Betrouwbaar, mooie prijs en snel afgehandeld.

Snelle en vriendelijke service

Duidelijke wekbsite en goede communicatie. Na de bevestiging direct het geld ontvangen.

Snelle afhandeling van de verkoop. Goed bedrag terug, snel op mijn rekening. Vriendelijk, goede communicatie.

Snel en prima service

Online makkelijk invullen. Na ontvangst krijg je snel bericht. Je kan ze ook bellen met vragen. Na beoordeling die helaas meer beschadigd was dan wij dachten. Na akkoord bod krijg je gelijk uitbetaald.

Zeer goede ervaring, snel geregeld!

Al enige tijd had ik mijn 'oude' telefoon in de kast liggen. Wilde hem verkopen maar durfde hem niet op een verkoopsite aan te bieden. Na wat zoeken kwam ik uit bij verschillende sites waaronder verkoopmijntelefoon.nl. Na het lezen van reviews uiteindelijk besloten om de gok te wagen. Bij aankomst van mijn pakket heb ik een mail ontvangen van de ontvangst van mijn pakket. De dag erna stond het geld op mijn rekening en tegelijkertijd ontving ik een mail met de melding dat het geboden bedrag is uitgekeerd. Kortom: zeer goede eerste ervaring en ga hier in het vervolg zeker gebruik van maken.

Top! Na de beoordeling kreeg ik een tikkeltje minder dan het afgesproken bedrag, maar dat vond ik oke er was een klein barstje op de achterkant. Dag erna kreeg ik het bedrag gestort.

Topservice

Snelle afhandeling en eerst afgesproken prijs is direct zonder onderhandeling overgeboekt

zeer betrouwbaar en correcte afhandeling

Van begin tot eind correcte info gekregen van het toestel.

Helemaal top servies

Beste deal voor jouw goedereen,dank u wel

Snel en betrouwbaar

Al twee telefoons verkocht. Prima prijs en de afhandeling was zeer snel. Beter dan al dat marktplaats gedoe.

Snelle correcte service

Op donderdag einde middag pakketje bij post.nl afgeleverd. Op zaterdag een mail waarin er een kleine correctie werd aangeven. Akkoord gegeven en op maandag stond het geld op mijn rekening

Veel sites bekeken om mijn smartphone te verkopen. Hij was zichtbaar gebruikt en deze website gaf mij er gewoon nog een heel mooi bedrag voor. Maandag 3 februari mijn telefoon opgestuurd. Dinsdag 4 februari kreeg ik een mailtje dat hij was ontvangen en zo snel mogelijk gecontroleerd zou worden. Woensdag 5 februari om 10:14 een mailtje gehad dat de verkoop was afgerond en het bedrag was overgemaakt naar mijn rekening. Om 10:15 stond het geld op mijn rekening.

Perfect in orde

Snel en perfect in orde!

Perfect!

Heel erg goede service! Snel afgehandeld en vriendelijke klantendienst! ☺️

Erg snel en efficiënt.

Betrouwbaar, snel en makkelijk!

Altijd weer een top ervaring, bedankt!

Goede prijsafspraak

Eerlijke waarde bepaling en snelle afhandeling.

Zeer goede service

Super snelle service!

Vandaag om 11.45 uur ingeleverd en om 16.45 bericht gekregen en gelijk uitbetaald.

Uitstekende service

Voor de eerste keer mijn telefoon verkocht, ik was meteen verrast over de snelheid en het goede contact voor mijn hulpvragen. Ik werd goed en duidelijk voorgelicht over het proces tijdens de verkoop en het bedrag werd na controle ook zeer snel overgemaakt! Jullie hebben een nieuwe klant erbij!

Duidelijke afspraken

Juist over leg en een goede prijs

Snelle en betrouwbare service

Snelle en betrouwbare service

Je wordt snel geholpen en ze zijn snel met uitbetaling

Snelle en eerlijke service

Alles keurig verzorgd. Top

Betrouwbaar en snelle service.

Betrouwbaar en goede, snelle en eerlijke service. Gekozen vanwege begaan met de natuur.

Vreeburg 6

5241 EJ Rosmalen

Over Verkoopmijntelefoon.nl

Verkoop uw telefoon eenvoudig en snel bij VMT.nl. Naast dat u de scherpste prijs krijgt, bent u duurzaam bezig want bij elk verkocht toestel planten wij een boom voor een betere wereld!