Hele goede service

Contact gehad m.b.t. advies voor houten jaloezieën. Erg klant gerichte mensen ben goed geholpen en het zijn gebroken witte houten jaloezieën geworden. Heel blij er mee!

Tefreden klant

Jaloezieën besteld, goede kwaliteit en wiene op tiid binnen. Maklik montearre en wy binne tefreden.

• Bestelgemak

Alles snel binnen zeer tevreden

Mits het een grote bestelling was alles netjes op tijd ontvangen, kwaliteit is uitstekend. Geen min punten alleen maar plusjes

Schade goed opgelost

Wat lak schade getroffen op mijn houten jaloezieën. Contact gehad via de mail, er zijn direct nieuwe besteld. Fijn dat het zonder geroezemoes opgelost wordt.

Fijne service

Telefonisch contact gehad, werd direct opgenomen. Gevraagd wanneer mijn bestelling kwam, duidelijk antwoord op ontvangen.

• Kwaliteit product N.v.t.
  • Bestelgemak

Muggen uit huis dankzij Horren van Solerza.

Horren van goede kwaliteit en magneet strip sluit stevig. Nu komen er gelukkig geen muggen meer binnen.

Besteld en gemonteerd

Alles is goed gegaan, zelf gemonteerd en was ook prima goed te doen. Met vriendelijke groet, Jan Hendriks

Goed opgelost fijne service

Tijdens montage het koordje van mijn rolgordijn kapot getrokken. Contact opgenomen en per post een gratis koortje gekregen. Heel fijn erg goede service.

Geen vliegjes meer!!

Magnetische raamhorren gekocht, magneet werkt heel goed vrij strak ook zoals het moet. Zoals mij werd vermeld bij het advies gesprek, dicht is dicht en dat is het ook komt geen vliegje doorheen!

Goed en snel binnen

Alles netjes ontvangen binnen de genoemde bezorgtermijn. Kwaliteit is uitstekend.

Alles mooi goed

Kwaliteit mooi advies mooi montage mooi. Erh te reden.

• Bestelgemak

Hele goede service bedankt Anne!

Contact gehad met de klantenservice, erg vriendelijke mensen, helpen je goed op weg.

• Bestelgemak

Prima aanpak en goed resultaat

Rond 4000 euro aan raamdecoratie besteld bij Solerza. De jaloezieën waren sneller binnen dan de horren, uit service zijn ze deze 4 dagen na ontvangst al komen monteren. Horren kwamen de week er op binnen waarbij e 2 dagen er na alles kwamen monteren. Erg tevreden en zeker een aanrader. Goede kwaliteit als prijs als service als monteurs als adviseurs.

Eindelijk mug vrij

Besteld en in 3 weken had ik alles in huis. 6 raamhorren, gemonteerd en het werkt als een zonnetje. Eindelijk mug vrij ramen staan 24/7 open heerlijk.

David is een top kerel!

David is langs gekomen voor het inmeten en advies, zeer klantgericht, eerlijk, neemt de tijd en als aller belangrijkste geeft goed advies. Dikke pluim klasse bedrijf!

Komen snel langs!

Inmeet service besteld en paar dagen later stonden de heren van Solerza aan de deur met mooie voorbeelden als kleuren. Erg tevreden over de service!

Erg voordelig!

Hoop websites vergeleken echter was Solerza het voordeligst. Besteld, snel bezorgd, goede kwaliteit, goede service.

Mooie rolgordijnen!

Aantal rolgordijnen besteld zien er goed uit vooral met cassette staat het erg netjes. Montage was ook vrij simpel.

• Bestelgemak

Prettige ervaring, zeker een aanrader voor anderen!

Contact gehad en 2 dagen later stonden ze er al, wat een service zeg zo tevreden! Advies gesprek ging heel goed, mooie voorbeelden vooral de horren spraken ons erg aan. Handig vooral met dit weer! Mannen waren vriendelijk, deskundig, beleefd en respectvol en vooral de voorwaarden wie inmeet die monteert is erg fijn. Je weet gewoon wie je straks in huis hebt, al kennis gemaakt etc. En uiteraard hun hebben alles al gezien en weten het al dus mijn vertrouwen is 100%! Groetjes, Ursula Aalders

Kleurstalen waren snel binnen

Kleurvoorbeelden waren snel per post binnen, tevreden nu wachtende op mijn inmeet als advies gesprek.

Perfecte service bij Solerza

Bestelling was helaas met een week vertraagd door omstandigheden. Onlangs de vertraging waren de monteurs de volgende dag al over de vloer om alles te monteren. Zeer goede service. Bernard

Vriendelijk personeel, snelle reacties

Wij hadden een aantal vragen over onze raambekleding. We waren vooral zoeken wat goed bij ons paste. Hierbij wat kleuren gekregen per post als daarnaast een advies gesprek op locatie. Erg tevreden zeker een aanrader. Men heeft hart voor hun werk en denken goed met je mee.

Deskundig advies ontvangen.

David is langs geweest om alles in te meten en ons te adviseren voor horren als houten jaloezieën. Zijn erg tevreden, samen een kop koffie gedaan eeg gezellig maar het belangrijkste: ik heb de juiste keuzen gemaakt waar in ik goed ben geholpen.

Klopt als een bus

Alles snel en goed ontvangen. Montage ging soepel. Jaloezieën zien er goed uit. Zwarte hordeur ziet er goed uit. Glijd als een pakje boter, met een vinger open en dicht ideaal zeker aan te raden.

Fijne horren

Vanochtend mijn horren ontvangen. Waren erg makkelijk in elkaar te zetten was zo snel klaar heel handig. Schroefje in alle hoeken en klaar was kees echt geniaal.

Over Solerza

Welkom bij Solerza, dé specialist in betaalbare, op maat gemaakte raamdecoratie. Onze missie is om hoogwaardige raamdecoratie aan te bieden tegen prijzen die tot wel 50% lager liggen dan in winkels. Dit realiseren we door onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren. Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse producten, zoals plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. Elk product wordt met de grootste zorg vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u gegarandeerd de perfecte raamdecoratie vindt voor uw huis of kantoor. Ervaar de betaalbare luxe en kwaliteit die Solerza te bieden heeft. Geef uw ruimte een nieuw aanzien met onze prachtige raamdecoratie, omdat wij geloven dat de juiste keuze van raamdecoratie het verschil maakt.