Prachtige zwembroek en de volgende dag al in huis
Hoi, Bedankt voor je positieve beoodeling op Kiyoh! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met de zwembroek en de snelle levering ervan. Veel plezier van de zwembroek en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Heel goede kwaliteit en snelle levering.
Hoi Nard, Onwijs bedankt voor je positieve beoordeling op Kiyoh! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de zwembroek en het snelle leveren ervan. Veel draag plezier gewenst en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
De eerste bestelling was er na 1 dag. Omdat de maat niet goed was heb ik deze retour gestuurd. Op woensdag bij postnl afgegeven. Op vrijdag kreeg ik een berichtje van ontvangst van mijn retour en nog diezelfde dag is het bedrag terugbetaald. Tweede bestelling was er ook na 1 dag. En nu was de maat perfect. Zeker een aanrader dit bedrijf.
Hoi Winnefred, Super tof dat je ons een 10 hebt gegeven! Ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons en dat je ons zou aanraden. We wensen je veel draag plezier en zien je graag nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
leuke broek en snelle levering
Hoi Riny, Bedankt voor je positieve review. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de zwembroek en dat deze snel is geleverd. Zien we je nog eens terug? Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Snelle levering mooie zwembroek
Hoi Chris, Onwijs bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de levering van je mooie zwembroek. Veel draagplezier gewenst en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Tweemaal heb ik voor de bestelling info over uw producten gevraagd via uw e-mail link. Ik heb daar nooit enige reactie op gehad. Zeer onprofessioneel en zeer spijtig want het sleurt uw ganse imago uit elkaar en doet uw firma als onbetrouwbaar overkomen.
Hoi Charles, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je geen reactie van ons hebt ontvangen. We hebben het nog even nagekeken maar zien ook geen mail in onze inbox. Uiteraard mag je ons altijd een mail sturen bij vragen. Je mag de mail sturen naar: [email protected]. Excuus voor het ongemak. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Gemakkelijk te vinden, zwembroeken passen perfect, volgens planning geleverd. Heb ze nu aan op Rhodos! Top website.
Hoi Frank, Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling en dat je de zwembroeken aan hebt op Rhodos. Hopelijk heb je veel plezier van de zwembroeken op Rhodos en zien we je nog eens terug. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Bij het passen merkte ik gelijk al dat deze zwembroek een goede pasvorm heeft en lekker zit.
Hoi Geert, Heel erg bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm van de zwembroek en dat hij lekker zit. Veel draag plezier gewenst en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Duidelijke en uitgebreide website en snelle levering.
Hoi Ton, Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Zeer snelle levering en uitstekende artikelen ! Je wordt keurig op de hoogte gehouden
Hoi Volientje, Bedankt voor je positieve review! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren. Fijn dat dit dan ook is gelukt. Zien we je nog eens terug? Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Mooi aanbod, vlotte bestelling en levering. Product voldoet aan de verwachtingen.
Hoi Christoph, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We willen je hier graag voor bedanken. Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops en scoren we dan vijf sterren! Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Mooie kwaliteit, zit geweldig. Kortom super. Snelle levering, een aanrader deze sit.
Hoi Wilma, Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling op Kiyoh! We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Snelle levering en voldoet aan mijn verwachtingen.
3 besteld, 1 retour .. 2 waren prima , 1 te groot , geld stond er binnen no time weer op, zeer tevreden .
Hoi Jor, Bedankt voor je positieve review! Wat jammer dat 1 artikel te groot was. Maar fijn om te horen dat je retour snel is verwerkt. Zien we je nog eens terug? Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Alles prima!
Hoi Rob, Onwijs bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Ik heb goede ervaring met dit bedrijf het werd vlot bezorgd.
Hoi Piet, Bedankt voor je positieve beoordeling op Kiyoh! Fijn om te horen dat je z'n goede ervaring hebt met ons en dat je bestelling zo snel werd geleverd. We zouden het leuk vinden je nog een keer weer te zien in één van onze webshops. Wellicht kunnen we dan een 10 scoren :) Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Op tijd ontvangen voordat ik op vakantie ging. Op vakantieadres heerlijk in gezwommen
Hoi Cees-Jan, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven, hier zijn we heel blij mee! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent en heerlijk hebt kunnen zwemmen in de zwembroek op vakantie. We hopen je nog een keer weer te zien in één van onze webshops. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Fijne website zoeken op maat. Spullen kwamen op afgesproken datum. Genoeg keuze
Hoi Alex, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om zo’n positieve review voor ons te schrijven! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Snelle levering, goede service ook als je verkeerd besteld hebt. Heel aardig.
Hoi Borre, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Service is voor ons erg belangrijk, we vinden het dan ook fijn om te horen dat je hier zo tevreden over bent. Zien we je nog eens terug? Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Maklkelijke website, snel gevonden wat ik zocht, bestellen is gemakkelijk en de lvering was ook lekker snel. Product bevalt met erg goed.
Hoi, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Super tof om te horen dat je zo blij bent met je aankoop! We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops, hopelijk kunnen we je dan 100% tevreden maken! Groetjes Kaylee - zwembroeken.nl
Hoi Anton, Bedankt voor de vijf sterren! We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Hoi Frank, Bedankt voor je beoordeling op Trustpilot! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We horen het graag als je nog tips voor ons hebt zodat we je de volgende keer 100% tevreden kunnen maken. Hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
vlotte bestelling en levering
Hoi Mark, Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. Heb je nog tips voor ons om de volgende keer een 10 te scoren? Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Bestelling ging vlot en levering 1 dag
Hoi H, Oudenbosch, Supertof dat je ons een 10 hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren. Fijn dat dit dan ook is gelukt! We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Het bestellen zwembroeken.nl was voor mij de eerste keer. Dag na de bestelling keurig bezorgd werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Wat mij opviel dat er een bedankje in zat voor hetgeen ik besteld had, hoe attent kun je zijn!
Hoi Henk, Onwijs bedankt voor je positieve beoordeling! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de levering van je eerste bestelling bij ons. We wensen je veel draag plezier en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Kaylee - zwembroeken.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.