Snelle levering netjes ingepakt, vallen op maat dragen fijn.
Hoi Jo, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Linde-shirts.nl
bestelling was snel en compleet binnen. Ook vorige keer toen ik wat moest retourneren, werd dit keurig en snel afgehandeld. En ideaal dat je ook boxershorts etc kan bestellen onder dezelfde bestelling
Hoi Niels, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - shirts.nl
Heel veel keus aan shirts en makkelijk combineren met de andere shops. Snel verzonden
Hoi Redmer, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! Wat fijn om te horen dat je blij bent met ons aanbod van shirts. We zouden het leuk vinden je nog een keer weer te zien in één van onze webshops. Groetjes, Leanne - shirts.nl
Verbaast door zeer snelle levering.
Hoi Bert, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt! Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - shirts.nl
Ik ben erg blij met mijn merk boxers. Veel goedkoper dan waar dan ook.
Hoi Dirk-Jan, Bedankt voor de vijf sterren! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over over de (top)kwaliteit van je aankoop. Kom je nog eens terug in één van onze webshops? Groetjes, Leanne - shirts.nl
Mooie shirts
Hoi Rob, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de shirts. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - shirts.nl
Alles op tijd geleverd. Goeie kwaliteit.
Hoi Tiemen, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - shirts.nl
Levering snel en correct uitgevoerd
Hoi Jacob, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Leuk dat je je review hebt aangepast :) Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - shirts.nl
Originele beoordeling
Levering niet echt logistiek en milieu vriendelijk, heb 3 shirts tegelijk besteld die volgens de site op voorraad waren maar ze worden alle 3 apart geleverd waarvan één er na 2 weken nog steeds niet is geleverd
Hoi Jacob, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. We zien echter dat je bij ons geen shirts hebt besteld maar sokken. Kan het zijn dat je de shirts bij een andere webshop hebt besteld? Groetjes, Leanne - shirts.nl
Zit perfect, mooi goede kwaliteit
Hoi Nico, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - shirts.nl
Goede kwaliteit en snelle bezorging
Hoi Peter, Bedankt voor de 4,5 sterren. We waarderen je beoordeling enorm! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit én de snelle bezorging. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Ok!
Hoi Marta, Leuk dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen op Kiyoh! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - shirts.nl
prima spullen, snel geleverd. goede prijs
Hoi Willem, Wauw! Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - shirts.nl
Netjes verpakt en goed geregeld! Top
Hoi Eduard, Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm! We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook. We zien je dan ook graag nog eens terug in één van onze webshops! Groetjes, Leanne - shirts.nl
Fijne t-shirts
Hoi Peter, Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren, fijn dat dit dan ook is gelukt. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - shirts.nl
Goed te bestellen,prima bezorging.
Hoi Adrine, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestellen en de prima bezorging. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops en hopen je dan 100% tevreden te kunnen maken! Groetjes, Leanne - shirts.nl
Voldoet volledig aan de verwachten
Hoi Richard, Bedankt voor de vijf sterren die je hebt gegeven op Kiyoh! Wat fijn om te horen dat we aan al jouw verwachtingen voldoen. Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Leanne - shirts.nl
PRIMA KWALITEI, SNELLE LEVERING
Hoi Louis, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de prima kwaliteit. We horen het graag als je nog tips voor ons hebt zodat we je de volgende keer 100% tevreden kunnen maken. Hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Leanne - shirts.nl
Had naar mijn idee met 3x XL wel de juiste maat, helaas vielen ze klein uit, terug sturen werkt prima, wel kleine vergoeding voor betalen
Hoi Jerry, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh! Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de producten die je hebt ontvangen, dat de shirts kleiner uitvielen dan gedacht. Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops en kunnen we je dan wel tevreden maken. Groetjes, Leanne - zwembroeken.nl
Ik heb voor een goede prijs DEAL-boxers gekocht. Snel geleverd zoals besteld. Wat mij betreft een aanrader.
Hoi Bert, Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh!. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je DEAL boxers. We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops, we hopen je dan 100% tevreden te maken! Groetjes, Leanne - shirts.nl
Goede orodukten en snel geleverd
Hoi Rob, Bedankt voor je beoordeling. Heel leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en de snelle levering. Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshop! Groetjes, Leanne - shirts.nl
Snelle levering en zeer goede kwaliteit
Hoi Marco, Wauw, wat een mooie vijf sterren review! Daar worden we super blij van, bedankt. Hopelijk kun je nog heel lang met je nieuwe product, maar mochten ze een keer aan vervanging toe zijn, dan zien we je graag weer terug in één van onze shops! Groetjes, Leanne - shirts.nl
Snel besteld,snelle reactie,snel geleverd!zo zou het overal moeten gaan,top.
Hoi Marco, Wat fijn om te horen dat alles omtrent je bestelling snel verliep en dat je ons hiervoor 4,5 sterren hebt gegeven. Hier doen we ons uiterste best voor! We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops, we hopen je dan 100% tevreden te maken! Groetjes, Marco - shirts.nl
Goede kwaliteit en op tijd bezorgd!
Hoi! Bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier met je bestelling en we zien je graag nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - shirts.nl
Shirts.nl prima service. Snelle levering. Efficiënt bij ruiling. Alleen Alen Red vind ik tamelijk rommelig. Het valt mij op dat maatvoering van de shirts bij elke bestelling weer anders zijn. Bij het bestellen is erg lastig te zien welke halsvorm het is. Witte shirts op een witte achtergrond maakt het er niet duidelijker op.
Hoi Aart, bedankt voor je beoordeling op Kiyoh. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop. Je feedback over de Alan Red shirts zullen wij meenemen. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Groetjes, Kyra - shirts.nl
Het aantal sterren zegt genoeg
Hoi Ron, hartstikke bedankt voor je positieve beoordeling op Kiyoh! Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met het bestellen en de levering. We zien je graag eens terug in een van onze webshops! Groetjes, Kyra - shirts.nl
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal
shirts.nl is de webshop voor gewoon goede T-shirts. Van basic shirts tot casual sweaters en van sportshirts tot polo's, we hebben ze in alle soorten! Kwaliteit is voor ons superbelangrijk en daarom vind je alle goede merken als Calvin Klein, Alan Red en Björn Borg bij ons online. Jullie feedback houdt ons scherp. Wij helpen je graag met al je opmerkingen of vragen.