Onvergetelijk
Ik wil dit eigenlijk in koeienletters opschrijven, want zo erg zit ik het met feit dat ik een aankoop heb gedaan bij jullie.
Waar kan ik mee beginnen?
Ik heb uggs gekocht, product zelf is prima, niks mis mee.
Maar het feit dat je niks met de product kan doen als je de product niet mooi genoeg vind om het te behouden.
Ik vond de schoenen de groot en te dik lijken in m’n voeten. Dus ik besloot om naar jullie retour voorwaarden gaan kijken. 1 er staat geen kopje met retour. 2 ik moet op ik lees jullie algemene regels. Het lijkt alsof ik MISDAAD heb gepleegd met het kopen. Ik als klant voelde me schulden over mijn aankoop, want dat gevoel geven jullie aan mij met jullie regels. Er staat alleen maar dat niks kan ruilen niet mogelijk retouren niet mogelijk geld terug nooit mogelijk. Het voelt alsof ik mijn geld heb weggegooid. Jullie willen eenmalige klanten, want voor de tweede keer zou ik niet bij jullie wat kopen. Als de maat niet goed is of als ik het gewoon niet mooi genoeg vind kan ik niks met mijn aankoop doen. Kopen bij jullie is super risicovol, mensen kunnen iets niet mooi vinden. Ik vind dat ik als klant ben opgelicht ( en ja ik weet dat jullie alles duidelijk en super bedreigend erin hebben gezet) alleen tijdens kopen denk je niet gelijk aan retouren, pas als je de schoenen hebt gepast en ze bevallen je niet dan pas denk je eraan om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik kan wel een boek hier schijven over mijn slechte ervaring, waar ik zwaar mee zit. Maar goed deze fout zou ik nooit meer maken.
BEDANKT VOOR MIJ OPLICHTEN!
Niet eens 1 stres waard mensen. Alsjeblieft lees eerst de algemene regels voordat je een aankoop doet bij zit.