Top Bedrijf.

Goede service!

NXToffice biedt een uitstekende service, maken gebruiken van diverse tools om ons te ontzorgen, zoals het automatisch afsturen van toners. Verder denken ze proactief mee bij nieuwe verzoeken of andere vraagstukken

Staan altijd voor je klaar !!!

Altijd snel antwoord op vragen. Bestellingen snel en netjes geleverd. Afhandeling van reparatie onder garantie altijd snel opgelost. Vooral zo door gaan.

Super service

We waren op zoek naar een nieuwe printer en kwam op de website van Nxtoffice terecht. Daar kwam ik in contact met Dirk, hij wist ons heel goed te adviseren en een mooie offerte neer te leggen. Deze was al gauw akkoord en inmiddels staat de nieuwe printer ook al op kantoor ;)

Wildenberg Advocaten werkt fijn samen met Nxtoffice

Wildenberg Advocaten heeft al een jarenlange ervaring met Nxtoffice, al sinds de tijd dat ze kantoorcentrum Beuningen waren. Altijd een fijn contact met de mensen die er werken.

Goede prijs en goede vlotte levering

Op vriendelijke wijze geholpen. Prima offerte en prijs voor A0 plotter. Volgens afspraak op tijd geleverd en geïnstalleerd.

Goede service!

Prettig contact gehad met NxtOffice. De producten zijn naar wens geleverd en de service nadien was ook goed. Een van de printers was bij NxtOffice met een gebrek aangekomen. NxtOffice heeft vervolgens een tijdelijk exemplaar voor ons geregeld in afwachting van de nieuwe bestelling. Dat was heel fijn.

Goede kwaliteit en top service!

Vanaf het begin zijn wij al klant bij nxtoffice en dit bevalt ons goed. De producten en diensten voldoen aan onze verwachte kwaliteit. Daarnaast is het klantcontact en service toegankelijk, snel, kundig en plezierig.

Alles voor kantoor en vergaderruimte; altijd topservice!

Bij Nxtoffice hebben ze uitstekende kennis van zaken. We hebben onze vergaderruimtes uitgerust met Yealink Teams-oplossingen, onze multifunctionele printers zijn van Xerox, en we gebruiken een HP Designjet plotter. Voor al onze supplies kunnen we ook bij hen terecht. Bovendien werkt onze Papercut Hive oplossing ook prima. Altijd snelle en betrouwbare service!

Ze staan altijd voor je klaar

Ze weten wat je wilt en voeren precies uit wat afgesproken is. Vooral de nazorg is TOP.

Snel en adequaat

Synigo heeft net een nieuw vergaderscherm ontvangen van NxtOffice. We zijn erg blij. De snelheid van leveren is goed en we vonden de persoonlijke benadering prettig. X

Prima bedrijf, betrokken en oplossingsgericht bij de nazorg.

Tevreden tot nu toe

Sinds 6 maanden hebben we onze nieuwe printer met service abonnement. Gaat tot nu toe goed en als ik vragen heb dan wordt dat snel beantwoord.

Plotter naar wens

Communicatie en logistiek zijn ok

De aanschaf en levering heb ik als positief ervaren.

Ik heb een HP Designjet T630 gekocht. Deze werd heel snel geleverd via een keurige transporteur. De levering was volledig en ik kon snel aan de slag met de printer. De printer zelf is trouwens een aanrader.

Perfect en snel geholpen!

We hadden op korte termijn een goede plotter oplossing nodig en deze werd met passend advies tijdig en naar tevredenheid opgeleverd.

Goed, wat je nodig hebt wordt geleverd./

Snelle levering uit voering en advies op maat

Goed en snel geleverd, papier nageleverd

Goed en snel geleverd. plotter kwam niet met de rollen papier die er bij zouden zitten maar die werden een aantal dagen later nageleverd vanaf een andere partij.

Service goed

Er wordt gezocht naar een oplossing aftersales mensen zijn betrokken.

Verkoop van hardware en ondersteuning van het salesteam is uitstekend.

De aanschaf van nieuwe apparatuur bij NXT office werkt uitstekend. Het sales team reageert snel op verzoeken en houd me op de hoogte van de relevante informatie. Onlangs hebben we alle printers vervangen maar over de uitvoering van dit project ben ik niet heel erg tevreden. De oorzaak hiervan is dat ondanks dat templates met de door ons gewenste instellingen waren gedefinieerd werd in sommige implementaties van printers op locatie hiervan afgeweken waardoor we extra werk ondervonden. Daarnaast blijkt dat er een printerdriver update is uitgeleverd welke door elke medewerker van Visser Contactlenzen moest worden geupdate. Dit is niet wenselijk omdat gebruikers niet weten of het wel noodzakelijk is en bovendien gestoord worden in hun werkzaamheden omdat de update tijd vergt. Dit zou centraal geregeld moeten worden zodat gebruikers hier geen last van hebben.

Super dienstverlening

De dienstverlening van Nxtoffice die beoordeel ik louter als positief. Ze denken pro-actief met je mee en komen snel met antwoorden/oplossingen. Graag zoals ik geholpen wil worden!

Uitstekende service

Nxtoffice is een partij die goed meedenkt met de klantvraag en uitstekende service biedt, erg fijne partner!

We hadden problemen met onze server en het internet. Na ons telefoontje direct ermee aan de slag gegaan. Helaas was het online niet op te lossen, maar binnen een paar uur was er een ervaren technicus op onze locatie en was het probleem binnen no-time verholpen. Grote klasse!

Ik heb alleen maar zeer goede ervaringen met Nxtoffice

Ik doe al jaren zaken met Nxtoffice en heb daar alleen maar zeer goede ervaringen mee gehad.

Wijchenseweg 10 d

6537 TL Nijmegen

Over Nxtoffice

Wij zijn nxtoffice! Bij ons vind je een team vol enthousiaste experts die niets liever doen dan jou te helpen bij het vernieuwen van jouw kantoor en werkplekken met de innovatiefste IT-hardware oplossingen van dit moment. We hebben alles in huis voor jouw vergaderruimte(s), digitale werkplekken, zakelijk internet en de beveiliging van je bedrijfsdata. Van laptops, desktops en workstations tot firewalls, access points en data storages. Maar dat is nog niet alles! We bieden ook een uitgebreid assortiment aan printers en plotters, zodat je altijd verzekerd bent van hoogwaardige afdrukken en nauwkeurige tekeningen voor al jouw projecten. Dit allemaal met één doel: ervoor zorgen dat jouw kantoor en werkplekken klaar zijn voor de uitdagingen van morgen!