snelle levering, uitgebreid assortiment, goede maattoelichting

Recyclen belangrijk!

Recyclen belangrijk!

Snelle levering.

snelle levering, keurig verpakt. zwembroek ziet er uit zoals op het plaatje, pasvorm goed. daar kun je zeker een zwembroek bestellen.

Snelle levering, tevreden van het product

Snelle levering. Nx te klagen

Snel

Snel, goed & accuraat

Ruime keuze

Ruime keuze. Bestelde zwembroek volgende dag bezorgd

super snel geleverd en had een vraag en.

super snel geleverd en had een vraag en hebben direct geholpen

prima op tijd

prima op tijd, netjes verpakt

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit

aanwijzingen om maat te bepalen klopt niet

Geheel volgens de aanwijzingen maat van de zwembroek bepaald. Zwembroek bleek te klein. Jammer van die twee keer verzendkosten.

Verkeerde maat geleverd

Ik had last minute een spannende zwembroek nodig. Ik bestel een 140 en krijg een 12 jaar. Had geen tijd meer om te wisselen. Dus op pad met een te grote zwembroek.

Snelle levering goede prijs

Snelle levering met een goede prijs

Goede service, maar kosten retourneren niet vooraf duidelijk

Snelle bezorging, goed verpakt. Duidelijke instructie voor retourneren. Snelle beantwoording van vragen. E�n nadeel: je moet ook voor retourneren betalen. Dat is niet direct duidelijk. Pas na de mail met het retourbedrag werd het mij pas. duidelijk.

Supersnelle levering.

Supersnelle levering.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Kwaliteit zwembroek prima. Ook retour loopt soepel.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering.

Zwembroek

Snelle levering en zeer fijne en mooie. zwembroek

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling, goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering, conform toezegging op website. Foto zwembroek gaf wel ietwat ander beeld dan daadwerkelijke zwembroek (leken echt lange pijpen, was niet echt zo)

Site was overzichtelijk

Site was overzichtelijk. Je krijgt wat je ziet. Snel geleverd. Enige minpuntje is dat postnl t pakketje gewoon voor de voordeur heeft gedropt zonder dat er iemand thuis was. Maar daar heeft zwembroeken.nl verder biks mee te maken.

Maattabel gebruikt om de juiste maat te achterhalen. Waarom je net onder je borstkas moet meten is me een raadsel en heb puur de heupmeting gebruikt. Hierdoor een prima passende zwembroek ontvangen.

Ik was drie dagen tevreden met de.

Ik was drie dagen tevreden met de zwembroek van muchamalo. 4de dag lag het logo op me strandbed.

Was volgens de afspraak precies op tijd. En het zijn mooie zwembroeken en goede kwaliteit.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.