Snel !

Snel ! En duidelijke site.

Super goede service

Super goede service. Een product die ik had besteld was uitverkocht en ze kwamen met hele fijne oplossingen. Super tevreden! Ga er zeker vaker bestellen!

Verkregen wat werd besteld

21u00 besteld, dag erna zoals aangegeven aanwezig in het ophaalpunt. 12-pack muchachomalo verkregen overeenkomstig met de foto's. Boxers zitten goed

Prima in orde dank je

Prima in orde dank je

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Correcte levering en met dezelfde.

Voor het eerst iets besteld bij Boxers en een correcte levering en met dezelfde topkwaliteit als in een winkel. Top

Super snelle levering

Super snelle levering

Geen enkele opmerkingen.

Geen enkele opmerkingen. Alles is vlot verlopen. Bedankt

Perfecte aflevering

Perfecte aflevering, zeer goede service

Dik ok

Overzichtelijke site, goede communicatie, goed en veilig verpakt.

De slogan van vandaag voor 22u besteld.

De slogan van vandaag voor 22u besteld morgen in huis klopt toch niet hoor. Ik heb vrydags besteld en pas dinsdags myn bestelling ontvangen

goede shopervaring

snelle levering, goede prijs

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering! Producten exact zoals beschreven... Top!!!

Snelle levering en goed materiaal

Snelle levering en goed materiaal

Wel een dagje later geleverd dan ze.

Wel een dagje later geleverd dan ze zelf aankondigen, maar voor het overige alles correct verlopen. De boxershorts zien er goed uit en voelen goed.

vandaag besteld is ook morgen.

vandaag besteld is ook morgen geleverd,zelfs bestel je op zondag, plus een mooie varia van merken,

Vlugge levering

Vlugge levering. Goed verpakt en kwaliteit en maten boxershorts waren in orde !!!

Het zijn zeer mooie boxershort en snel.

Het zijn zeer mooie boxershort en snel geleverd.Ze zijn ook van heel goeie kwaliteit

All-round goede ervaring!

Snelle levering (besteld op zondag, geleverd op maandag). Goede verpakking. Product zoals beschreven.

Snelle levering en snel op mijn vraag.

Snelle levering en snel op mijn vraag beantwoord

Vlugge levering.

Vlugge levering. Boxershorts van goede kwaliteit.

Snel, correct

Snel, correct, goede promotie!

super tevreden

Al meerdere malen besteld en steeds heel correct en snelle service waarvoor DANK !!!

Besteltitel klopt niet met wat je krijgt

Had lange boxershorts besteld,maar waren gewone die werden geleverd...

Snel en vriendelijke communicatie

Snel en vriendelijke communicatie, Top

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.be

boxers.be is de grootste ondergoedwebshop van de Benelux. Wij maken jou blij met het kledingstuk waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!