Ik zou zonder twijfel nog een keer voor Accu today kiezen. Vakkundig te woord gestaan en goed geholpen van koop tot het maken van afspraken, makkelijk contact via Whatsapp. Ook de installateur was een fijn en vakkundig!
Mick van Accu Today probeert niet alleen te verkopen maar denkt met je mee, toont interesse, geeft fantastische service ook nadat je getekend hebt.
monteur (Haitam Hakim) heeft in alle rust installatie doorgevoerd. geen gestress en geen geschreeuw. wist precies wat hij moest doen en kon werkzaamheden bekwaam doorvoeren. Verbeterpunt: om het de monteurs nog makkelijker te maken zorgen dat de schroeven om omkasting open te maken allemaal gelijk type bit vereisen zodat er niet gewisseld moet worden van inzet bit. bij 2 accu's was voor de 2 schroeven aan de voorzijde een bit te gebruiken maar de 2 schroeven aan bovenzijde vereisten weer ander bit.
Kennis van zaken. Accu netjes geplaast door een fijne monteur die ook alles goed heeft uitgelegd. Een aanrader.
Na aanmelden op de website van Sessy werden we gekoppeld aan Accu Today. Vanaf begin tot het eind enorm vriendelijk, professioneel. Binnen 2 weken is het systeem al geinstalleerd en ook het prersoneel dat de installatie verzorgd heeft was zeer vriendelijk en professioneel. Heeft alles netjes achtergelaten. Een stukje uitleg gegeven. Daarnaast hebben ze ons prima geinformeerd over de B.T.W. teruggave en dat wordt via een externe partij via Accu Today prima geregeld. Van A tot Z een prima ervaring. Hier kunnen nog veel bedrijven van leren.
De heren kwamen binnen en het was als kenden wij elkaar reeds lang. Geheel open en gevat. Hun kennis en ervaring vertaalde zich in een uitermate stukje vakwerk, maar ze deelden alle kennis aan ons met een geduld als vanzelfsprekend en tevens was er sprake van open feedback en communicatie. Het plaatsen, afwerken en afstellen als ook het netjes achterlaten was voor ons, vakkundig, snel en zeer prettig met tussendoor leuke gesprekjes en grapjes. Zeer hulpvaardig en rustig in de uitleg m.b.t. gebruik van de app. Hun communicatie was eenvoudig en duidelijk zodat wij met onze gehoorbeperking alles konden volgen. Wij willen de heren heel hartelijk danken en zeer aanbevelen
Ik heb mij hele huis verduurzaamd en twee Sessy accu's laten plaatsen door Accu Today. De accu's doen het geweldig, besparen ons kosten en helpen de planeet een klein beetje. Dat gaat allemaal goed. Maar vooral de samenwerking vond ik heel prettig en waardevol. Alles in goed overleg, veel tips en advies en zelfs een technisch probleem opgelost (achteraf) waar de andere partijen (zonnepanelen, laadpaal, huis elektricien, warmtepomp) niet uit kwamen. Op een hele makkelijke en kosten vriendelijke manier overigens. Ook achteraf zijn Nick en zijn team dus niet te beroerd écht te helpen. En dat voelt heel goed. Jullie worden gewaardeerd mannen!
Ik ben bij Accutoday gekomen via de website van Sonnen, als voorkeursinstallateur. Hele traject was helder, met goed gespecificeerde offerte, goede uitleg over de gehele gang van zaken en installatie precies zoals beloofd. Keurige installateurs die goed overleggen tijdens de werkzaamheden. Eindresultaat is ook zoals ik voor ogen had. Kortom, aan te bevelen.
Ik ben tevreden, AccuToday heeft mij goed geadviseerd en het werk netjes uitgevoerd zoals afgesproken.
Goed advies en uitleg snelle service en zeer correcte mensen bij het plaatsen zeer tevreden
De accu is snel en goed geplaatst door een vakkundige medewerker. Ook de ondersteuning is goed en prettig.
Wanneer je thuisaccu's wilt kopen verdrink je bijna in alle mogelijkheden en alle informatie. Nick luistert goed naar wat je wilt en maakt een aanbieding op maat. Daarna blijft hij in contact en geïnteresseerd in je vragen. Het duurde even voordat we besloten wat we wilden, maar daarna ging alles vliegensvlug. De installateur was ontzettend vriendelijk, snel en schoon. Alles werd ook hier weer goed en rustig uitgelegd. Wij zijn blij!
Accu zorgvuldig en nietjes geplaatst! Vriendelijke monteur. Na ruim een jaar een probleem met de verbinding met wifi maar kostenloos opgelost, top.
Keurig gewerkt, installateur zag ook nog een foutje in de meterkast en die opgelost. Samen tot een goede plek gekomen voor de plaatsing. Leidingen prima weggewerkt. Alles functioneerde meteen. Overigens is nergens vermeld dat de thuisbatterijen opgegeven moeten worden bij energieleveren.nl
Goede uitleg, mijn zoon had ook goede ervaring. Snel geïnstalleerd door een vakkundig persoon.
Op zeer vakkudige wijze alles gemonteerde schoon achter gelaten. prachtig werk!
Na vele offertes van verschillende leveranciers toch gekozen voor Sessy. Hoewel wij een uitgebreide SolarEdge installatie hebben was het toch niet mogelijk de SE batterij te koppelen. Verkeerde omvormer, te oude optimizers etc. Na het doorhakken van de knoop de Sessy besteld. Deze binnen 2 dagen door Mick Bakker geleverd. Bij aflevering ook nog meegedacht over de plaatsing. Met deze opmerkingen in gedachte de 2 sessys door Next Generation Woning de batterijen laten plaatsen. Allemaal toppers!
A
Traject vooraf was helder, afspraken nagkomen, fijne installateur die ook goed toelichting gaf op gebruik app.
Goede communicatie
Goed meedenken over vragen verzekeraar, snelle levering, nette plaatsing en instelling door de monteur.
Montage vlekkeloos verlopen. Het gebruik nog even afwachten.
Onlangs hebben we via LaadpaalToday en AccuToday een volledige installatie laten uitvoeren van zonnepanelen, een laadpaal en een thuisbatterij. We zijn meer dan tevreden over het hele proces en de service! Vanaf het eerste contact merkten we al dat we in goede handen waren. Het verkoopteam dacht echt met ons mee en gaf advies op maat. We wilden in eerste instantie alleen een laadpaal, maar dankzij hun expertise en heldere uitleg besloten we om ook zonnepanelen en een thuisbatterij te laten plaatsen. Hierdoor hebben we nu een toekomstbestendige, complete oplossing die perfect bij onze wensen past. De installatie zelf was ronduit top. In slechts één dag tijd zorgden de Nederlandse vakmensen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld werd. De aansluiting van de zonnepanelen, laadpaal én thuisbatterij verliep vlekkeloos. Alles werkt zoals het hoort, zonder losse eindjes of onverwachte problemen achteraf. Het was duidelijk dat we met echte vaklui te maken hadden die hun werk serieus nemen. Wat voor ons het verschil maakte, was de volledige ontzorging door LaadpaalToday en AccuToday. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering hebben ze alles uit handen genomen en ons voortdurend op de hoogte gehouden. Dit gaf ons veel vertrouwen en maakte het hele traject bijzonder aangenaam. Kortom, we raden LaadpaalToday en AccuToday ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze, hoogwaardige installatie van laadpalen, zonnepanelen en thuisbatterijen. Een enorme dank aan beide teams voor hun professionele aanpak en het realiseren van onze duurzame energie-oplossing!
Accu today heeft bij mij 2 sessy thuisbatterijen geplaatst. Dit ging snel en professioneel. Ook werd er gelijk meegedacht over de aansluiting. Achteraf bleek dat de vorige elektricien de meterkast niet goed had ingedeeld, hiervoor heb ik zelf een herindeling gemaakt en deze is door de monteur van Accu Today nagekeken en gelijk gerealiseerd. Echt topbedrijf met geweldige service
Beste Marcel, Hartelijk dank voor uw lovende woorden over Accu Today! Ook wij vonden het contact met u erg prettig en geven u op onze beurt graag een dikke 10. Ik wens u veel plezier met uw batterijen. Met vriendelijke groet, Accu Today
Monteur was verlaat. Communicatie kan beter. Opruimen na installatie zou ik beter doen. Heb nu z er ff alle zooi zelf weggegooid
Beste Jon, Dank voor uw feedback, wij hebben hier intern contact over gehad en nemen dit mee voor in de toekomst. Ik wens u een prettige dag toe, Accu Today