Snelle service!

Snelle service!

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.

Snelle service, mooie kwaliteit en leuk verpakt

Levering klopte niet met de.

Levering klopte niet met de oorspro,kelijke leveringsdatum. Werd geleverd dag nadien!

Leuke short gekocht

Leuke short gekocht. Extra betaald om in te pakken, dat liet wel te wensen over. Maar snel geleverd en juiste prijs.

Alles perfect in orde

Alles perfect in orde! Mooi afgeleverd!

Fijne en snelle service .vandaag.

Fijne en snelle service .vandaag besteld en morgen al in de brievenbus.wat een snelle levering .heb al eerder een bestelling gedaan en blijf deze een fijne site vinden.

correcte en vlotte levering.

correcte en vlotte levering.

Ruim aanbod

Ruim aanbod, kwaliteitsvolle producten en snelle levering.

Nog nooit zo snel iets besteld en.

Nog nooit zo snel iets besteld en gratis ontvangen

Snelle en correcte afhandeling van het.

Snelle en correcte afhandeling van het order.

Vlotte bestelling, alles netjes op tijd geleverd.

Correct en vlot

Alles was correct en ik werd vlot geholpen bij het retourneren na het bestellen van een verkeerde maat.

Heel tevreden over producten en.

Heel tevreden over producten en behandeling - cado verpakking zeker pluspunt ook organisatie hiervan ! Enkel die 5 % extra korting omdat ik zowel sokken als boxers besteld heb voor klein � 300 werd niet toegepast ?! Quid ? Cathy

Eerste maal besteld zeer.

Eerste maal besteld zeer klantvriendelijk En vlug geleverd en goede kwaliteit

#1200001982 geplaatst op 12 november.

#1200001982 geplaatst op 12 november 2018 15:38:08 CET en op 16 november steeds niet gekregen!! Morgen in huis....!!!

Perfekt !

Perfekt service !

Ik draag al jaren witte Puma boxers.

Ik draag al jaren witte Puma boxers omdat het model mij erg bevalt en zeer comfortabel voelt. Het model is wel mooier geworden dan vroeger : de vorm van het dubbel middenstuk en ook het stikwerk is veel mooier dan vroeger. De vorige set die ik kocht bleek kwalitatief slechter dan de set ervoor. Namelijk dunnere stof waardoor sneller versleten of de vorm weg. Ik heb de indruk dat dit nog altijd dezelfde standaard stofkwaliteit is. Dat is jammer deze zou verbeterd mogen worden, namelijk iets meer grammen katoen per m� stof. Gezien men tegenwoordig Shout en Vanish gebruikt voor eventuele vlekken, zou de stof onderaan ook wel dubbel mogen zijn als men naar kwaliteit kijkt. Wat wel verbeterd is, is de rekband bovenaan. De kwaliteit is duidelijk beter. Hopelijk verbeterd de stof ook, in dat geval zijn deze boxers een aanrader. De tijd zal het uitwijzen of de kwaliteit erop verbeterd.

Bestelling vlot en duidelijk en dan ook.

Bestelling vlot en duidelijk en dan ook nog een snelle levering.

uitstekend

ik vind het heel goed en snel geleverd

Snelle correcte levering helemaal top!

Snelle correcte levering helemaal top!

Veel tevreden en super service :-) :-)

Veel tevreden en super service :-) :-)

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze en snelle levering

De service is super.

De service is super. Een top team

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.be

boxers.be is de grootste ondergoedwebshop van de Benelux. Wij maken jou blij met het kledingstuk waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!