeken. Ik heb zelf 2 stuks aangeschaft en ze zitten formidabel! Overzichtelijke site die de koopervaring positief beïnvloed.
Hoi, Bedankt voor je mooie beoordeling op Kiyoh! Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Hopelijk heb je veel plezier van de zwembroeken en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
de website zag er goed uit en mijn bestelling was ook snel geleverd
Hoi Lode, Heel erg bedankt voor je positieve review! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze website en dat je bestelling zo snel is geleverd. We zouden het leuk vinden je nog een terug te zien in één van onze webshops. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Op zaterdag besteld, maandag nagebeld en met spoed verwerkt. en dinsdag in huis perfect, dank jullie wel René
Hoi René, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Betrouwbaar top..
Hoi Cihan, Bedankt voor de vijf sterren! We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Al eerder hier iets besteld wat door mijn eigen schuld fout ging maar keurig opgelost. Bestelling snel binnen. Betrouwbare leverancier.
Hoi Mariejan, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven, hier zijn we heel blij mee! Fijn om te horen het de vorige keer zo goed is opgelost en je nu zo tevreden bent. Mocht je een keer toe zijn aan wat nieuws, dan zouden we het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops! Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Speedo zwembroek. Zit goed. Precies de goede maat, dus voor mij was de maattabel perfect. Snelle levering.
Hoi Gert, Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat je gebruik hebt gemaakt van de maattabel waardoor je nu de perfecte maat zwembroek hebt. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Zwembroeken zijn van goede kwaliteit. Snelle en correcte service.
Hoi Veronique, Bedankt voor je toffe review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van je bestelling. Wij zien je graag weer bij een volgende bestelling. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Keurige zwembroek maatje 3XL, ik moet afvallen maar tot die tijd bedankt zwembroeken.nl!
Hoi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven, hier zijn we heel blij mee! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de bestelde zwembroek en de prijs ervan. We zouden het leuk vinden je nog een keer weer te zien in één van onze webshops. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Prima Product is prachtig, je krijgt wat er omschreven is correcte maat. Snelle levering en goede verpakking. Kortom zeker een aanrader.
Hoi Harry, Heel erg bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling en dat deze exact is wat je had verwacht. Daar doen we het voor :) Zien we je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Mooie collectie en precies wat ik zocht.
Hoi Jazz, Super tof dat je ons een 10 hebt gegeven! Wat leuk om te horen dat je bij ons hebt gevonden wat je zocht! We wensen je veel draag plezier en zouden het leuk vinden je nog eens terug te zien. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Zwembroeken nog niet gebruikt maar zal vast goed komen. Volgende week gaan we ze uit proberen.
Hoi Henny, Onwijs bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met hoe de zwembroeken eruit zien. Hopelijk heb je er veel plezier van en zien we je nog eens terug! Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Vlotte afhandeling, inclusief ruilen naar andere maat.
Hoi Tim, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Fijn om te horen of je zo tevreden bent met je bestelling. We horen het graag of je nog tips voor ons hebt zodat we je de volgende keer wellicht 100% tevreden kunnen maken. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Snelle levering en goede service
Hoi Jos, Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en het snelle leveren van je bestelling. We zouden het leuk vinden je nog eens terug te zien. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Prima materiaal goeie pasvorm
Hoi Nico, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de pasvorm en het materiaal van de zwembroek. We horen het graag als je nog tips voor ons hebt zodat we je de volgende keer 100% tevreden kunnen maken. Zien we je nog eens terug? Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Moet goed passen alleen het koord is niks een stiek is beter
Hoi John, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat jammer dat het koort van de zwembroeken niet bevalt. Uiteraard mogen de zwembroeken retour mits deze ongedragen/ongewassen zijn. Wellicht zou je ze kunnen ruilen voor een zwembroek met elastiek. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.