Zeer tevreden.

Een totaal andere keuken gekregen door vakmannen., 's Ochtends nog witte keuken en' s avonds in een totaal andere keuken. Past bij ons huidige interieur. Goed advies gehad. Top mannen!

Erg blij met mijn 'nieuwe' keuken

Een vlotte en gedegen aanpak waarbij er meer mogelijk is dan ik had verwacht. Ik heb er een compleet andere keuken voor teruggekregen die weer als nieuw lijkt.

Zeer tevreden over het geleverde werk. Onze keuken is weer als nieuw en dat binnen 1 dag!

Zeer goede ervaring met medewerkers en directie

Enige tijd vertraging voor de gemaakte afspraak. Vooraf telefoontje met de vraag in hoeverre het voor ons mogelijk zou zijn om de werkzaamheden op een iets later tijdstip te mogen uitvoeren. De wijze waarmee men met dit probleem is omgegaan is zeer positief bij ons overgekomen. Nogmaals: Alle lof voor dit nog jonge bedrijf.

de uitstraling van onze keuken is weer als nieuw

De heren van keukenwrappen.frl hebben uitstekend werk verricht. Ook de communicatie was goed en afspraak is afspraak.

Fantastisch werk geleverd!

Wij hebben de kastjes van onze keuken laten wrappen en het voelt alsof wij een compleet nieuwe keuken hebben! Sander heeft ontzettend mooi werk afgeleverd! En Bauke heeft ons erg goed geholpen in het voortraject! Een echte aanrader!!

Prachtige nieuwe look in onze 'oude' keuken.

Keukenwrappen.nl hebben van onze 25 jaar oude keuken weer een nieuw aanzicht gegeven! Binnen een dag werden alle fronten voorzien van nieuwe folie en het ziet er daarmee uit alsof het nieuwe onderdelen betreft, onzichtbaar! We zijn niet alleen zeer tevreden over de werkwijze, maar ook over het persoonlijk contact hierover!

Super tevreden!

Snel, deskundig en vakkundig!

Geweldige transformatie van onze keuken

Enkele maanden geleden onze keuken laten wrappen in twee kleuren (keukenwand zwart - kookeiland en afzuigkapkoof brushed gold). Het eindresultaat ziet er fantastisch uit en de keuken ziet er nog steeds als nieuw uit. Folie kan erg goed tegen vocht en hitte, laat niet los en er zijn nauwelijks vingerafdrukken te zien. Kortom wij zijn zeer tevreden met het werk van Sander en zijn collega's. Een echte aanrader!

Goed resultaat, prettige samenwerking

Onze keuken Kan aan een tweede leven beginnen dank zijn de goede zorgen van Sander en Bauke, erg mooi geworden en netjes gedaan, Top

Prima ervaring. Vooraf alles opgemeten en desgevraagd advies van Sander gekregen. Op de dag plaatsing kwamen drie man sterk met prima op maat afgesneden folie. De folie is super strak geplaatst. Onze keuken hebben we 18 jaar, veel van de oude folie liet los. We kijken nu iedere dag naar een super vernieuwde keuken en zijn erg tevreden.

Duurzaam, strak afgewerkt, de keuken als nieuw!

Prettig contact bij de materiaalkeuze en vlot tot uitvoering gekomen. Netjes gewerkt, ruim binnen een dag klaar.

Super geregeld!

Prettig voorgesprek gehad met Bauke voor het design, alles geplaatst door Sander en zijn collega's met een prachtig resultaat naar tevredenheid!

Professioneel

Er is ontzettend veel mogelijk, er wordt de tijd genomen om een goede keuze te maken. De communicatie is goed, de werknemers zijn vriendelijk en op tijd. Mijn keuken is als nieuw: zeer tevreden en erg blij met mijn 'nieuwe' keuken!

FANTASTISCH!!

Onze keuken hebben we laten wrappen door deze vakmensen. Zeer goede ervaring met een fantastisch resultaat. Informatie opgedaan op de beurs vrouw. En daarna kwamen ze thuis langs zodat je in alle rust kunt uitzoeken wat bij jou en je keuken past. En vlot daarna en met goed overleg kwam de afspraak dat ze gingen wrappen. We zijn heel blij en tevreden met het resultaat. Ik kan zou het iedereen aanbevelen.

De Wissel 6

9076 PT Sint Annaparochie

Over Keukenwrappen.frl

Keukenwrappen.frl is een toonaangevend bedrijf in het wrappen van keukens, actief in de regio's Friesland, Groningen en Drenthe. Met meer dan 12 jaar ervaring, biedt Keukenwrappen.frl hoogwaardige en duurzame oplossingen voor keukenrenovaties zonder de noodzaak van sloopwerkzaamheden. Het bedrijf maakt gebruik van interieurfolie van topkwaliteit, die verkrijgbaar is in diverse stijlen zoals marmerlooks, houtstructuren, betonlook en effen kleuren. Dit zorgt voor een volledige transformatie van keukens, waarbij klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan afwerkingen die aansluiten bij hun persoonlijke stijl en voorkeuren. Het proces van keukenwrappen bij Keukenwrappen.frl is efficiënt en klantgericht. Na een persoonlijke intake en advies, wordt de folie vakkundig aangebracht door ervaren professionals. De klant profiteert van een snelle, schone en betaalbare renovatieoplossing. Bovendien biedt Keukenwrappen.frl 7 jaar garantie op het materiaal, wat getuigt van hun vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. Naast keukenwrapping biedt Keukenwrappen.frl ook diensten aan voor het wrappen van meubels en andere interieurprojecten, waardoor klanten hun gehele woonruimte een vernieuwde uitstraling kunnen geven. Bezoek voor meer informatie en inspirerende voorbeelden de website keukenwrappen.frl.