Snelle verzending, duidelijke communicatie! Prima!

zeer tevreden, fijne webshop

mooie merken, fijne webshop, goede en snelle service

Wordt super gewaardeerd als klant

Wat n geweldig personeel zo meedenkend begripvol Je bent echt welkom bij Marjon Snieders TOPPER

Supergoede service

Snelle levering! Mooie merken

Goede ervaring

Super snelle levering

Super snelle service

Snelle juiste levering

Uggs besteld, levering ondanks kerst tijdig en op juiste wijze verpakt. Blij met bestelde.

Ruime keuze in mooie merken en snelle verzending

Fijne site

Goede service en snelle levering. Top

Snel en keurig geleverd

Via whatsapp werd een vraag die ik had supersnel en vriendelijk beantwoord en verzending volgde ook diezelfde dag. Aardig bedrijf. Keurig verpakt.

Mooie schoenen van goede kwaliteit

Snelle levering en hele mooie schoenen bijna voor iedere beurs

Snelle en perfecte service

Overzichtelijke website met snelle en makkelijke afhandeling. Goede communicatie omtrent verzending. Verzending zelf was zeer snel en zoals beloofd. Ik zal zeer zeker nogmaals gebruik maken van deze winkel.

Simply the best!!

Super mooie winkel met de allermooiste merken. Heerlijke en overzichtelijke webshop. Altijd goede hulp en eerlijk advies. Online bestelling ontvangen is echt een cadeautje. Simply the best!!

jammer dat de gympen te groot waren, maar retourneren ging goed en snel het bedrag op in rekening....

Uitstekend!

Snelle levering en het persoonlijke kaartje bij de bestelling maakte het helemaal af!!

Top!!

Super mooie collectie en zeer goede en persoonlijke service!!

Perfecte snelle service

Very good.

Very good site and also beautiful items and great service

Fijne webwinkel, ruime keuze en top service

Super website, snel en makkelijk bestellen En betalen! Top service en snelle levering!!

perfekt

super Kontakt, sehr hilfsbereit und perfekte Lieferung. Immer wieder gerne ♥️

Topservice en klantvriendelijkheid!

Online een paar Hogans besteld. Prima feedback over de status van de verzending. Bijzonder snelle levering in een stevige verpakking, vergezeld van een persoonlijk bedankkaartje en advies voor bescherming en onderhoud van de schoenen. Wat kan je meer wensen!

Prima snelle en correcte levering, super!

Onze bestelling was binnen een dag in huis en keurig netjes verpakt. Ook de communicatie was helder middels een mail dat de bestelling verzonden was etc. Top!

Ruime keuze, zeer goede service!

Duidelijk online overzicht, met kwalitatieve foto's. Ook de verzending verliep vlot. Geen opmerkingen.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].