Supersnel geleverd

Prachtige zwembroek en de volgende dag al in huis

Heel goede kwaliteit en snelle levering

Heel goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering, snelle verwerking, snelle terugbetaling

De eerste bestelling was er na 1 dag. Omdat de maat niet goed was heb ik deze retour gestuurd. Op woensdag bij postnl afgegeven. Op vrijdag kreeg ik een berichtje van ontvangst van mijn retour en nog diezelfde dag is het bedrag terugbetaald. Tweede bestelling was er ook na 1 dag. En nu was de maat perfect. Zeker een aanrader dit bedrijf.

leuke broek en snelle levering

Super snelle levering

Snelle levering mooie zwembroek

e-mails worden niet beantwoord

Tweemaal heb ik voor de bestelling info over uw producten gevraagd via uw e-mail link. Ik heb daar nooit enige reactie op gehad. Zeer onprofessioneel en zeer spijtig want het sleurt uw ganse imago uit elkaar en doet uw firma als onbetrouwbaar overkomen.

Snelle levering, fijne website.

Gemakkelijk te vinden, zwembroeken passen perfect, volgens planning geleverd. Heb ze nu aan op Rhodos! Top website.

Goede prijs, snel geleverd

Bij het passen merkte ik gelijk al dat deze zwembroek een goede pasvorm heeft en lekker zit.

Zeer goede ervaring

Duidelijke en uitgebreide website en snelle levering.

Zeer snelle levering en uitstekende artikelen ! Je wordt keurig op de hoogte gehouden

Conform verwachtingen

Mooi aanbod, vlotte bestelling en levering. Product voldoet aan de verwachtingen.

Super zwembroeken

Mooie kwaliteit, zit geweldig. Kortom super. Snelle levering, een aanrader deze sit.

Snelle levering en voldoet aan mijn verwachtingen.

Snelle levering en voldoet aan mijn verwachtingen.

3 besteld, 1 retour .. 2 waren prima , 1 te groot , geld stond er binnen no time weer op, zeer tevreden .

Super service perfect!prima product

Alles prima!

Snelle levering goede service en kwaliteit

Ik heb goede ervaring met dit bedrijf het werd vlot bezorgd.

Perfecte zwembroek

Op tijd ontvangen voordat ik op vakantie ging. Op vakantieadres heerlijk in gezwommen

Super verzending

Fijne website zoeken op maat. Spullen kwamen op afgesproken datum. Genoeg keuze

Snelle levering, goede service ook als je verkeerd besteld hebt. Heel aardig.

Prima, wat ik heb besteld is helemaal oke en ook hartstikke op tijd geleverd.

Maklkelijke website, snel gevonden wat ik zocht, bestellen is gemakkelijk en de lvering was ook lekker snel. Product bevalt met erg goed.

Prachtige zwembroek

fijne zwembroeken

vlotte bestelling

vlotte bestelling en levering

Tevreden

Bestelling ging vlot en levering 1 dag

Snelle en vriendelijke verzending.

Het bestellen zwembroeken.nl was voor mij de eerste keer. Dag na de bestelling keurig bezorgd werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Wat mij opviel dat er een bedankje in zat voor hetgeen ik besteld had, hoe attent kun je zijn!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.