Kleurstalen waren snel binnen

Mooie kleuren en erg goed in kwaliteit.

Uitmuntend!

Rolgordijnen zijn heel betaalbaar en erg goed van kwaliteit. 20,- meer en je hebt ze op maat bij Solerza!

• Klantenservice N.v.t.

Makkelijke montage

Dankzij de handige instructies is de montage van de plissegordijnen makkelijker verlopen dan ik dacht.

Aluminium jaloezie op kantoor

Aluminium jaloezieen besteld voor onze kantoor. Levering was erg snel, al na 5 werkdagen ontvangen. Jaloezieen zijn van goede kwaliteit.

Geslaagde black friday!

30% korting is ook echt 30% korting! Achteraf gecontroleerd en het klopt als een bom. De 15% klopt ook! Bedankt voor jullie eerlijkheid, snelle levering en prijs kwaliteit verhouding. Alle lovende reviews zijn dan ook meer dan terecht.

Easy click plissegordijn

We hadden wat moeite met het inmeten omdat onze kozijnen schuin aflopen maar hebben gratis gebruik gemaakt van de inmeet service. Alles is keurig ingemeten en past nu perfect in ons kozijn, echte maatwerk!

Snel en heel mooi

Alles ging zeer snel en mooie kwaliteit

• Bestelgemak

Kwalitatief en soepel in gebruik

Erg mooie houten jaloezieën, gemakkelijk in gebruik, kwaliteit oogt zeer proffesioneel. Zou niet weten hoe het beter kan! Weinig aanbieders die ook deze kant op komen, fijn dat jullie zo snel zijn met alles ongeacht de afstand.

• Bestelgemak

Snel binnen voor de kerst hangen ze al!

1,5 week geleden besteld en alles hangt al voor de kerst! Perfect geregeld fijn dat het zo snel kon.

Ongelofelijke goed!

Zie al dat iemand vandaag een review heeft achtergelaten met dat Solerza beter is dan Veneta. Geen enkele twijfel! Uitermate goede prijs kwaliteit verhouding!

• Bestelgemak

Alles was netjes verpakt en snel binnen. Kwaliteit van houten jaloezieën is veel beter dan Veneta. Helaas kwamen we hier te laat achter anders hadden we voor beneden ook wel besteld.

Goed geprijsd

Goede prijs uitstekende kwaliteit, echt een A product. En snel ontvangen ook nog.

2de keer besteld

1ste keer was geweldig, nu zijn we 4 maanden later en hebben we voor de woonkamer de resterende jaloezieën met de black friday korting. Een en al top, echt waar ik schrijf nooit een review, en had voor de 1ste keer ook geen review geschreven maar de kwaliteit als prijs is gewoon uitstekend, blijkt dat de service als communicatie ook heel goed is. Kon niet beter dus we snappen alle goede reviews hier onder heel goed. We zijn jullie heel dankbaar!

Beste kwaliteit

Zooo verliefd met de subtiel taupe! Erg goede kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs!

• Bestelgemak

Goede actie, goede prijs!

Hoop lopen vergelijken maar ik bespaar je de tijd. Zijn de snelste, heel goed geprijsd voor een premium kwaliteit, eerlijk, betrouwbaar komen beloftes na. Goede communicatie. Het kon niet beter.

• Bestelgemak

Ik hou van black friday!

Geweldige actie! Erg voordelig voor een premium product! Ik wou dat ik jullie eerder had gevonden serieus al dat gedoe met jullie concurrentie. Jullie hebben tenminste alles netjes geregeld waarbij prijs kwaliteit verhouding simpelweg abnormaal goed is.

• Bestelgemak

Plissé licht vanille zeker aan te raden!!

Erg goed van kwaliteit heel premium en een zeer fijne stof!! Zeer tevreden met onze aankoop was ook snel geleverd en goed verpakt.

Easy click is geweldig

Gekocht eenvoudig gemonteerd, erg strak in het kozijn en geen kleur verschil. Het frame valt dan ook bijna niet op + licht inval is sterk verminderd in vergelijking met onze oude raamdecoratie.

• Bestelgemak

Verliefd op mijn bamboe jaloezieën

Heel tevreden met de bamboe jaloezieën. geweldige kwaliteit en prijs. Van bestelling tot aan de bezorging is alles netjes gecommuniceerd.

Kleurstalen snel ontvangen

Kleurstalen na 1 dag ontvangen, makkelijk te bestellen.

Eerlijk & betrouwbaar

Goed advies ontvangen, eerlijke adviseurs vooral David heeft ons erg goed geholpen met het maken van de juiste kleurkeuze.

Tweede bestelling, zeer tevreden

Tweede bestelling bij Solerza, dit keer voor een easy click plissé. Wederom ben ik zeer tevreden.

Van goede kwaliteit!

Rolgordijnen met casetten zien er erg strak uit, voor een lage prijs een top product gekocht! Het is echt premium nog niet eerder mee gemaakt dat iets zo goed beviel.

• Klantenservice N.v.t.

Goed geadviseerd

Goed geadviseerd door Dion tijdens een advies en inmeet afspraak. Gisteren alles ontvangen en gemonteerd. Jaloezieen zijn prachtig en keurig ingemeten. Bedankt Dion!

Perfect!

Van A tot Z was alles dik in orde!

Over Solerza

Welkom bij Solerza, dé specialist in betaalbare, op maat gemaakte raamdecoratie. Onze missie is om hoogwaardige raamdecoratie aan te bieden tegen prijzen die tot wel 50% lager liggen dan in winkels. Dit realiseren we door onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren. Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse producten, zoals plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. Elk product wordt met de grootste zorg vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u gegarandeerd de perfecte raamdecoratie vindt voor uw huis of kantoor. Ervaar de betaalbare luxe en kwaliteit die Solerza te bieden heeft. Geef uw ruimte een nieuw aanzien met onze prachtige raamdecoratie, omdat wij geloven dat de juiste keuze van raamdecoratie het verschil maakt.