prima, snel geleverd, correcte prijs

Heel tevreden van de bestelling +.

Heel tevreden van de bestelling + levering dag na bestelling!

Heel tevreden, dank je??????

Heel tevreden, dank je??????

Vlotte levering!

Vlotte levering!

Voor mij was dit bestelling uit.

Voor mij was dit bestelling uit buitenland, maar kwam de dag erna al binnen terwijl een binnenlandse bestelling er 3 dagen langer over deed lol

Enorm divers aanbod

Enorm divers aanbod. Levering duurde slechts twee dagen.

1ste bestelling

Positieve ervaring bij deze 1ste bestelling - kwaliteit ziet er goed uit, nu afwachten wat er gebeurd bij het dragen en wassen.

Correcte webshop

Correcte webshop + snelle levering + snel antwoord op een vraag + alles correct verlopen + groot aanbod

Snelle aflevering

Snelle aflevering, alles in orde

Bij een eerste bestelling had ik een.

Bij een eerste bestelling had ik een probleem met de levering welke 4 dagen te laat was! Mijn 2e bestelling had ik gedaan en daags nadien waren de producten geleverd........ Uiteraard geen blaam aan boxers.be maar wel de firma waarmee ze samenwerken voor de leveringen(POST.NL) Vandaar de 4 sterren

Topservice

Zeer snelle levering. Alles correct ontvangen. Goede up to dat van de zending.

Te laat

Te laat. Besteld net voor onze vakantie, maar de levertermijn was niet zoals beloofd.

Stemt perfect overeen met wat ik voor.

Stemt perfect overeen met wat ik voor ogen had. Correcte levering.

Alles dik in orde hoor

Alles dik in orde hoor

mijn bestelde maten zijn te klein

mijn bestelde maten zijn te klein, hoe kan ik de niet geopende boxers terug sturen ?

Alles perfect

Alles perfect

Snelle levering,top producten.

Snelle levering,top producten.

Snelle, correcte levering

Bestelling herenondergoed Schiesser

Bestelling was perfect maar wel maar geleverd na 4 dagen.

Te vrede klant

Snelle correct en degelijke service, wat ze beloven doen ze ook. Ik ben een tevreden klant, �n kan jullie deze site aanbevelen.

Pakket zou 6 dagen geleden al geleverd.

Pakket zou 6 dagen geleden al geleverd worden. Zal er pas zijn aanstaande donderdag, als we track en trace van post nl mogen geloven. Jammer!

Schiesser boxer

Uitstekend product en een goede prijs!

Snelle, prima levering

Super dienst

Super dienst ! Profeciat

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.be

boxers.be is de grootste ondergoedwebshop van de Benelux. Wij maken jou blij met het kledingstuk waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!