Alles top sehr zufrieden

Alles top sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bara bra

Bara bra, snabbt och prisvart

• Skulle du rekommendera oss? Ja

super fijne ervaring met hype boost

super fijne ervaring met hype boost! alles ging echt vlekkeloos! je word goed op de hoogte gehouden van je pakketje! super blij met m�n nieuwe sneakers! ik ga hier zeker vaker bestellen!

Easy to order and fast delivery

Easy to order And fast delivery

Top service! Alles binnen een week ontvangen en van uitstekende kwaliteit.

Deze schoenen zijn niet authentiek

Koop niks van hier. Deze schoenen zijn niet echt(authentiek). Ik mis een Nike symbool in de andere schoen en daarnaast zijn ze in Indonesi� gemaakt. Alle Nike schoenen die ik hiervoor heeft gekocht heeft in beide schoenen zolen de Nike symbool echt een oplichters zijn deze mensen. Ik zou nooit meer hier een schoen halen.

Todo muy bien

Todo muy bien, en tiempo y calidad del producto.

• ¿Nos recomendarías?

Fast payout

Fast payout, no problems

Ja super goed gegaan

Ja super goed gegaan! Bedankt voor de nette afhandeling ben erg content met mijn nieuwe schoenen� ????

Prijs binnen een week enorm lager, maar geen reactie

Nike schoenen besteld op 29 juni. Nog steeds geen schoenen binnen. Ik snap dat het soms wat langer duurt, maar wat erger is, is dat de schoenen bij bestelling 212 Eiro kosten, en een week later nog maar 140 Euro op de site! Ik neem aan dat dat prijsverschil wordt verrekend, maar ik krijg geen reactie.

Jordan 4

De schoen is authentiek en ziet er goed uit. De doos is onbeschadigd en ook zijn de schoenen relatief goed geprijsd.

Hele fijne communicatie

Hele fijne communicatie. Ze houden jou op de hoogte met waar het product is.

Zeer snel ontvangen

Zeer snel ontvangen. Perfecte service. Prijs ligt gemiddeld ook wat lager dan concurenten..wat mij betreft een dikke ??

Goede schoenen kapotte doos

Schoenen waren top, vond het alleen wel jammer dat de doos helemaal stuk was. Het was een cadeau namelijk en dat ziet er dan niet zo netjes uit.

Aanrader

Goeie zaak, beter dan de concurrent ?? V��l snellere uitbetalingen en overzichtelijk zonder gedoe!

Snel geregeld!

Snel geregeld!

Goede, snelle afhandeling

Helaas waren mijn gekochte Yeezy Slides nep, deze heb ik dus nooit ontvangen. Heel snelle reactie en afhandeling van Hypeboost gehad, geld stond 2 dagen later al terug op mijn rekening! Ondanks dat de schoenen niet door de keuring gekomen zijn, zal ik zeker vaker bestellen! Ook snelle reacties gehad. Al met al een top service

Schneller Versand

Schneller Versand, spitzen Ware, bester Preis

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goeie ervaring met hypeboost

Goeie ervaring met hypeboost, Leveren de producten binnen gestelde leveringstermijn en tot nu toe prijs ook altijd goedkoper als andere platforms. Zeer tevreden

Real jordan!

Op en top tevreden! Goed op de hoogte gehouden over de bestelling maar vooral dat je Jordan's echt zijn en niet ' fake ' mijn dochter als ik zijn zeer tevreden!

Nice support and fast payout

Nice support and fast payout

zeer tevreden

zeer tevreden over verkoop proces! snelle authenticatie en uitbetaling

Erg blij met mn nieuwe schoenen!

Erg blij met mn nieuwe schoenen!

Op de website stond 7 tot 12 werkdagen en mijn schoenen zijn binnen 3 werkdagen binnen gekomen ze zitten perfect en zijn echt gellukig hierbij dus mijn 5 sterren goeie service hier ga ik vaker bestellen

Prima site

Prima site, fijn dat je via mail goed up to date gehouden wordt. Bezorging ook gegaan. Verder dus prima geregeld allemaal. Fijn dat er ook nog goede sites bestaan!!!

33 Nikkelstraat

Breda 4823 AE