Super vriendelijk, deskundig, komen op tijd!

Heren waren super vriendelijk en erg deskundig. Geven heel goed advies waarbij er goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant. Echte interieur specialisten.

Goed deskundig advies

Goed deskundig advies ontvangen, nemen echt de tijd voor je. Alle ramen zijn netjes ingemeten waarna ik een mooie offerte heb ontvangen.

• Bestelgemak

Aanrader. Super vriendelijk hebben veel kennis

Betaalbaar, zeer goede service.

• Bestelgemak

Goede kwaliteit, makkelijke montage.

Plissegordijnen besteld. Deze kwamen netjes op tijd en waren erg makkelijk te monteren met de instructievideo.

• Bestelgemak

Goed geholpen met mooie kwaliteit

David is langs geweest voor het inmeten van onze ramen ben tevreden over de service deed netjes zijn schoenen uit. Ook fijn dat hij de verschillende kleuren mee had goed uitgelegd hoe en wat. Tevreden klant dankjewel

uitstekend

zaterdag 6 april gebruik gemaakt van de advies en inmeten service. ruim de tijd voor genomen en een mooie offerte gekregen. geslaagd voor jaloezieen en hordeur. over 4 weken word alles geplaatst gratis montage bij meer dan 3 producten. ik kan niet wachten tot het resultaat er is. vriendelijke adviseurs die proffesioneel overkwamen. gr vera dingler

Snelle levering, goed geregeld

Meerdere malen contact gehad met de klantenservice. Erg tevreden met kwaliteit als montage. Bedankt.

Klasse bedrijf!

Kleurstalen besteld als gebruik gemaakt van het inmeet en advies service. Erg tevreden, erg mooie bamboe jaloezieën. Beter kan het allemaal niet, erg tevreden met alles.

Wij zijn tevreden

Meerdere horren besteld alles is netjes geleverd en gemonteerd. Wij zijn Solerza erg dankbaar voor de geleverde service.

2de bestelling bij Solerza

Dit is al onze 2de bestelling, erg tevreden met de service als de kwaliteit. Afspraken worden goed nagekomen, zijn netjes eerlijk en betrouwbaar.

• Bestelgemak

Vandaag zijn 2 monteurs van Solerza langsgekomen voor het installeren van onze horren. Erg vriendelijke monteurs en erg vakkundig. Daarnaast zijn de horren van goede kwaliteit. Nogmaals bedankt !!

• Bestelgemak

Heeeel fijn en super goede service!

Jaloezieën als horren besteld. Adviseurs hebben mij goed geïnformeerd over alle mogelijkheden. Wat ik erg prettig vond is dat de adviseur die voor mij ingepland was ook alles kwam monteren. Dit is blijkbaar een standaard bij Solerza omdat de adviseur die alles inmeet ook het beste kan monteren omdat meneer alles al een keer eerder heeft gezien en zelf alles heeft ingemeten. Erg verstandig om fouten zo veel mogelijk te voorkomen maar ook erg fijn om te weten wie er komt.

Uitstekende service!

6 tal jaloezieën besteld voor onze nieuwbouw woning. Hierbij aangegeven dat we in korte termijn gaan verhuizen en het liefst zo snel mogelijk alles gemonteerd willen hebben. Hierbij hebben ze alles in 2 weken tijd weten te realiseren. Echt klasse! 10/10 kwaliteit voor een niet normaal lage prijs met daarnaast goede montage met oog op perfectie. Kan niet beter reuze bedankt!

Goede service, prijs & kwaliteit

Meerdere malen kleurstalen besteld, wegens een fout bij Postnl kwam er eentje niet binnen. Contact gehad en mijn kleurstalen werden persoonlijk bezorgd door de monteurs van Solerza. Voor 7 ramen het een en ander besteld 2,5 week later was het al monteren. Goede kwaliteit voor een lage prijs, een aanrader.

Zeer tevreden!

9 tal nieuwe jaloezieën mogen ontvangen, alles is netjes gemonteerd. Werkelijk waar een pracht van uitstraling. Zeer goede kwaliteit en goed afgewerkt. Zeker een aanrader voor anderen om hier te bestellen. Ze doen het heel erg netjes, goed professioneel gereedschap ook, toppie.

• Bestelgemak

Fijn bedrijf met goede service

David heeft mij goed geholpen met het inmeten middels het online meethulp van Solerza. Hierbij is er goed de tijd genomen om mij alles duidelijk toe te lichten en daarbij de juiste maten te noteren per raam waarbij we direct een offerte hebben opgesteld. Hartelijk dank voor de goede service. David verdient een extra pluim!

• Bestelgemak

Fijn en vooral deskundig advies gesprek

Mannen van Solerza zijn langs geweest voor een advies gesprek als het inmeten. Erg prettig ervaren, denken goed met je mee en nemen de tijd voor je.

Perfecte service!

Gebruik gemaakt van Solerza hun gratis inmeet & advies service. Hierbij zijn Fatih & Tolga langs gekomen om ons te helpen. Uiteindelijk 12 producten besteld waaronder jaloezieën rolgordijnen als horren. Hierbij was het opgevallen dat 1 raam een afwijking had waardoor een hor niet goed paste. Dit werd ter plekken nog opgelost waar ik zeer blij mee ben! Wat ik niet wist is dat Solerza blijkbaar een gratis maat verzekering geeft zodra ze zelf alles inmeten. Dat kwam erg goed van pas!

• Bestelgemak

Goede kwaliteit, nette mensen goede service

Afgelopen jaren bij andere raamdecoratie webshops besteld voor mijn dochter, en nu een keer voor me zelf. Keuze is gevallen voor Solerza en ik kan bevestigen dat Solerza iedereen heeft overtroffen met de extreem goedkope prijzen voor een kwaliteit waar je u tegen zegt en wat nog veel beter is dan Veneta en alle andere webshops. Vergelijken is echt niet meer nodig na 9 verschillende offertes van diverse, Solerza is de beste en voordeligste en raad het anderen zeker aan. Dank voor jullie eerlijkheid, service en goede kwaliteit.

• Bestelgemak

Hele fijne ervaring, nemen echt de tijd en denken goed met je mee!

Vandaag is Solerza langs geweest voor een inmeet als advies afspraak. Er zijn 4 anderen ook al langs geweest zoals Veneta en raamdeco.com maar had ik Solerza toch maar als eerste uitgenodigd. Man man man echte vakkundigheid als meedenkend! Heel erg fijn dat ze de tijd namen voor ons en niet uit zijn op verkoop maar echt service!! Netjes alle kleuren toegelicht en voorbeelden laten zien tot hoe en waar het product gemaakt wordt. Prijzen / offerte noem maar op echt dik tevreden mannen!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Voor mijn nieuwe woning zowel easy clicks als jaloezieën als horren besteld. Alles is netjes op tijd geleverd zoals aangegeven waarna de monteurs snel aanwezig waren om alles in orde te maken. Professioneel apparatuur met vakkundig werk is alles perfect uitgevoerd. Review waardig bedankt voor jullie service.

Goed advies!

2 medewerkers van Solerza zijn langsgekomen voor Advies en Inmeten. Ze namen keurig de tijd om advies te geven en vragen te beantwoorden. Daarna zijn de ramen ingemeten en alles nogmaals netjes doorgemomen. Erg tevreden mee!

Netjes, proffesioneel, kwalitatief perfect

Dit is al mijn 2de bestelling in 1 maand tijd. Eerst voor beneden 4 tal jaloezieën gekocht en nu voor boven 4. Werkelijk uitstekende kwaliteit, zeer proffesioneel te werk gegaan. Alle afmetingen kloppen, snel geleverd, kwaliteit is perfect. Ik dank jullie hartelijk!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Erg goede prijs kwaliteit verhouding. Jaloezieën zijn netjes geleverd en gemonteerd in 3 weken tijd. Vak werk hoe deze mannen aan de slag zijn gegaan, hele nette monteurs bedankt voor de service.

Fijne inmeet service

Fijne inmeet service en goed advies. Bedankt!

Over Solerza

Welkom bij Solerza, dé specialist in betaalbare, op maat gemaakte raamdecoratie. Onze missie is om hoogwaardige raamdecoratie aan te bieden tegen prijzen die tot wel 50% lager liggen dan in winkels. Dit realiseren we door onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren. Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse producten, zoals plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. Elk product wordt met de grootste zorg vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u gegarandeerd de perfecte raamdecoratie vindt voor uw huis of kantoor. Ervaar de betaalbare luxe en kwaliteit die Solerza te bieden heeft. Geef uw ruimte een nieuw aanzien met onze prachtige raamdecoratie, omdat wij geloven dat de juiste keuze van raamdecoratie het verschil maakt.