Contact gehad via de mail en whatsapp, alles word duidelijk uitgelegd. Ontwerp aangepast naar mijn smaak ging allemaal erg goed. Eenmaal pakket binnen gekregen bleek het het eerste ontwerp te zijn en niet het juiste. Even over gebeld en was eigenlijk binnen 5 min opgelost. Zou de nieuwe batch krijgen met het juiste ontwerp zonder extra kosten. Dit is echt top! Voor een product komen klanten naar je toe en voor de service blijven de klanten bij je. Dat is hier echt aan de orde! Groetjes! Spotless-Solutions.nl

Perfecte samenwerking en leveren netjes werk

Ruiken goed en zien er mooi uit!

Zeer tevreden met onze autogeuren! Ontwerp was mooi en in het echt nog beter. Geur ook heel aangenaam.

Heerlijke geur

I LOVE IT

Perfect ! Helemaal blij met mijn geurtjes. Ongelovelijke goede service ! Perfectionistisch werk! PRECIES zoals jij je geurtje wil hebben! Telefonisch: Erg vriendelijk AANRADER!

Eerlijk netjes en vooral goed ruikend

Op Google opgezocht een bijzonder mooi ontwerp ontvangen en direct maar besteld

Korte lijnen ,snelle service !!!

Goed bedrijf dat hun afspraken na komt erg tevreden met de geleverde kwaliteit!!

Goede kwaliteit en snelle verzending! Ik ben tevreden

Goede kwaliteit en snelle verzending! Ik ben tevreden

mooi gedaan

mooi gedaan

Uitstekende hoogkwaliteit geurhangers

Afgelopen maand geurhangers besteld voor ons bedrijf. Autofume laat je gemakkelijk jouw ontwerp omzetten tot geurhangers. De geurhangers zijn van goede kwaliteit en hebben een natuurlijke geur.

Ze doen hun uiterste best als het mis gaat om op te lossen

Helaas duurde het bij ons heel lang door verschillende redenen en werd het uiteindelijk niet geleverd maar is de bestelling opnieuw gedaan en na alle teverdenheid geleverd Gelukkig werden we keurig op de hoogte gehouden.

Goed en snel

Goed werk en super snel geleverd

Blij dat ik autofume gevonden heb

Nette correcte levrring.

Goed verlopen

Ik had een tijdje geleden de auto parfum besteld en wat ben ik er tevreden mee! De zending duurde niet lang en ze zijn goed aangekomen + ruiken lekker!

Top service!

Fijn!

Reageren snel, blij met de auto geurtjes!

Gewoon goed

Duidelijk taal. Telefonisch snel corrigeren, en komt afspraak na.

Zeer goeden surfes

Goede service blij met het riseltaaad vaan mijn geurtjes

Levering netjes zoals afgesproken.

We hebben Geurhangers laten maken en zijn netjes zoals afgesproken en ruiken super. Levertijd duurde eventjes maar dus was vooraf netjes gecommuniceerd

De communicatie is slecht maar het word wel goed opgelost

De communicatie is erg slecht, Ze sturen een proef pakket op maar ze hebben geen gegevens als je wat aangeef word er uit eindelijk wel geluisterd hoop als er een volgende bestelling komt dat de communicatie beter gaat De geurtjes die ze aanbieden zijn goed ! De bamboe is een unieke geur die is zeker aan te raden!! Hopelijk als er een volgende keer komt de prijzen zijn ook erg duur helaas Denk goed na als je hier bestel en ga zeker verder kijken er zijn ook voor de prijs hier van 500 stuks dat je bij een ander 1000 krijgt !!

Helemaal prima!

Was een goede service, duidelijk en eigenlijk bijna niks op aan te merken. Alleen het proefpakket kwam zonder namen van welke geur wat was maar na contact opgenomen te hebben alles weer goed!

Niks op aan te merken, lever tijd is ongeveer een maand en geurhangers komen netjes verpakt binnen

Heel snelle en goede service! Correct gehandeld

Klein foutje met design en direct goed rechtgezet

Zeer goede service

Jullie doen wat je beloofd Dus toppers jullie !!

Erg tevreden

Ontwerp, communicatie en levertijd was top. Zou het andere in mijn netwerk aanraden.

Bonnweg 8

3137 NE Vlaardingen

Over Autofume

Ontdek Autofume, dé nummer 1 leverancier van op maat bedrukte geurhangers voor auto's en vrachtwagens in Nederland en België! Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid bieden wij een op maat gemaakte geurhangers. Of het nu gaat om het promoten van uw merk of het toevoegen van een persoonlijk tintje aan uw auto, onze geurhangers kunnen worden bedrukt in elke gewenste vorm en voorzien van uw favoriete geur. Met betaalbare prijzen en een nauwkeurige, op maat gemaakte productie, is Autofume uw ideale partner voor unieke en hoogwaardige geurhangers op maat.