Snel geregeld top paartje!

Helaas iets langer moeten wachten vanwege pinksterweekend, maar levering was snel. Goed op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en absoluut Deadstock paartje J4's binnen gekregen! Nice!!

prima levering

goede en snelle levering, goede communicatie

Sehr gute Qualitat sehr billig einfach�

Sehr gute Qualitat sehr billig einfach nur weiter empfehlen

10-okt

Muy buena calidad y estaba en muy buen estado

Super winkel

Super winkel Makkelijk met verkopen en snel je geld op je rekening

Site van kwaliteit

Deal gemaakt met mijn zoon, een voldoende voor wiskunde, dan kreeg hij de jordans, die hij zo graag wilde, helaas bijna overal uitverkocht, tot ik by Hypeboost kwam. Binnen twee weken binnen en gekeurd en al. Super blije tiener in huis!

Trato genial al vendedor

Trato genial al vendedor. Muy r�pido en los pagos.

Fast and easy payout

Fast and easy payout

Super goede service!

Super goede service! Besteld en binnen een paar dagen thuis, gecheckt en al! Heel blij met mijn aankoop.

The whole selling proces was good.

The whole selling proces was good. Posting a shoe Sending a shoe Getting confirmation for authenticity Getting fast payment

Hebben me goed geholpen

Hebben me goed geholpen, en de schoenen zitten en zijn super

Goede service , blij mee

Blij met de schoenen. Levertijd zoals aangegeven en je wordt per mail netjes op de hoogte gehouden. Inmiddels nog 2 paar besteld die onderweg zijn!

Nice

Nice! Fast payment and good info. Keep it going!

Pago rapido

Pago rapido, todo perfecto.

Todo perfecto y r�pido

Todo perfecto y r�pido, en este momento la empresamas recomendable para vender

• ¿Nos recomendarías?

En beetje jammer als je iets terug wil�

En beetje jammer als je iets terug wil sturen wat je niet past dat dat niet kan de maat was niet goed dat ze gelijk gaan dreigen met deurwaarders dus vandaar 1 ster en ik zou hier nooit meer iets bestelen en als andere iets willen bestelen lees goed de kleine regeltjes want je kan niks terug Stuuren

Niets dan lof over deze service en�

Niets dan lof over deze service en tevens het product. Netjes in de originele doos met alle toebehoren geleverd. Ook is de telefonische klantenservice goed bereikbaar en duidelijk. Zoek je een paartje deadstock dan kan ik Hypeboost van harte aanbevelen.

Todo perfecto

Todo perfecto, de las webs de venta m�s r�pidas en cuanto al pago

• ¿Nos recomendarías?

Perfect op de hoogte gehouden

Perfect op de hoogte gehouden, goede service.

Sale 10/10

Sale 10/10, very fast, simple and very clear. It's nice to sell like this!

Fast payment

Fast payment, everything went pretty smooth until now. Highly recommend this place to sell or buy shoes!

??????

Came 2 days early, amazing condition.

Oplichters

Malafide bedrijf die tegen de wet in opereert. Leveren schoenen met gebreken. Als je ze hierop wijst heffen ze je account op. Juridische stappen worden ondernomen. Edit: onderstaande reactie is niet correct en een leugen. De schoenen kwamen met meerdere gebreken. In de chat heb ik dit keurig medegedeeld. Hier is geen onbeschoft gedrag aan te pas gekomen. De mededeling dat u van mijn advocaat hoort valt niet onder de categorie onbeschoft.

Nog nooit eerder besteld bij Hypeboost.

Nog nooit eerder besteld bij Hypeboost. Vanaf het eerste moment goed op de hoogte gehouden. 1e paar die Hypeboost binnenkreeg werd afgekeurd. 2e paar werd goedgekeurd en verzonden naar ons. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij uiterst tevreden zijn! Hypeboost ga zo door hier kan menig bedrijf wat van leren.

Very nice

Easy sale, nice prices, fast payout.

33 Nikkelstraat

Breda 4823 AE