aanrader

veel keuze, vlotte service, snelle levering

De print in het echt is hetzelfde als.

De print in het echt is hetzelfde als op de bestelling.

Ik bestelde een aantal schiesser.

Ik bestelde een aantal schiesser boxershorts op Boxers.be Zitten als gegoten en snel geleverd dus ideaal!

heel goed van kwaliteit bij het wassen.

heel goed van kwaliteit bij het wassen veranderd het niet dank u

boxershorts

snelle levering en prima pasvorm

Zondagavond besteld

Zondagavond besteld, maandagmiddag geleverd!

Goede prijs en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering.

Snelle en perfecte levering

Snelle en perfecte levering

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Aankoop is vlot en zonder problemen verlopen. Snelle levering, zelfs in tijden van Corona. Keurig verpakt. Tweede bestelling op deze site en opnieuw 100% tevreden

snelle levering precies wat besteld werd

Snelle levering en goed verpakt een.

Snelle levering en goed verpakt een aanrader.

Snelle levering, alles top!

Heel snelle levering

Heel snelle levering, en direct antwoord bij vragen. Super

Ik vondst me onderbroeken super goed zitten . Puls lever tijd was super snel .

Zeer vlotte manier van werkenTevreden klant

Zeer vlotte manier van werken. Dus een tevreden klant

Topservice

Topservice, makkelijk bestellen en z��r snel geleverd. Boxers waren ook erg goed. Boxers nodig? Dan is deze site enorm aan te raden, prijs zat ook erg goed! (Alleen jammer dat het vermelde geschenkje niet meegeleverd was maar dat was nu niet zo erg belangrijk.)

Geschikt alternatief gevonden

Jammer dat er geen drie DEAL boxershorts Medium zwart in voorraad waren. Dan heb ik maar besloten om 3 SCHIESSER boxershorts Medium donkerblauw aan te schaffen. En die zijn dan ook superzacht, je voelt ze nauwelijks. En de kleur is echt diep donkerblauw, bijna zwart ...

Iets langer onderweg geweest maar.

Iets langer onderweg geweest maar misschien normaal in Corona tijd

Correcte en vlotte levering

Correcte en vlotte levering

Ondanks corona een vlotte en zeer.

Ondanks corona een vlotte en zeer vlugge levering. Er waren bepaalde boxershorts niet meer op voorraad door een fout in het magazijn , onmiddellijk een mail met verontschuldigingen en mocht een ander kiezen uit hun assortiment, op hun kosten. Gewoon een super site en zeker aan te raden SUPER!!!!

Zet snelle en correcte levering!

Zet snelle en correcte levering!

Bj�rn Borg boxers

Ik kocht boxershorts als kado. Ze werden zeer snel en kadoverpakt geleverd. De extra moeite om op elk pakje een briefje te hangen met de inhoud vond ik geweldig. Ook de ontvangster was zeer blij met de boxershorts. Dank je wel

Heel snel geleverd en allemaal nog eens.

Heel snel geleverd en allemaal nog eens heel leuk verpakt ook. Heel tof. Dank je wel.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.be

boxers.be is de grootste ondergoedwebshop van de Benelux. Wij maken jou blij met het kledingstuk waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!