Overzichtelijke site waar ik makkelijk tot de gekozen gordijnen kwam. Levering wordt goed gecommuniceerd. Echt 1 klein detail maar misschien is dat persoonlijk is de handleiding die zou van mij iets duidelijker mogen zijn.
Plisse waren binnen een week binnen alleen de hordeuren duurde wat langer omdat het huisdieren gaas niet op voorraad was. I.v.m. de vertraging een leuke compensatie ontvangen. Kwaliteit is verder top!
Mooi product die duo rolgordijnen, zijn heel goed en erg gemakkelijk te monteren. Wij zijn er tevreden mee.
Adviseur Kees is langs geweest, heel proffesioneel met mooie voorbeelden als kleuren. Besteld en nu wachten op het resultaat.
Alles verliep zoals het hoorde als men ook schreef in de reviews. We zijn zeer tevreden over de communicatie als levering als kwaliteit als montage. Solerza aangeraden aan vrienden en collega’s, onze nieuwbouw woning is nu helemaal compleet!
Binnen 6 werkdagen ontvangen en de zelfde week hing alles al. Zeer maar dan ook zeer goed!
Plissé gordijnen met plakker gekocht, ging helaas niet zo goed waarbij er 2 los lieten. Bleek een productie fout te zijn waarbij we nu ook nieuwe plakkers ontvangen. Uiteraard jammer maar wel heel fijn dat we snel contact hebben en ze met oplossingen komen. Wij hebben heel vaak problemen gehad met andere bedrijven waar men ongeacht het probleem ons niet wouden helpen. Hier is de service echt top! Ongeacht het probleem zeker een 10!
Alles ging soepel en goed, alleen de easy click verkeerd geplakt. Contact gehad en kon voor een goed prijsje los magneet strips aanschaffen die ik in 2 dagen al thuis had, hiermee kon ik ze opnieuw plakken. Erg tevreden over de kwaliteit als de uitstraling. In onze optiek kon het niet beter dikke vette 10 a 5 sterren waardig.
Adviseurs weten heel goed waar ze het over hebben. Heel ervaren als een goed luisterend oor waarbij je eerlijk advies krijgt over de mogelijkheden als de kleuren. Zeker een aanrader vooral als je niet weet wat het beste past in je interieur.
2 mannen van solerza zijn bij ons langs geweest, terwijl de een ons adviseerde heeft de ander netjes alles opgemeten. Namen netjes de tijd voor ons en hadden mooie voorbeelden mee. Goede prijs kwaliteit verhouding wij gaan voor de bamboe jaloezieën in zwart.
Niet goed ingemeten, contact opgenomen en een nieuw product ontvangen.
Goed bedrijf staan altijd voor je klaar en geven oprecht goede advies! Zeer tevreden over levering, advies als montage en raad het zeker aan aan andere.
Goedkoper kan niet en in kwaliteit kan het ook niet beter. Premium voor een lage prijs dat maak je nergens mee behalve hier.
Honingraat plisse besteld met plak opties. Zitten goed en erg mooi. Had graag ook gordijnen gewild alleen hebben ze dit niet wat we erg jammer vonden omdat de service als levering erg goed zijn.
Duo rolgordijnen besteld voor zowel de woonkamer als slaapkamers. Binnen 2 weken ontvangen waarna de monteurs 3 dagen later al langs kwamen voor montage. Goed geregeld, gezellige monteurs, kwaliteit is goed, service is goed, wij zijn heel erg tevreden met Solerza! Groetjes, familie Wyler
Wat kleuren samples besteld die erg snel binnen waren en ook van goede kwaliteit. Op naar het advies en meet gesprek.
Duo rolgordijnen besteld, erg mooie stof als cassette als werking. Ik heb alles in mijn eentje opgehangen en dit was erg goed te doen vooral omdat ik ook in hout kon schroeven was het zo in mum van tijd klaar. Levering was snel en handleiding was ook duidelijk, ik ben zeer tevreden.
Na een offerteaanvraag te hebben gedaan voor horren en een jaloezie, kwamen ze binnen een week inmeten. 2 rustige mannen die goed adviseerden qua model en kleur en ook in oplossingen denken. De levering ging niet vlekkeloos. Niet alle artikelen waren aanwezig en sommige horren gingen erg stroef. Dit hebben ze opgelost door ze te vervangen. Als alles gelijk goed was gegaan was het een snelle levering en had ik 5 sterren gegeven.. De sevice was super. Na wat opstartproblemen ben ik zeer tevreden.
Geven goed advies en zijn erg klantgericht. Hebben erg snel gereageerd op mijn vragen per mail als telefonisch. Begrijp de goede reviews goed want ze hebben het goed voor elkaar.
Contact gehad waarbij 2 tal ramen verkeerd waren genoteerd door de adviseur. En direct 2 nieuwe plissé gordijnen ontvangen. In 3 dagen en dan is het een product wat op maat wordt gemaakt. Ongelofelijk goed! Een andere organisatie was hier zeker anders mee om gegaan! Jullie hebben het goed voor elkaar!
Kleurstalen waren erg snel binnen! Hartelijk dank
Easy click systeem, erg mooi en handig. Snel ontvangen en gemonteerd. Kwaliteit is zeer goed + mooie kleuren.
Na een prettig ervaren voortraject zijn onze plissé schuifgordijnen nu naar wens gemonteerd door de Solerza monteurs. Fatih en Tolga keep on the good work. Onze complimenten naar Solerza. Wij bevelen dit bedrijf aan i.r.t. onze ervaringen tot op heden hiermee.
Klant gerichte service met hart voor hun werk. Prijs kwaliteit verhouding is goed, levering en montage waren snel.
Ik had perongelijk lichtdoorlatende plissé besteld voor de slaapkamer terwijl het verduisterend moest zijn. Werd door een verkoopadviseur gebeld met de vraag of dit klopte, heeeeeel erg blij mee dat ze mee denken en mijn fout hebben gezien. Bestelling aangepast naar verduisterend :)
Welkom bij Solerza, dé specialist in betaalbare, op maat gemaakte raamdecoratie. Onze missie is om hoogwaardige raamdecoratie aan te bieden tegen prijzen die tot wel 50% lager liggen dan in winkels. Dit realiseren we door onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren. Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse producten, zoals plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. Elk product wordt met de grootste zorg vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u gegarandeerd de perfecte raamdecoratie vindt voor uw huis of kantoor. Ervaar de betaalbare luxe en kwaliteit die Solerza te bieden heeft. Geef uw ruimte een nieuw aanzien met onze prachtige raamdecoratie, omdat wij geloven dat de juiste keuze van raamdecoratie het verschil maakt.