Mooie stalen

Stalen besteld zien er goed uit daarnaast snel antwoord op mn vragen via de chat

• Bestelgemak

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Heel vriendelijk, en vakkundig

Fantastisch!

Heel internet gezocht voor de goedkoopste jaloezieën waarbij ik bij Solerza terecht kwam. Hier wat kleurstalen besteld en alles kwam netjes snel binnen. Hierbij 8 stuks besteld en binnen de genoemde levertijd was alles netjes binnen. Montage ging gemakkelijk en zeker een aanrader vooral prijs kwaliteit verhouding is echt ongelovelijk goed.

Snel binnen

Alles was goed snel binnen, montage ging gemakkelijk en kwaliteit is perfect echt heel guud!

Erg nette respectvolle mensen

Heren van Solerza zijn langs geweest voor het inmeten en de kleur keuzen. Erg vriendelijk respect volle mensen tegenover ouderen.

Goede ervaring!

Recent verhuisd naar een nieuwe woning. 10 jaloezieën en 8 horren besteld. Alles werd netjes gemonteerd voor een vast bedrag van 500 euro daarnaast ook een leuke korting mogen ontvangen i.v.m. de aantallen. Goede service erg tevreden

In een keer goed!

Advies afspraak gemaakt voor de juiste kleurkeuzen. Op de website zijn de kleurstalen beperkt maar toen ze langs kwamen hadden ze een mooie boek mee waar ik alles (zelfs producten, eventueel premium producten ook) buiten de collectie op de website kon bestellen. Hierbij een plisse gekozen wat net als een soort inbetween gordijn werkt. Erg mooi zeer goede kwaliteit we zijn dik tevreden. Advies gesprek was zeer deskundig veel ervaring meedenken en vooral gezellig.

Tevreden klant

Goede kwaliteit, levering en prijs. Adviseur had aangeraden beneden lindenhout te nemen i.v.m. de betere afwerking als mechanisme. Gelukkig hebben we dit ook gedaan want ze zijn heel mooi, de basis collectie is ook heel erg goed maar vindt de koortjes van de lindenhout mooier dikkerder ook, echt geweven in elkaar.

Kwaliteit goed

Kwaliteit is goed, was redelijk snel binnen, goedkoop. Grtjes, Esmeralda Theunissen

Goede klantenservice

Klantenservice gesproken over mijn bestelling. Ze hebben me goed geholpen met betrekking tot de bezorging van mijn jaloezieen als meer informatie over garantie

• Bestelgemak

Fijne prijs en snel geleverd

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding

• Bestelgemak

Heel netjes, personeel met persoonlijke aandacht

Houten jaloezieën gekocht, had wat moeite met montage i.v.m. een handicap dus dan maar montage gekocht. Voor het monteren moet alles netjes en toegankelijk zijn maar dit waren we vergeten weg te halen. Monteur deed hier niet moeilijk over en hielp ons met het wegslepen van onder andere ons bed en zware kasten. Erg lieve nette mensen chapeau, echt heel tevreden. Uiteraard een leuke fooi gegeven.

• Bestelgemak

Goed verpakt snel binnen!

Jaloezieën besteld, waren goed verpakt met netjes een sticker er op van fragile. Erg goede kwaliteit prijs verhouding heeeeeel tevreden

Mooie stalen + buren korting

Kleurstalen snel binnen en zien er goed uit, daarnaast persoonlijke korting ontvangen i.v.m. ik als mn buren willen bestellen. Fijne service.

• Bestelgemak

Heel blij met onze aankoop

Plissé gordijnen gekocht en erg tevreden. Prijs kwaliteit verhouding is heel erg goed en levering was erg snel dus van mij 5 ster

Kwaliteit spreekt voorzich

Houten jaloezieën besteld en gemonteerd begin was het een beetje zoeken hoe en wat maar uiteindelijk is het ons gelukt ze te hangen. Moet zeggen mechanisme als kwaliteit van de normale houten jaloezieen zijn beter dan verwacht. Het optrekken als tuimelen als de afwerking is allemaal boven gemiddeld goed. Voor boven heb ik van veneta de premium houten jaloezieen waar ik spijt van heb want de basis van solerza is de premium van veneta en heb er niet de hoofdprijs voor betaald terwijl veneta veel duurder was.

• Bestelgemak

Goed werkende horren houd alles tegen

Vandaag mijn horren ontvangen, ondanks dat ik erg onhandig ben is het me in 20 minuutjes gelukt! En direct effect! Houd mooi alles buiten en heb lekker mijn frisse lucht :)

Inmeet service

Solerza is langs geweest voor het inmeten van onze hordeur. In een half uurtje waren we al klaar en de prijs was verassend laag. I.p.v. 450 euro elders zijn we voor 170 euro gezegend.

Betrouwbaar erg goede horren

Goede horren, dun maar heel stevig zeer goede kwaliteit vooral de sluiting is perfect

Wat een feest

Kwam thuis en werd verast door man lief, nou nou nou wat is het toch allemaal goed geregeld en mooi en fijn afgewerkt echt was zo overvallen wat voor mooie uitstraling houten jaloezieën toch kunnen geven. Ben mijn man heel dankbaar maar ook solerza voor de service als het werk wat ze leveren José Diemen uit Haalderen

• Bestelgemak N.v.t.

Echt zit perfect

Het rijmt nog ook, echt waar alles wat ingemeten zit zit op de milimeters perfect. Klasse werk zeer tevreden hartelijk dank

Betrouwbaar snel binnen

Betrouwbaar fijn bedrijf alles snel binnen

Goede hordeuren

Nieuwe hordeuren gekocht voor zowel voor als achter, duidelijke handleiding ontvangen het was zo snel gemonteerd nog niet eerder mee gemaakt zo kan mn oma nog zelfs in elkaar zetten haha

Mooie bamboe jaloezieën

Zwarte bamboe jaloezieën gekocht. Hierbij geconstateerd dat er een klein latje kapot was, vermoedelijk door transport. Contact opgenomen en kreeg meteen een nieuwe jaloezie toegestuurd. Goede service en kwaliteit is erg goed.

Fijne service

Contact gehad met David van de klantenservice. Voor ons nieuw kantoorpand in Tiel hadden we circa 22 jaloezieën nodig. Hierbij een goede offerte ontvangen met daarbij gratis montage i.v.m. de aantallen. Alles was snel geleverd en netjes verpakt.

Over Solerza

Welkom bij Solerza, dé specialist in betaalbare, op maat gemaakte raamdecoratie. Onze missie is om hoogwaardige raamdecoratie aan te bieden tegen prijzen die tot wel 50% lager liggen dan in winkels. Dit realiseren we door onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren. Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse producten, zoals plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. Elk product wordt met de grootste zorg vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u gegarandeerd de perfecte raamdecoratie vindt voor uw huis of kantoor. Ervaar de betaalbare luxe en kwaliteit die Solerza te bieden heeft. Geef uw ruimte een nieuw aanzien met onze prachtige raamdecoratie, omdat wij geloven dat de juiste keuze van raamdecoratie het verschil maakt.