Vakkundig, professioneel en snel!!

Super mooi douglas tuinhuis met glazenschuifdeuren gekocht. Vakkundige uitleg en professioneel geholpen. Aanrader!! Plaatje in onze tuin.

goede prijs/kwaliteit

Duidelijke levering, prima prijs. enkele schroeven niet meegeleverd. handleiding is niet gedetailleerd genoeg. Voor de rest zeer tevreden!!!

Goed en correct bedrijf.

Via internet bij de De Tuinspecialist terecht gekomen, hierna een aantal telefoontjes gehad waarna wij hebben besloten om met De Tuinspecialist in zee te gaan. Wij hebben een overkapping met een schuur van 9 x 3 meter besteld. Alles werd op de afgesproken datum en tijd afgeleverd. Wij kunnen na de plaatsing zeggen dat de kwaliteit perfect is. Onze complimenten voor dit bedrijf. Prijs kwaliteit is prima.

Geweldige service

Door op internet te zoeken op overkapping kwam ik bij dit bedrijf. Via de mail meerdere malen contact gehad ivm diverse aanpassingen en niks is te lastig of te gek. Het contact is netjes, snel en vriendelijk. Wij hebben onze overkapping daar besteld en moeten deze nog krijgen, maar aan dit klanten contact kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld nemen.

Goede service snelle levering

Materiaal besteld duidelijke communicatie wanneer de levering plaats vind. Omschrijving kan iets beter zodat het wat makkelijker is.

Mooi product, snelle levering

Mooi product, snelle levering

Top bedrijf

Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer snelle levering aan huis.

Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding.

Als redelijk ervaren klusser heb ik in 3 weken tijd de overkapping met schuurtje en glazen schuifpui geplaatst! De tekeningen en filmpjes zijn duidelijk genoeg en anders jun je altijd bellen met Patrick voor advies! Tuinspecialist is aan te bevelen zeker gezien de kwaliteit van de materialen!

Snelle levering en goed materiaal.

Goede prijs en uitstekende service!

Goed telefonisch te bereiken en een snelle levering. Ze denken goed mee! En niet onbelangrijk, de glazen schuifwand bevalt ook nog eens supergoed!

Goede service. Op de afgesproken data gebracht. Alles zag er goed uit. Waren alleen het bevestigingsmateriaal vergeten mee te nemen. Maar dit werd gelijk diezelfde dag nog verstuurd. We hadden dit de volgende dag al binnen.

Perfect!!

Goede communicatie en komt afspraken na.

Mooie overkapping en snelle levering

Fijne service, snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Kwaliteit levering gehad ✌️

Goede kwaliteit en nette service. Bezorgen was ook top geregeld

Uitstekend product snelle levering

Onze overkapping werdt heel snel en netjes geleverd op de afgesproken datum. Het bedrijf is makkelijk bereikbaar en een prettige communicatie. Product is van prima kwaliteit. Wij zijn dik tevreden!

Keurig en helemaal compleet

Overkapping Comfort 500cm bij 300cm met schuur besteld. Via de mail werd er een leverings datum afgesproken, ze belde netjes van te voren op hoelaat ze er waren. Hout ziet er super uit en overkapping is echt helemaal compleet wat vaak bij andere bedrijven niet is. Montage handleiding heel duidelijk en als je dan nog vragen hebt doen ze niet moeilijk om alles haar fijn uit te leggen. Ik zal jullie dus zeker aanbevelen.

Goed werk geleverd/ vakkundig

Ik heb de overkapping online besteld zoals ik het wou. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden. Alles was netjes op maat gezaagd. De tekening was duidelijk hoe het moest. Dus was heel makkelijk in elkaar te zetten. Ik kwam wel 1 wand te kort. Na telefonisch contact te hebben gehad werd de volgende dag al de wand gebracht. Het personeel die het kwam brengen waren heel vriendelijk en netjes. Telefonisch waren ze ook heel netjes. Ik ben heel tevreden er mee.

Top geregeld en nette levering

Netjes geregeld allemaal, snelle service en mails worden dezelfde dag beantwoord waar een hoop bedrijven van kunnen leren. Bezorgen was volgens afspraak en vriendelijk personeel. Overkapping nog niet in elkaar maar het hout ziet er goed uit.

geweldig product!

ik heb hier een overkapping besteld en werd netjes volgens afspraak geleverd. Ideaal dat het product op maat wordt aangeleverd met een uitgebreide beschrijving. Ook het materiaal ziet er goed uit. Al met al een hele goede ervaring.

Duidelijke en heldere communicatie!

Vanaf moment 1 een heldere communicatie! Mails worden snel beantwoord en kundig beantwoord. De levering is volledig en de instructie duidelijk.

Goede kwaliteit

Snelle bezorging en goed product. Erg tevreden

Dik in orde!

Goed product en snel bezorgd.

Super kwaliteit!

Bouwpakket gekocht bij de tuinspecialist. Wat was het goed in elkaar te zetten. En dan nog te spreken over de kwaliteit, in één woord top!

Goede ervaring

Schuifwand bestelt bij dit bedrijf en werd binnen 1 week geleverd. Op zaterdag met hulp van een kameraad in elkaar gezet en ging voorspoedig. Schuifwand is van hoge kwaliteit en fijn te bedienen met het meeneemsysteem.

Makkelijk snel en goedkoop

dus ik heb die overkapping van Tuinspecialist.nl gekocht, en eerlijk gezegd was ik best nerveus over het bouwen ervan. Maar serieus, het bouwpakket was verrassend gemakkelijk te monteren! En toen ik eenmaal vastliep, was de klantenservice echt behulpzaam en geduldig. Al met al, een goede ervaring.

Tiendschuur 1

5768 SB Meijel

Over Tuinspecialist.nl

Wij heten je van harte welkom bij Tuinspecialist.nl, dé specialist in hoogwaardige tuinproducten. Gevestigd aan de Tiendschuur 1, 5768 SB in Meijel, zijn wij jouw betrouwbare partner voor al jouw tuinbehoeften. Onze Toewijding Als toegewijd team streven wij ernaar om jouw buitenruimte te transformeren tot een prachtige oase van rust en schoonheid. Met meer dan 40 jaar ervaring bieden wij een uitgebreid assortiment aan overkappingen, schuttingen en tuintegels van de hoogste kwaliteit. Onze Producten Of je nu op zoek bent naar beschutting tegen de elementen, privacy in je tuin of een stijlvolle bestrating voor je terras, wij hebben alles wat je nodig hebt. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid, functionaliteit en design. Onze Service Bij Tuinspecialist.nl staat service en klanttevredenheid voorop. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor jouw tuinproject. Bovendien streven wij ernaar om je bestelling snel en efficiënt af te handelen, zodat je snel kunt genieten van jouw nieuwe tuinartikelen. Bezoek Ons Wil je onze producten liever in het echt zien voordat je een beslissing neemt? Breng dan een bezoek aan onze winkel aan de Tiendschuur 1 in Meijel. Ons vriendelijke team staat voor je klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte tuinoplossing. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met je tuinproject, bij Tuinspecialist.nl vind je alles wat je nodig hebt om jouw buitenruimte om te toveren tot een waar paradijs. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het realiseren van jouw tuindromen.