Perspective for a reseller

The selling proces went smoothly.

Sneakers zien er prachtig uit. Mijn zoon is er superzuinig op, zo blij is hij ermee. Het wordt zelfs op originaliteit getest zodat je geen neppe krijgt. Je wordt per mail netjes op de hoogte gehouden van de status!

Erg tevreden!

Erg tevreden!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Aanrader!

Fijne communicatie

Ik had een aantal vragen en deze zijn snel en netjes beantwoord. Kortom fijne communicatie en snelle service.

Mooie site en goede service!

Mooie site en goede service!

Zeer fijne webshop!

Zeer goede ervaring met deze webshop! Sneakers besteld en deze zijn netjes op tijd bezorgd. Ook de klantenservice was zeer snel, binnen 10 minuten had ik een reactie! Kortom goede service!

Goede service en snelle uitbetaling

Goede service en snelle uitbetaling, top!

Super service!

Ontzettend blij met mijn sneakers! Hele goede service, vriendelijke klantenservice en 100% betrouwbaar!

Snelle levering en vriendelijke�

Snelle levering en vriendelijke klantenservice!

Super goede service

Super goede service

Goede service! Volgende keer weer, 100% aanrader!

Op naar de volgende paar schoenen!

Top service, gokje genomen en gewonnen. Twijfelde aan het begin maar ben aangenaam verrast. Op naar de volgende paar schoenen!

Goede service en snelle uitbetaling

Super service en website. Mijn schoenen verkocht afgelopen week en had het bedrag snel ontvangen!

Fantastisch kan niet anders zeggen

Goede levering en betrouwbaar !

Goede levering en betrouwbaar !

Snelle levering, vriendelijke mensen, top kwaliteit

Goed en betrouwbaar bedrijf en snelle�

Goed en betrouwbaar bedrijf en snelle levering

Uitstekende verwerking van mijn�

Uitstekende verwerking van mijn bestelling! Had een aantal vragen en daar werd door de klantenservice adequaat op gereageerd. Zeker voor herhaling vatbaar

Heel erg betrouwbaar en snelle service

Heel erg betrouwbaar en snelle service! Ik zou dit velen andere ook aanbevelen!!

Klantenservice was erg behulpzaam bij�

Klantenservice was erg behulpzaam bij verkoop van mijn schoen.

Mooi platform en snelle uitbetaling

Ik hoorde van dit nieuwe platform op de radio FunX dus ik ben even gaan kijken. Meteen wat sneakers te koop gezet wat ik tot op heden altijd bij Restocks deed. 1 paar sneakers waren snel verkocht, en nadat ik ze opgestuurd had was hij de volgende dag al door hun authenticatiecheck heen en kreeg ik de dag erna direct mijn uitbetaling op mijn rekening! Bij Restocks moet ik soms 6 weken wachten op uitbetaling??? Eindelijk een sneakerplatform van het niveau StockX al dan niet beter in Nederland!

Groot aanbod

Groot aanbod van hele mooie sneakers. Goede en snelle service. Absolute aanrader!

Top service!

Voor het eerst mijn sneakers online gezet op HypeBoost. De service is top en behulpzaam! Dit is vanaf nu mijn vaste adres.

Na over en weer chatten

Na over en weer chatten, zijn al mijn vragen beantwoord. Na enig aarzelen toch besteld. Zoals wordt beloofd wordt het ook nagekomen, heel belangrijk voor mij. De Yeezy's zijn binnen en ben er erg blij mee. Top platform, vertouwen is gegarandeerd. Tot de volgende aankoop.

33 Nikkelstraat

Breda 4823 AE