Alles was snel geleverd en mooi, wij zijn tevreden en verbijsterd door de kwaliteit. Erg goede prijs kwaliteit verhouding.
Leuke flyer als goede kleurstalen ontvangen. Snel in 2 dagen goed geregeld.
Goede kwaliteit netjes afgewerkt! Vangt veel stof maar is normaal met zwarte jaloezieën.
Snel geleverd !
Zoals de naam het zegt easy click echt easy! Klikt hem zo er op en er af dat het mogelijk is echt geweldig en dan voor zo een lage prijs, ongelovelijk dank je wel!!! Groetjus Sharleen
Kleurstalen besteld en het was meteen raak, bamboe is zo mooi echt nergens zo een goede kwaliteit gezien als bij solerza. we hebben meteen besteld waarbij de volgende week alles binnen was en de week er op gemonteerd, echt perfectoo mannen!
Monteurs waren netjes op tijd en hebben alles heel mooi gemonteerd. Erg te vreden, echte proffesionals. Met vriendelijke groet, Kim uit Gouda
Goede kwaliteit, goed verpakt, snel geleverd, fijne communicatie. Bedankt! Jule
Contact gehad met de klantenservice over de levertijd als wanneer alles gemonteerd werd. Ben direct geholpen + alles werd 2 dagen erna gemonteerd. Dat is toch niet normaal goed oprecht zo happy!!
Besteld en was de week er op dinsdag in huis, erg prettig als je nog niks hebt hangen. Kwaliteit is ook erg goed.
Inmeet en advies was erg fijn, alles is duidelijk toegelicht met goede advies wat ons heeft geholpen met het maken van de juiste keuze .
Rolgordijnen besteld op een zondag, maandag vroeg zag ik dat de afmeting niet klopte. Via de chat contact gezocht en direct antwoord gekregen waarbij het ook direct aangepast was. Week er op had ik alles binnen. Grtjes Angg
Leuke flyer moge ontvangen, contact gehad met klantenservice voor een aantal vragen met betrekking tot het inmeten. Direct maar besteld en maar goed ook, goede kwaliteit en snel geleverd. Erg tevreden!
Aluminium jaloezieën gekocht, erg tevreden mooie kwaliteit makkelijk gemonteerd
Zwarte aluminium jaloezieën besteld met ladderband. Ze zijn erg mooi en heel goedkoop voor wat je krijgt. Was ook erg makkelijk te monteren
Gebruik gemaakt van de advies en inmeet service. We waren nog aan het twijfelen met de kleur van de jaloezieen. We zijn erg goed geholpen en hebben uiteindelijk een keuze kunnen maken. De jaloezieen zijn inmiddels door Solerza geplaatst en zien er keurig uit. Bedankt!
In een woord GEWELDIG hele goede kwaliteit en service, top bedrijf. Meer hoef ik niet te zeggen heel erg bedankt!!
Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop! Groetjes, Anne Solerza Klantenservice
Zojuist zijn de mannen van Solerza langs geweest. David is erg gespecialiseerd in houten jaloezieën. Weet alles erg goed uit te leggen van wat voor soort hout de eigenschappen etc etc. Veel kleur mogelijkheden als 4 hout soorten. Goed van kwaliteit ben benieuwd hoe het er uit gaat zien als ze hangen!
De standaard zwarte jaloezieën besteld, heel mooi, goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Bedankt voor de service en snelle levering + montage.
De standaard zwarte jaloezieën gekocht voor 5 ramen, oprecht heel mooi erg goede kwaliteit. Nu voor boven 10 ramen erbij besteld. Als men iets zoekt zonder hout nerf mooi glad goed afgewerkt met een goede prijs raad ik deze iedereen aan!
Wauw kon ik maar meer doen dan een review schrijven, ben zo tevreden over alles! Klantenservice, levering, vriendelijke monteurs, aller aller aller belangrijkste de kwaliteit… in 1 woord wauw echt waar het is allemaal zo goed geregeld!!!! Heel erg bedankt!!!! Grtjes, Richel uit Heerlen
Erg tevreden met de service van Solerza, ben goed geadviseerd waarbij alles netjes is ingemeten. Alles kwam snel binnen waarna monteren een fluitje van een cent was.
Kwaliteit is extreem goed voor de prijs die je betaald, hele mooie jaloezieën bedankt!
Contact gehad met Solerza waarna ik een adviesgesprek heb aangevraagd. Ze waren op tijd en namen goed de tijd om me goed te informeren. Proffesioneel, eerlijk en betrouwbaar.
Heren van Solerza hebben echt hart voor hun vak slogan past dan ook erg goed! Ze doen het echt met passie adviseren je goed en zijn hierbij ook eerlijk. Laten veel voorbeelden zien, geven veel tips en tricks ook in het algemeen als vakkundige interieur specialisten. Fijne is ook als je besteld dat de zelfde mensen ook langs komen voor de montage, ik zeg logisch maar niet eerder meegemaakt. Blijkbaar een standaard hier. Wie ze inmeet moet ze ook plaatsen (vindt ik) en dat doen ze dus erg tevreden!
Welkom bij Solerza, dé specialist in betaalbare, op maat gemaakte raamdecoratie. Onze missie is om hoogwaardige raamdecoratie aan te bieden tegen prijzen die tot wel 50% lager liggen dan in winkels. Dit realiseren we door onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren. Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse producten, zoals plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. Elk product wordt met de grootste zorg vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u gegarandeerd de perfecte raamdecoratie vindt voor uw huis of kantoor. Ervaar de betaalbare luxe en kwaliteit die Solerza te bieden heeft. Geef uw ruimte een nieuw aanzien met onze prachtige raamdecoratie, omdat wij geloven dat de juiste keuze van raamdecoratie het verschil maakt.