Perfecte en snelle service

Perfecte en snelle service

I will recommend this company to my.

I will recommend this company to my friends

Qua product top! Levering trekt op niets

Qua product top!! Maar men moet niet beloven dat er de volgende dag levert als men het niet kan waar maken, en ok er kan altijd iets mis gaan, maar de klant verwittigen bij zo een euvel is volgens mij t minst wat je kan doen, maar neen, laat de klant thuis wachten voor niets... zeer slecht gevoel over de afleverwijze

Uitstekende service

Uitstekende service

Uitstekende snelle service

Uitstekende snelle service

ik ben heel tevreden

ik ben heel tevreden

Inhoud van de bestelling is ok

Inhoud van de bestelling is ok. Tijdstip volgens de link naar de leveringsfirma laat te wensen over

10 op 10

Fijne website, scherpe prijzen en snelle levering. Mooi ingepakt en zelfs met post-iT om aan te geven wat er in welk pakketje zit. TOP.

Hele leuke boxers

Hele leuke boxers! Mooie kleurtjes, goede kwaliteit.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.be

boxers.be is de grootste ondergoedwebshop van de Benelux. Wij maken jou blij met het kledingstuk waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!