Snelle levering, gebruiksvriendelijke website en goede retourmogelijkheden

Scooter wanten met thinsulate binnenvoering besteld. Ze zouden van leer moeten zijn maar dat betwijfel ik en ze waren snel binnen. Voor het geld dat ik ervoor betaald heb een prima aankoop.

Goede prijs, snel geleverd

Een binnenband, met spoed nodig voor een lekke band reparatie, snel geleverd.

Goede afhandeling

Ik had een windscherm besteld helaas ontbraken er 2boutjes en andere boutje ging niet over de beugels, ik heb daarna contact gehad en kreeg snel reactie waarnaar op diezelfde dag nog een nieuwe montagesetje werd opgestuurd. Super vriendelijke medewerkers en nette afhandeling!

Led-bar zonder kapje geleverd

De bestelde led-bar werd snel geleverd maar was niet compleet. Kapje ontbreekt. Dit staat wél op de productfoto. Na vriendelijk contact werd door leverancier aangegeven dat kapje er idd niet bij zit. En dus ook niet los leverbaar. Dan toch besloten om het product retour te sturen, helaas.

Niet geleverd wat ik besteld heb

Ik heb handschoenen pu- flex 1.14.086.10 besteld en krijg een ander merk geleverd bull- fie geleverd .

Goede klantenservice en behulpzaam ook gevraagd of ze de zuigerveren al om de zuiger wilden leggen voordat de bestelling de deur uit zou gaan en hebben ze gedaan, dat waardeer ik enorm

Top service!

Ben super goed geholpen! Word vrijwel direct de zelfde dag gereageerd op je mail Als je perongeluk iets vergete bent in te vullen sturen ze gelijk je een email om te zorge dat jij je pakket zsm binne heb

goed product

Snelle levering maar verkeerd formaat onderdeel

Ik had voetsteuntjes voor mijn Vespa Primavera besteld. De levering was snel, maar de schroeven waarmee de voetsteuntjes te monteren waren, waren te kort… ik heb dezelfde schroef gekocht bij de kwantum maar dan langer. Het product zelf is wel heel fijn en ziet er goed uit!

Great result

Order was exactly what i wanted and came fast

Dankuwel

Ik heb een beenkleed besteld en handschoenen voor de koude tijden die nu gaan komen. De producten zijn van goede kwaliteit en ze kwamen snel na t bestellen binnen!!

supersnel gelevert en mooie duidelijke webside

perfecte levering supersnel en keurig verpakt zeker een aanrader om spuyllen te bestellen

Goede service en snel geleverd.

Goede ervaring met de bestelling komen belofte die op de site staan goed na Ben heel tevreden.

Goede kwaliteit voor weinig centen

Meer dan goed.

Persoonlijke aandacht en vakmanschap staan bij dit bedrijf duidelijk hoog in het vaandel. Prima geholpen Zeker een aanrader..

Top service!

Erg klantvriendelijke klantenservice!!

Bijzonder snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer gewaardeerd. Fijne medewerkers. Veel kennis en ervaring en een top service.

Snelle service.fijne medewerkers vriendelijk en zeer ervaren.

Product snel geleverd en naar tevredenheid ontvangen.

Voortreffelijk

Had een passend Olli kering nodig en via online chat voortreffelijk geholpen en de juiste kering toegestuurd gekregen top bedankt

Snel geleverd en het product werkt perfect Toppie

Super goed

Super goed communicatie, er was een klein foutje maar werd snel opgelost en snelle levering

Vlotte service - vandaag besteld, morgen geleverd !

Batterij voor scooter gekocht via Bol.com - Verkocht via Scoothub.nl ... dinsdagmiddag besteld, woensdag geleverd volgens de planning. Snelle service ! Het enige minpunt : levering via GLS ... op woensdag niet geleverd omwille van afwezigheid, alhoewel ik speciaal thuis was gebleven. Donderdag moest ik werken en was er niemand thuis ... toen werd de batterij aan mijn voordeur gezet ... door dezelfde GLS. Heeft uiteraard niets te maken met Scoothub.nl. Batterij geplaatst. Eind goed, al goed !

Saksenweg 30

5349 BX Oss

Over Scoothub.nl

ScootHub is een webshop in bromfiets- en scooteronderdelen en -accessoires. We zijn met een team van zeven professionals en hebben ruim 45 jaar ervaring in de scooterbranche. Zo proberen wij jou de beste kwaliteit scooteronderdelen en mooiste accessoires te leveren met de beste service tegen de beste prijs!