Bestelden sokken voor onze jeugdbeweging om te verkopen voor het goede doel. Kregen steeds héél snel antwoord op mails en werden uitgebreid geholpen. Ontwerp was mooi en werd meteen aangepast naar onze wens. Aanrader!
Heb Sokken besteld werd via mail goed en snel geholpen. De kwaliteit en prijs zijn erg goed.
We zochten last minute nog sokken voor in ons kerstpakket. Soque reageerde snel, dacht met ons mee & had heldere communicatie. Hierdoor konden we het voor die tijd allemaal nog redden. Daarnaast zijn we meer dan tevreden over onze sokken met logo & opdruk. We krijgen van iedereen te horen dat ze ook nog eens heerlijk zitten, dus win win!
Er wordt goed en snel reageren op vragen en mails. Kortom, als iemand nog eens een bedrijf/organisatie zoekt mbt feest- en cadeauartikelen, zal ik jullie zeker aanbevelen.
Snel schakelen, denken in mogelijkheden, sterke communicatie. Zeker aanrader!
Vriendelijke mensen die goed met je meedenken. Super kwaliteit van de sokken! Zeer blij mee.
Duidelijke communicatie en goede sokken.
Goede communicatie Stiptheid voor herhaling vatbaar
vanaf bestellen alles goed en snel verlopen.
Vlak voor de kerst nog een spoed order besteld, het hele proces goed op de hoogte gehouden over de levering en de sokken waren uiteindelijk op tijd! Het ontwerp was ook perfect. Al met al top service!
Onze club is zeer tevreden van de geleverde sokken. Prima kwaliteit en het logo ziet er heel mooi uit. Er wordt mee nagedacht over het beste ontwerp, en de sokken werden heel snel geleverd.
Tweede keer dat we bestellen en de communicatie is steeds top. Denken mee met de klant Reiken mooie oplossingen aan en zijn commercieel juist ingesteld. Kwaliteit van de kousen is ook top
Heel heldere, vlotte en vriendelijke communicatie. De sokken zijn bij iedereen in de smaak gevallen! Dikke pluim voor de goeie organisatie bij Soque.
Heel last minute bedrijfssokken laten ontwerpen en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Alles was boven verwachting en dat voor een zeer scherpe prijs. Ik ben over het algemeen vrij kritisch, maar alleen maar lof voor Soque. Wil je mooie bedrijfssokken laten drukken voor een kerstgeschenk in een geweldig bijpassend doosje met alles erop en eraan en snel schakelen, dan raad ik zeker aan om hier je bestelling te doen.
Goede service , snelle levering en goede communicatie !! Top !!
Veel productkennis Denkt mee Reageert heel snel Snelle levering Gewoon goede partij
We hebben voor ons bedrijf sokken besteld. Enerzijds als kerstcadeau voor onze medewerkers, anderzijds om nog als goodies te dienen voor op beurzen en dergelijke. Een grote opdracht dus voor een simpele sok. We hebben zelf een ontwerp aangeleverd, wat op kwaliteit en haalbaarheid werd bekeken door de vriendelijke medewerkers van Soque. Ze hebben ons met raad en daad bijgestaan doorheen het bestelproces, met mooie resultaten als gevolg. Het werden mooie en kwalitatieve sokken die zowel voor onze mannelijke als vrouwelijke medewerkers comfortabel passen. En het belangrijkste: onze medewerkers zijn tevreden met hun kerstcadeau. Het enige wat even bijna fout liep was het leveringsadres (wat anders was dan het facturatieadres). Dat werd echter snel en zonder verdere problemen rechtgezet. Heel goede ervaring dus!
Al meerdere projecten met Soque mogen doen. Ze denken met je mee, reageren snel en zijn ook nog eens onwijs aardig en behulpzaam. Onze klant is blij met haar op maat gemaakte sokken. Bedankt Soque!
Top sokken! Fijne en snelle communicatie, en de sokken zien er fantastisch uit! Kwaliteit is eveneens goed!
Deze sokken zijn van hoogwaardige kwaliteit en superzacht. Daarnaast veel contact gehad over het design, maar zij waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Bedankt Soque, wij zullen zeker weer eens bij jullie bestellen! :)
Ik heb een erg goede ervaring met Soque! Al voor de tweede keer sokken bij besteld en beide keren positief! De 2e keer ben ik zelfs heel goed geholpen door het pakket op een ander adres te laten bezorgen waardoor de sokkken nog optijd aankwamen voor ons weekend weg!
Het bedrijf wilt graag met je in gesprek om aan jouw wensen te kunnen voldoen. Ze maken ontwerpen en passen deze indien nodig voor je aan naar wens. Het contact verliep soepel en helpvol. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Hoi Sander, Wat een mooie review, dankjewel! En veel plezier met de sokken. Groet, Guido
Goede service, korte lijnen en persoonlijke benadering!
Hoi Marjo, Dankjewel voor je review. Hier zit een leerpunt voor ons in. We nemen het mee! Groet, Guido
Hele fijne en snelle communicatie waardoor het product er precies uit is komen te zien zoals wij hadden gehoopt! De sokken zitten heerlijk en we gaan hier nog lang plezier aan beleven met zijn allen!
Beste Zoë, Fijn om te horen dat ze goed bevallen! Bedankt voor de mooie review! Groet, Guido
Soque biedt een on-ge-zie-ne klantenservice. Onze brouwerij had een fotoshoot gepland waarop we onder andere de sokken van Soque wilden fotograferen. Onze t-shirts, kartonverpakkingen en nieuwe bieretiketten van andere leveranciers zouden allemaal te laat geleverd worden maar Guido van Soque was de enigste die bezorgd genoeg was om ons op een zaterdagmorgen persoonlijk te bellen om te polsen naar onze fotoshoot. Een paar dagen later waren ze effectief geleverd. Meteen juist, meteen de afgesproken kwaliteit. Dit is onze tweede bestelling bij Soque maar zeker niet onze laatste. Bedankt Guido en Soque.
Beste Thomas en Jeroen, Wat een ge-wel-dige review, onwijs bedankt! Hopelijk is alles goed gelukt met de fotoshoot. We zijn natuurlijk benieuwd naar het eindresultaat! En delen dit met liefde op onze socials. Veel plezier er weer mee! Groet, Guido
Henriette Roland Holstlaan 12
6662 LB Elst
Een passie voor sokken. Begonnen als webshop voor vrolijke sokken en ontwikkeld tot een bedrijf gespecialiseerd in het bedrukken van sokken. Kunnen we voor jou ook custom sokken maken? - Gratis proefontwerp - Snelle levering! - Topkwaliteit - Sokken bedrukken vanaf € 3,45 pp - Fijne klantenservice die met je meedenkt