Prachtige duo rolgordijnen

Van casetten tot het stof in een woord geweldig echt heel mooi! Beste aankoop van 2025 kom over paar jaar weer langs!

Snel en correcte levering

Veel keuze mogelijkheden maar gelukkig bestaat er iets als kleurstalen. Was binnen 1 dag al binnen. Keuze gemaakt en besteld, was binnen 2 weken ook binnen.

Klantgericht met super service

Snelle reacties, meedenkend, goede advies en meet service. Was een kleine foutje gemaakt tijdens het inmeten bij 1 lastige raam. Kan iedereen voorkomen, mij was het sowieso niet gelukt. Een nieuwe voor gekregen met de juiste afmeting dus helemaal top!

In 1 woord perfect!

Levert wat het beloofd, prima raamdecoratie voor een zeer betaalbare prijs.

• Bestelgemak

Goed uitgelegd en netjes bezorgd

Helder, snelle en goede toelichting bij mijn vragen over het monteren van het zonder boren systeem. 2 linker handen en begrijp alles al heel lastig maar met hulp van Lisa verliep de montage echt veel makkelijker en was het zo gedaan.

Snel geleverde stalen

Snel geleverde stalen, veel vergeleken en uiteindelijk de keuze gemaakt voor solerza en besteld. Kan niet wachten tot ik alles binnen heb.

Snel en goed geregeld

Vanochtend onze jaloezieën mogen ontvangen. Goed verpakt en mooi van kwaliteit. Was binnen 8 werkdagen geleverd zoals vermeld.

Betrouwbaar

Jaloezieën zijn mooi van goede kwaliteit. Betrouwbaar bedrijf reageren snel op vragen en levering was zoals aangegeven binnen het verwachte bezorgmoment.

• Bestelgemak

Heel snel een afspraak gekregen

Wij hadden maandag een afspraak aangevraagd en woensdag ochtend konden ze al langs komen. Leroy heeft samen met zijn collega ons heel goed geadviseerd op jaloezieën en rolgordijnen.

Kleurstalen heel mooi!

We kregen een mooi envelopje met daarin alle benodigde informatie wat we nodig hadden als de kleurstalen. Heel leuk gemaakt en het was binnen een dag binnen!

Goede horren

Hordeuren zijn van goede kwaliteit. Mooi smal en makkelijk te plaatsen. Zeer aan te raden omdat het 200-300 euro scheelt in vergelijking met anderen en dan krijg je een betere deur ook. Wees geen dief van je eigen portemonnee en kies voor solerza.

Betaalbare luxe

Op en top kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.

Goed ervaren!

Adviseur tot levering tot monteur, alles was erg snel en goed geregeld. Wij zijn zeer tevreden over Solerza.

• Bestelgemak

Super mooie plisse gordijnen van super kwaliteit

De plisse gordijnen zijn precies zoals verwacht. Me ramen zien er nu super strak uit.

Alles was boven verwachting

Zelfs als je er geen verstand van hebt kan je gemakkelijk een bestelling plaatsen als monteren. Ideaal!

Alles is netjes binnengekomen

Duette gordijn besteld. Was 1 week binnen. Echt goed. Heel blij mee!

Hele goede adviseurs!

David heeft ons zeer goed geholpen met het adviseren als meten van onze easy click plissegordijnen. We hebben ook direct besteld en in 2 weken was het al binnen. Ook wij zijn zoals de andere reviewers erg tevreden over de kwaliteit levering als service.

Betrouwbaar, kwaliteit, snel!

Tegen 4800 euro aan raamdecoratie gekocht. Beneden houten jaloezieën boven easy click. Alles was in mum van tijd geleverd. Super goed verpakt, we waren langer bezig met het uitpakken dan met het monteren. Kwaliteit straalt! Zodra je alles hangt begin je al te lachen hoe mooi het allemaal is. Zeer en zeer aan te raden!

Alles hangt super mooi!

Nieuwe plisségordijnen besteld, gemonteerd en het ziet er prachtig uit!!

In 1 week ontvangen

Was binnen een week al binnen, sneller dan dat er vermeld stond. We zijn erg tevreden.

3de aankoop al voltooid!

Niet 1 maar in totaal 3x hier raamdecoratie gekocht. En iedere keer is het perfect verlopen. Alles is duidelijk vermeld, levering is zeer en zeer snel! Handleidingen zijn makkelijk, kwaliteit is goed, zou niks anders meer willen. Wou dat ze ook laminaat als huis accessoires verkochten want de service als prijs kwaliteit verhouding is perfect!

Prima ervaring met Solerza

Prima communicatie,advies en montage. Dit alles is gedaan door David en Mert,zowel het adviseren,inmeten en monteren. Lekker handig dus. Ik zou ze aanbevelen.Niet duur vakkundig en zeer sociaal.

Perfecte prijs kwaliteit verhouding

Het is zo goedkoop! Je verwacht dat het dan ook slecht in kwaliteit is maar nee hoor! Volle volle A kwaliteit alles netjes afgewerkt en zeer goed verpakt als geleverd. Communicatie tip top. Beter kon het niet!

• Bestelgemak

Alles was super snel geregeld

In 2 weken tijd was alles binnen en een week later was het gemonteerd. Kan niet beter mogen vele een voorbeeld aan nemen!

Zeer mooie plissegordijnen

Beiden kanten gekleurd en uitstekende kwaliteit. We zijn er heel blij mee het heeft ons hele woning een makeover gegeven.

Over Solerza

Welkom bij Solerza, dé specialist in betaalbare, op maat gemaakte raamdecoratie. Onze missie is om hoogwaardige raamdecoratie aan te bieden tegen prijzen die tot wel 50% lager liggen dan in winkels. Dit realiseren we door onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren. Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse producten, zoals plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. Elk product wordt met de grootste zorg vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u gegarandeerd de perfecte raamdecoratie vindt voor uw huis of kantoor. Ervaar de betaalbare luxe en kwaliteit die Solerza te bieden heeft. Geef uw ruimte een nieuw aanzien met onze prachtige raamdecoratie, omdat wij geloven dat de juiste keuze van raamdecoratie het verschil maakt.