Mooie kwaliteit, snelle service
Heb de laatste jaren er bewust voor gekozen om blousjes van John Miller aan te schaffen omdat de kwaliteit en uitstraling prima is. Ook nu stralen ze weer de kwaliteit uit zoals ik gewend ben. Daarnaast prachtig ingepakt en snel geleverd. Denk dat ik nog wel even blijf bestellen
Shirt nog steeds niet ontvangen, jammer
Goedemorgen Jan, Op het moment dat wij je pakket versturen ontvang je van ons via de mail een verzendbevestiging. Hier in zit een track & trace link waarmee je de reis van je pakket kunt volgen. Ik heb de track & trace van jouw pakket even bekeken en zie dat het pakket afgelopen vrijdag direct na bestelling is verstuurd. De bezorger is dan ook een dag later bij je aan de deur geweest maar kon het pakket niet bezorgen, waarschijnlijk omdat er niemand thuis was. Het pakket is daarom naar een afhaal locatie (Dekamarkt) gebracht waar het pakket nog tot maandag kan worden opgehaald. Met vriendelijke groet, Team John Miller
Mooie website met duidelijke foto’s
Mooi overhemd, keurig verpakt en zit ook nog lekker.
Snelle levering na bestelling. Product alsverwacht van erg hoge kwaliteit
top
Gewoon goed, zoals het hoort.
Sinds enige tijd is John Miller mijn favoriete overhemdenmerk. Mooie stoffen, uitstekende kwaliteit en Made in Europe.
bestellen gaat makkelijk en levering is supersnel en zit goed verpakt
Ik koop al lange tijd JM hemden, meestal in de winkel. Voor mij zijn deze hemden perfect! Recent koos ik voor een online bestelling. Bestellen was overzichtelijk en ging vlot. Ik was echter toch even teleurgesteld omdat ik op vrijdag vijf hemden bestelde. De maandag erna kreeg ik bericht over een sale, waarbij er opeens meer keuze was én de korting zodanig opliep dat ik 150 euro had kunnen besparen als ik had geweten over die sale. Pas op de woensdag, toen de sale dus al 2 dagen was, ontving ik de hemden thuis. Dat heeft de pret toch even iets gedrukt.
Goedemorgen Marcel, Wij vinden het fijn te horen dat u reeds lange tijd drager bent van John Miller overhemden. We vinden het dan ook jammer dat u deze ervaring heeft met uw eerste bestelling in de John Miller webshop. Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer er net na het plaatsen van een bestelling een aankondiging over een uitverkoop wordt gedaan. Daarom ben ik even in uw bestelling gedoken. Ik zie dat twee van de bestelde overhemden reeds afgeprijsd waren, de overige drie overhemden zijn van de nieuwe collectie en op dit moment ook niet afgeprijsd. Het totale bedrag zou op dit moment dus nog hetzelfde zijn als op het moment dat u de bestelling heeft gedaan. Op dit moment krijgt u echter geen stijlvolle John Miller cap cadeau, die u bij uw bestelling wel heeft ontvangen. Wat betreft de levering communiceren wij dat orders die op werkdagen voor 16.00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog worden verstuurd. Orders van vrijdagavond en het weekend vertrekken inderdaad 'pas' op maandag. Deze worden normaal gesproken de volgende dag geleverd. Ik zie in de track & trace link dat dit in uw geval niet zo was omdat u zelf het aflevermoment gewijzigd heeft naar woensdag. Natuurlijk hopen wij u een volgende keer weer te mogen begroeten op de John Miller webshop! Met vriendelijke groet, Team John Miller
Snelle levering. Overhemd had een zeer goede pasvorm. Mooie stof.
Product eenvoudig te bestellen, voldoet aan de omschrijving en verwachting.
2 overhemden 1 perfect 2 was een fout van jullie op de site Stond een verkeerd overhemd nr bij het overhemd We kregen gelijk een alternatief Naar tevredenheid Maar wel 20 euro duurder en toch 2 keer verzenden betalen Zo een profecioneel bedrijf Ik had dit niet verwacht
Goedemiddag Adrie, Bedankt voor uw review. Het bestelde overhemd bleek inderdaad een onjuiste afbeelding te hebben waardoor er een ander overhemd werd geleverd dan u verwacht had. Nogmaals onze excuses hiervoor! De verzendkosten die u enkel de 2e keer betaalde (de eerste zending is kosteloos verzonden en het overhemd is ook kosteloos geretourneerd.) zullen wij alsnog aan u crediteren want het was inderdaad onze fout waardoor u een nieuwe bestelling moest plaatsen. Met vriendelijke groet, Team John Miller
De winkel waar mijn man altijd zijn overhemden koopt is onlangs veranderd van merk. Een goede tip was bij JM rechtstreeks te bestellen. Eerst een overhemd en eens kijken hoe het bevalt! Men ziet ons zeker terug!
Mooi overhemd, goede kwaliteit en snel ontvangen.
De overhemden van John Miller zijn goed van kwaliteit en pasvorm. Ik kan ze blind bestellen op juiste pasvorm en maat. Daarnaast blijven ze lang mooi.
Gemakkelijk online te bestellen, binnen twee dagen bezorgd in een fraaie doos, overhemden individueel verpakt. I love that! En...de overhemden zijn van uitzonderlijke kwaliteit!
Producten en service volledig naar verwachting.
Had al goede ervaringen met JM overhemden. Nu wederom twee gekocht. Zeer snel geleverd, goed verpakt. Ben er weer erg blij mee.
Nice looking, good quality,fits well
Goede kwaliteit snelle levering
Zie sterrenbeoordeling
Overzichtelijke site en goed service
gastelseweg 74
6021 GM Budel
Vakmanschap, hoogwaardige collecties en innovaties zijn al 30 jaar de sleutelwoorden voor het Nederlandse overhemdenmerk John Miller. Gepassioneerd design gecombineerd met vakmanschap zit in het John Miller DNA.