Jeezy slippers

Jeezy slippers netjes op tijd ontvangen. De slipper lopen heerlijk. Communicatie was top.

Ik ben er super blij mee

Ik ben er super blij mee. Ik ga vanaf nu vaker bestellen bij hypeboost

Geen klachten!,voor ik t wist was me�

Geen klachten!,voor ik t wist was me bestelling geleverd. Zeker vaker Hyper Boost inschakelen voor dit soort aankopen.

Great sell service

Great sell service, quick delivery

Positive Platform mir Zukunft

Bei hypeboost ist es ganz einfach geregelt. Shipping label drauf und losschicken. Der Verlauf wird genau und zeitig per email gesendet so das Sie immer aktuell sind. Authentifizierung und Transaktion sind auch schnell. Nur zu empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtige schoen

Prachtige schoen. Prima gecontroleerd, alleen jammer dat de doos beschadigd was.

Nice Experience

I sell one thing on that platform and everything works well

• Você nos recomendaria? sim

Top site

Top site, top schoen, top service

All perfect

All perfect. Easy and fast.

• ¿Nos recomendarías?

Ben zeer tevreden over mijn aankoop bij�

Ben zeer tevreden over mijn aankoop bij HypeBoost,super mooie Jordans gekocht!!??

Hier de mooie Nike Air Max Mars landing�

Hier de mooie Nike Air Max Mars landing gekocht. Geleverd binnen twee weken. De maat was goed en de kleuren veranderen in het licht naar oranje door de reflecterende stof. Geleverd met echtheids button aan de schoen. Super blij mee!

Vertrouwen klopt!

Ik zag een schoen op de site en wilde hem hebben. Dat ging makkelijk. Een paar klikken en de deal was afgerond. De aankoop werd nog op echtheid gecontroleerd en toen bleek het een fake. En zochten ze een nieuwe deal. Zelfde prijs alleen kostte het een aantal dagen extra. Ik ben blij dat ik Hypeboost kan vertrouwen dat ze de controles ook echt uitvoeren!

Ik ben super blij met de service en�

Ik ben super blij met de service en schoenen. Snel geleverd !

Snelle levering en vriendelijke en goed�

Snelle levering en vriendelijke en goed bereikbare service! Bestellen zeker weer!

Altijd super tevreden

Altijd super tevreden met de service en de kwaliteit van de schoenen. Ik zou deze website zeker aanraden aan iedereen. Vlotte levering en altijd authentiek! Top ??

Amazing sneaker website

Great site with super fast shipment and delivery. Would recommended for anyone planning on buying sneakers.

Super vette schoenen

Super vette schoenen, ben blij dat ze me het eerste paar hebben afgekeurd ivm echtheid, hier super tevreden mee, volgende gaan gewoon via jullie????

Nette afhandeling

Nette afhandeling. Snel geleverd

Een perfecte en snelle levering!!

Een perfecte en snelle levering!!! Binnen 5 dagen waren mijn schitterende Nike air max one Concepts gearriveerd!!! Wat een mooie sneaker!!! Erg blij mee!!! Thanks HYPEBOOST! Ps: je word super op de hoogte gehouden! Me volgende Sneakers bestel ik bij HYPEBOOST!

Quick payment

Quick payment, easy procedure during all the process of sale

Recommended

Fast and secure. I will repeat for sure! Thank you.

Great

Very Cool. Waiting for more sales. Thanks

Fast payout

Fast payout. No problems

Snel binnen en goede kwaliteit

Snel binnen en goede kwaliteit

Extreem goede service

De service was extreem goed. Je wordt constant ge�pdatet over de status van je bestelling en alles komt snel binnen.

33 Nikkelstraat

Breda 4823 AE