Zijn snel met reageren, goede communicatie, goede levering, goede kwaliteit, goede prijs.
Kleurstalen waren snel binnen, kwaliteit is goed. Benieuwd naar het advies als inmeet service.
Advies en inmeten was heel snel geregeld. Adviseurs denken goed mee en geven eerlijk advies. Offerte was zeer netjes net als de betaal mogelijkheden.
8 tal jaloezieën besteld, 1,5 week later kwamen ze langs voor montage. Twee gezellige jonge mannen met hart voor hun vak hebben alles zeer netjes extra stevig met oog voor detail goed en strak gemonteerd. Ingemeten n.a.v. de instructies op de website, gelukkig ook maar zo gedaan want het past perfect!
2 maal kleurstalen besteld beiden de volgende dag in huis. Netjes geregeld, en erg mooie kwalitatieve houten soorten.
Goede kwaliteit vooral de lindenhout sprak ons erg aan. Even nog inmeten en dan bestellen, kijken er naar uit vooral omdat alles al verbouwd is en nu alleen nog de houten jaloezieën nog.
Easy click systeem past perfect bij onze kozijnen. Alsof het een geheel is met je raam. Zeker aan te raden. Heb 2 linker handen en alsnog heel netjes gemonteerd en daarbij niet eens een schroevendraaier gebruikt haha, echt geweldig dit!
Was snel binnen, van te voren goed geïnformeerd. Prijs kwaliteit heel goed!
Helaas net voor de blackfriday actie besteld, dacht neem contact op wellicht ik nog wat geld terug kon krijgen. En ja hoor! Heerlijk 250 euro terug ontvangen!
Gisteren kleurstalen besteld en vandaag ontvangen.
Alles was sneller dan verwacht. Goed verpakt, duidelijke communicatie. Producten zien er heel goed uit, zeer maar dan ook zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Service is goed, denken in oplossingen en zijn eerlijk in advies. Kwaliteit als prijs zijn erg goed, niet verwacht dat het zo mooi kon zijn.
Kop koffie, wat gelachen, geweldig product en alles past pietje precies. Zeer tevreden.
Snel besteld en alles in goede staat ontvangen. Handleidingen zijn simpel en duidelijk, hoefde niet te zoeken naar video’s of wat anders. Ook zo fijn.
Lekker snel mijn bestelling ontvangen en snel kunnen monteren door de goede handleidingen.
Stalen waren snel binnen, erg mooie kleuren. Besteld en nu afwachten hoe het gaat uitpakken. Tot nu toe erg tevreden.
Met spoed advies nodig gehad, contact opgenomen middels de mail en ben direct geholpen, 3 dagen later stonden de adviseurs al aan de deur. Erg fijn dat dit mogelijk is.
Uitermate goed. Familie Wassing is tevreden.
Erg goede prijzen, betrouwbaar, eerlijk, reageren en communiceren snel en goed, leveren snel, monteren goed, kwaliteit is goed, het kan gewoon niet beter hier alles is zeer en zeer netjes geregeld.
Zeer aan te raden!
Erg goedkoop voor een product met zo een goede kwaliteit! Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe duo rolgordijnen kleur past perfect!
Easy Click aluminium jaloezieën besteld voor 11 ramen. Helaas bleek het dat de handvat van 2 tal ramen beschadigd waren door transport. Direct 2 nieuwe ontvangen! Ze deden helemaal niet moeilijk, reageren juist snel en kwamen gelijk met de oplossing die ik zocht. Verder is de kwaliteit erg goed en is mijn woning nu compleet dankzij Solerza.
Na grondig alle reviews gelezen te hebben besteld bij Solerza. Moet ik zeggen, sinds dag een heb ik er vol vertrouwen in gehad en het was terecht. Alles tot de puntjes op de i waren goed geregeld. Goed geïnformeerd over de levering als over mijn bestelling. Binnen 6 werkdagen was het al binnen, sneller als verwacht! Daarnaast hebben ze een nette duidelijke handleiding waarbij we zonder hulp of video’s van anderen de jaloezieën eenvoudig konden monteren. Dan komen we bij kwaliteit, zeker een 10/10, prijs is zeer en zeer goed voor wat je krijgt. Ik raad het ook andere zeker aan! Alle goede reviews zijn meer dan terecht. Ze verdienen een dikke vette 10!
Lindenhout taupe! Wat een kleur!!! Helemaal verliefd en super tevreden met de levering als montage. Alles hangt perfect op de millimeter nauwkeurig, beter kon niet heel erg bedankt aan de mannen van Solerza!
Snel bezorgd en goed gemonteerd, wij zijn dik tevreden en raden Solerza zeer zeker aan!! Goed betrouwbaar bedrijf.
Welkom bij Solerza, dé specialist in betaalbare, op maat gemaakte raamdecoratie. Onze missie is om hoogwaardige raamdecoratie aan te bieden tegen prijzen die tot wel 50% lager liggen dan in winkels. Dit realiseren we door onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren. Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse producten, zoals plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. Elk product wordt met de grootste zorg vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u gegarandeerd de perfecte raamdecoratie vindt voor uw huis of kantoor. Ervaar de betaalbare luxe en kwaliteit die Solerza te bieden heeft. Geef uw ruimte een nieuw aanzien met onze prachtige raamdecoratie, omdat wij geloven dat de juiste keuze van raamdecoratie het verschil maakt.