Werkelijk geweldig, snel, vriendelijk, top service

Top! Vakmanschap.

Perfect!

Hele goede ervaringen met de winkel/webshop. Prachtige merken/mode en heel goede service. Bij Marjon Snieders zijn ze altijd bereid een stapje harder te lopen voor je, ook als je online winkelt.

Mooie merken, top service

Mooie merken, top service.

Top levering

Snel geleverd en heel keurig verpakt en met extra info voor verzorging en onderhoud. Ik ben er zeer tevreden mee.

Top ervaring: super snelle en persoonlijke service

Super snelle goede service bij het bestellen online en het voelt heel persoonlijk ook al bestel je online. Zou het iedereen aanbevelen hier te bestellen of langs te gaan.

Snelle levering en hele fijne site met duidelijke goede uitleg van het product.

Zeer goede snelle service

Ik vindt het een fijne winkel bestellen gaat makkelijk. En had het product snel in huis. Volgende bestelling alweer gemaakt :-)

Mooie collectie

Mooie collectie, snelle service. Het enige wat ik jammer vind, er staat gratis verzenden, maar dat is niet naar het huisadres, altijd naar een afhaalpunt.

Mooie collectie, goede service

Mooie Tod’s schoenen gekocht, keurig op de hoogte gehouden via de mail over de aflevering.

Pakket nooit geleverd!

Al 2 weken mijn pakket zoek

Uitstekende service

Heel goed en vriendelijk geholpen bij een storing van de bank. Direct telefonisch contact en product evengoed op tijd ontvangen!

Prachtig aanbod & prima service

Goede service en snelle levering

Fijne winkel en mooie merken met heel veel keus.

Tevreden

Mooie site goed product erg tevreden.

Uitstekende service

Mooie items en uitstekende service.snelle verzending en retour betaling.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Heel mooi assortiment en leuke Posts op Insta.

Goede service en snelle levering

zeer plezierige website met goede adviezen

prettige winkel online ook leuke Insta content. Wat ik niet begrijp is waarom ik retourkosten in de SALE wel moet betalen? Er zijn genoeg (topmerk) webshops waarbij dat niet hoeft.

Snelle en correcte levering van het juiste product.

De website, producten, bezorging en e-mail contacten zijn goed.

Super !!!

Altijd mooi verpakt en snel verzonden !

top merken en snelle levering

top serves, mooie merken en snelle levering hellemaal tevreden

Goede snelle service

Fijne webside Mooie collectie Fijn om punten te sparen Duidelijke retourseevice En snel geld terug!

Vertrouwend en supersnel verzending

Gelijk binnen 1 dag verzonden. Super goeie kwaliteit en retour verwerking ook goed geregeld

Hele snelle service en prachtige kleding

Aanrader qua kleding

Heel tevreden !!

Supersnelle verzending. Goede klantenservice. Ik ben fan !

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].