Handvat kwijt geraakt van mijn plissé gordijn, contact gezocht en 2 dagen later per brievenbus post nieuwe ontvangen. Bedankt!

Service als bezorging goed

Ben erg ongeduldig ik weet het wel 100x gevraagd wanneer ik mijn jaloezieën kon verwachten en werkelijk iedere keer netjes tewoord gestaan door de klantenservice. Binnen 2 weken alles netjes ontvangen en direct gemonteerd. Zeer tevreden over dit bedrijf echt alle recensies zijn oprecht terecht. Zal zo weer bestellen. Met vriendelijke groet, Mark Kouwenberg

• Bestelgemak

Goede service met extra korting! Dikke vette 10!!!

I.v.m. 23 producten horren als jaloezieën hebben we contact gezocht met Solerza en daarbij uit service een flinke korting ontvangen op zowel de producten als op montage! Erg tevreden oprecht al honderden euro’s bespaard met alleen de producten en dan daarnaast nog persoonlijke korting te krijgen van paar honderd euro echt verbijsterend goed! En dan ook nog A kwaliteit niet te geloven!

Keurig op tijd

In 2 weekjes alles binnen. Geen schade of iets, goed verpakt, duidelijke instructies. We zijn gelukkig.

Goede monteurs

Monteurs van Solerza zijn langs geweest om alles netjes te monteren. Geslaagd alles hangt perfect heel blij mee en gezellige mannen!

Mooie stalen ontvangen

In 2 dagen tijd mn kleur stalen ontvangen netjes met een meet formulier.

• Kwaliteit product N.v.t.

Fijne ervaring

Aantal easy click besteld waarbij ik er een verkeerd had geplakt. Hierbij contact opgenomen voor advies hoe ik het kon oplossen. Werd netjes te woord gestaan als geadviseerd waarbij het allemaal goed is gekomen. Weer helemaal happy en ze zien er erg goed netjes uit!

Foutje netjes opgelost

Tijdens het boeken een fout gemaakt met de afmetingen. Direct contact gezocht met de klantenservice. Gelukkig konden we het nog corrigeren. Fijne service bedannkt

• Kwaliteit product N.v.t.

Tevreden

Goede kwaliteit en snel geleverd

Net vertrouwd bedrijf

Erg net bedrijf met eerlijke prijzen en goede kwaliteit. Hart voor hun klanten.

Fijne montage service

Aantal plissegordijnen gekocht bij solerza inclusief montage. Wel fijn dat ze hiervoor plak opties hebben als klem. Alles hangt nu heel netjes zonder te boren erg tevreden!

Advies en inmeten

Advies en inmeet afspraak gehad met solerza. Hadden mooie voorbeelden mee en alle kleuren die ze konden leveren. Hiermee de juiste advies ontvangen voor onze slaapkamer kinderkamer en woonkamer. Erg tevreden en direct besteld.

Mooie kleurstalen

Mooie stalen waren snel binnen, fijn dat dit mogelijk is.

• Klantenservice N.v.t.
  • Bestelgemak

Transport schade netjes opgelost!

Helaas is er tijdens het leveren van onze jaloezieën transport schade opgetreden. Dit is netjes door Solerza opgelost door gratis nieuwe jaloezieën te leveren. In het verleden het zelfde meegemaakt bij een andere partij waar mijn jaloezie letterlijk gelijmd werd en half uit elkaar viel. Hier oprecht goede service door direct een nieuwe te bestellen. Reageren ook netjes snel op al mijn vragen. Mvg, Arwin

Alles was netjes

Alles is goed verlopen, contact tot advies tot inmeten tot bestellen. Erg tevreden, dit verwacht je van een professionele organisatie waar je voor een bestelling meer als 2000 euro geeft.

• Bestelgemak

Fijne horren geen last meer van muggen

Horren besteld en wat zijn ze fijn kan nooit meer zonder. Sluiten heel goed met magneet en de nachten zijn direct een stuk koeler en aangenaam aangezien er geen mug meer te vinden is!

Zeer goede ervaring

Informatie op de website als in de handleidingen waren goed had alles in mum van tijd gemonteerd. Levering was ook heel erg snel en kwaliteit spreekt voorzich echt heel erg goed.

Goed opgelost!

Jaloezieën besteld bij solerza. Helaas bij aankomst was de verpakking beschadigd door transport. Hierbij direct een foto gemaakt. Wat blijkt ook 3 latjes van mijn Jaloezie waren versplinterd… Contact opgenomen en een week later had ik al een nieuwe, heel goed geregeld fijne service.

• Bestelgemak

Alles was keurig op tijd binnen, goed verpakt. Handleiding was te doen, uiteindelijk toch middels de youtube videotjes alles gehangen.

De beste horren!

Meerdere horren besteld waarbij de kwaliteit voor zich zelf spreekt! Sluit heel goed door de magneet en ziet er strak uit.

Goed goed goed

Bezorging goed, verpakking goed, kwaliteit goed, service goed, montage goed, handleiding goed alleen maar goed ken niet beter

Betaalbaar als betrouwbaar

Contact gehad voor wat advies. Vervolgens besteld en alles was netjes op tijd binnen als verneld. Goed verpakt en goede kwaliteit. Roy Smeetz

Prijs kwaliteit verhouding 10/10

Erg mooie jaloezieën echt de prijs kwaliteit verhouding is zo goed. Premium voor een laag bedrag. Voor 6 ramen besteld en we zijn heel tevreden.

Uitstekende hordeur

Uitstekende hordeur, magneet blijft goed zitten.

Netjes, vertrouwd, goede kwaliteit

Erg nette mensen met goede prijs kwaliteit verhouding. Alles kwam snel binnen. Wij zijn tevreden en raden Solerza zeker aan.

Over Solerza

Welkom bij Solerza, dé specialist in betaalbare, op maat gemaakte raamdecoratie. Onze missie is om hoogwaardige raamdecoratie aan te bieden tegen prijzen die tot wel 50% lager liggen dan in winkels. Dit realiseren we door onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren. Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse producten, zoals plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. Elk product wordt met de grootste zorg vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u gegarandeerd de perfecte raamdecoratie vindt voor uw huis of kantoor. Ervaar de betaalbare luxe en kwaliteit die Solerza te bieden heeft. Geef uw ruimte een nieuw aanzien met onze prachtige raamdecoratie, omdat wij geloven dat de juiste keuze van raamdecoratie het verschil maakt.