Amazing site!

I sold a pair and got my money within a week since it got autheticated, great site!

Gran servicio

El producto en estado �ptimo. Te mantienen informado en todo momento de cu�l es su situaci�n y cu�nto falta para la entrega, incluso te dan alternativas de recogida. Y lo mejor es que me lleg� antes de lo que esperaba. Gran servicio, mi experiencia ha sido muy satisfactoria.

• ¿Nos recomendarías?

Alles war super

Alles war super. Die Schuhe waren meiner meinung nach bisschen teuer

Mooie schoenen en netjes op tijd�

Mooie schoenen en netjes op tijd geleverd .

Dikke 10!!

Snelle service en ook netjes verpakt inclusief authenticatieflyer met handtekening en stempel. Aan de schoen zit een mooie authentic tag vast gelabeld. Ik werd netjes op de hoogte gehouden via de mail en in mijn account kon ik ook makkelijk bijhouden waar de sneakers waren. Ik zal hier zeker weer bestellen als er weer wat leuks tussen staat

Schuhe wurden schnell geliefert und�

Schuhe wurden schnell geliefert und wurden vor der Lieferung �berpr�ft. gefallen mir sehr gut, w�rde wieder bei hypoboost bestellen ??

Kwam snel binnen en je werd door alles op de hoogte gehouden

Kwam snel binnen en je werd van alles op de hoogte te houden dus waar je pakketje is en wanneer die komt

Duidelijke site, goede prijs, snel gecontroleerd op echtheid en snel ontvangen! Ga hier zeker vaker gebruik van maken! Dank!

Awesome!!!

Awesome! The shoes where great quality and the shipping was Quik thank You! My daughter loves her Jordan 4s

Mijn bestelde paartje was helemaal top

Mijn bestelde paartje was helemaal top, kreeg helaas een box met een sticker van Hypeboost erop. Uiteraard wil je als verzamelaar/liefhebber je box helemaal clean hebben, dus een mailtje gestuurd. Werd snel op gereageerd, helaas niet het antwoord dat ik wilde horen. �De box wordt ook geverifieerd� Snap ik, maar plak die sticker dan discreet op de onderkant oid. Verder geen klachten.

Toppers!

Toppers! Ga hier absoluut vaker bestellen. Tussentijds krijg je bericht hoe of wat en geen moeite als je ze tussendoor nog even benaderd met vragen. En de sneakers zijn magnefique die we hebben besteld. Kortom amazing!

Easy peasy

Reseller point of view Sold, sent, authenticated, paid out. All in just a couple of days. My kind of business. Thank you very much. Recommend

Good communication.

Shoes came in perfect condition, and I appreciate being mailed throughout the whole process.

Smooth seller experience

It took a bit of time till my listing eventually got sold but after that everything went smooth. Payout was very high compared to other sites and arrive in a few days on my account.

Glad to try

Easy to buy it , easy to sell it. Everythink is fast then I expect so Im very happy to use Hypeboost.com! Well done!

Die Schuhe haben so eine tolle Qualitat�

Die Schuhe haben so eine tolle Qualitat &sind so bequem , ich werde aufjedenfall wieder von HypeBoost bestellen .

Excellent

Excellent communications, fast, reliable. I will definitely use it again.

Todo el proceso de compra fue perfecto

Todo el proceso de compra fue perfecto. Se inform� en todo momento del estado del pedido y no tard� mucho en llegar.

• ¿Nos recomendarías?

Fantastic

Nice service and fast response and delivery

Uitstekende bestelling bij een duidelijke website

Uitstekende bestelling, goed op de hoogte gehouden door hypeboost en de levering was tamelijk snel. De schoenen zijn perfect ontvangen en ik zal er veel plezier van hebben. Ik raad hypeboost dus zeker weten aan als je een nieuw paartje wilt scoren.

Super blij met de schoenen

Super blij met de schoenen. Netjes behandeld en goed op de hoogte gehouden waar en wanneer de schoenen aankomen.

Duidelijke communicatie en snel�

Duidelijke communicatie en snel geleverd, zeker een aanrader om je nieuwe schoenen bij te kopen.

Aanrader!

Zeer goede ervaring met de aankoop van mijn favoriete schoenen. Werd goed op de hoogte van de bestelling gebracht en ook de levering ging goed. De schoenen zijn fantastisch en ik ben er heel blij mee.

Geweldig verder niets aan toe te voegen

Geweldig verder niets aan toe te voegen

Mooie sneakers

Goed op de hoogte gehouden van alles, van vertrek pakket tot aankomst. Mooi ingepakt en sneakers met drie kleuren veters. Ik zeg, top.

33 Nikkelstraat

Breda 4823 AE