dikke prima

snelle levering, goede service, prima kwaliteit en vriendelijke en snelle communicati.

• Wat vind je van de prijs? kan altijd lager ;)
  • Wat vind je van de kwaliteit? uitstekend
  • Wat vind je van de service? uitstekend

Top ervaring qua klantenservice

Dit is mijn tweede bestelling en de samenwerking was echt schitterend. Snelle en open communicatie aan beide zijdes, topproduct qua kwaliteit en ontwerp. Staaltjes en proefdruk ontvangen zodat we zeker wisten wat we bestelden. Als iemand me vraagt waar je sokken moet laten bedrukken, dan zeg ik enkel nog bij Soque!

• Wat vind je van de prijs? Scherp
  • Wat vind je van de kwaliteit? Prima
  • Wat vind je van de service? Uitstekend, een voorbeeld voor andere bedrijven

Professioneel, snel, behulpzaam

Fijne ervaring! Wij werden snel geholpen en dachten graag mee. Heel erg dank!

• Wat vind je van de prijs? N.v.t.
  • Wat vind je van de kwaliteit? Hele goede kwaliteit
  • Wat vind je van de service? N.v.t.

Geweldige service!!!

Voor het derde jaar op een rij hebben we vanuit Stichting Upside Down sokken laten bedrukken voor Wereld Down Syndroom Dag. Elk jaar op 21 maart wordt er aandacht gevraagd voor de mogelijkheden van mensen met het syndroom van Down. Dit doen we oa door het dragen van verschillende sokken. Wat ons aanspreekt in het contact met Guido van Soque is dat hij snel reageert, snel schakelt en goed meedenkt. Volgend jaar zullen we dan ook weer bij hem aankloppen voor nieuwe sokken in een andere kleurstelling!

• Wat vind je van de service? Geweldig

Super klantvriendelijk!

Voor ons was dit echt een goede ervaring. Er werd mee nagedacht over het juiste ontwerp en kleuren. Ook voor de wikkel rond de sokken kreeg ik feedback over welke kleuren de beste optie waren. Vlotte, vriendelijke en duidelijke communicatie. Een echte aanrader!

• Wat vind je van de prijs? Correct
  • Wat vind je van de service? Zeer goed

Erg fijne hulp

Vanaf het begin al erg fijne hulp en snelle reacties. Bij het ontwerpen heb ik goede input gekregen. Mooie sokken ook.

• Wat vind je van de prijs? Prima
  • Wat vind je van de service? Uitstekend

Alles was top! Super vriendelijke communicatie

Wij hadden redelijk snel een gepersonaliseerde bestelling nodfig, en alles is super verlopem. De communicatie was heel vriendelijk en proactief, en het product is exact zoals we gevraagd hadden. Super!

• Wat vind je van de kwaliteit? Zeer goed
  • Wat vind je van de service? Zeer goed

Goede communicatie en snelle service!

• Wat vind je van de prijs? Goed!
  • Wat vind je van de kwaliteit? Goed!
  • Wat vind je van de service? Goed!

Als ik een partij mag aanbevelen, dan is Soque het wel. Betrokken, oplossingsgericht, professioneel

Van begin tot eind heb ik de samenwerking met Soque als bijzonder prettig ervaren. Wat hen onderscheidt, is niet alleen hun professionaliteit, maar vooral hun oprechte betrokkenheid. Ze communiceren helder, eerlijk en correct, waardoor je altijd precies weet waar je aan toe bent. Wat mij echt opviel, is dat Soque verder kijkt dan alleen de standaardoplossingen. Ze denken actief met je mee, verdiepen zich in jouw specifieke situatie en zoeken samen naar de beste aanpak. Geen kant-en-klare antwoorden, maar maatwerk en een oplossingsgerichte houding. Dit maakte het proces niet alleen efficiënter, maar gaf ook veel vertrouwen. Kortom, Soque is een partij die je aan je zijde wilt hebben. Betrokken, betrouwbaar en altijd bereid om nét dat stapje extra te zetten. Een absolute aanrader!

• Wat vind je van de service? Goed

ORDER ON REPEAT!

Our Soque orders are always a big hit with employees and clients! Everyone loves them! Quality is great! And I always get asked where we are from and I always send them to Soque!

• normal

• Wat vind je van de prijs? Top
  • Wat vind je van de kwaliteit? Top
  • Wat vind je van de service? Top

Geweldige service, super resultaat

We zijn ontzettend goed geholpen bij Soque en hebben samen een prachtig resultaat neergezet! Het was een super leuk ontwerpproces waarin we samen een custom paar sokken hebben ontworpen. Veel ruimte voor feedback en finetuning en de benodigde aandacht voor details zorgde ervoor dat het precies is geworden wat we wilden. Zeker een aanrader om mee samen te werken!

• Wat vind je van de prijs? 5/5
  • Wat vind je van de kwaliteit? 5/5
  • Wat vind je van de service? 5/5

TOP: kwaliteit en klantgericht

Wij zijn blij met onze Soque-sokken! Het contact was heel laagdrempelig en verliep vlot; er werd fijn met ons meegedacht en we konden echt onze eigen draai aan het ontwerp geven - gaaf!

• Wat vind je van de prijs? netjes
  • Wat vind je van de kwaliteit? goed
  • Wat vind je van de service? top

Super fijne service en hele comfortabele sokken

Super service, denken snel mee en de kwaliteit van de sokken is goed. Ze zitten heel lekker!

• Wat vind je van de service? Super

Everything went very well and Guido was such a good sales man!

Everything went extremely well during our purchase with Soque. Guido, the owner/sale assistant, was very helpful through the whole process and the socks are very nice! Overall, we will definitely come back to Soque when we will need more socks, as for now we are good with our 2000 pairs :)

• Wat vind je van de prijs? very fair!
  • Wat vind je van de kwaliteit? good!
  • Wat vind je van de service? Great!

SUPER!

Snelle service en kwalitatieve sokken!

• Wat vind je van de service? TOP

Perfect geholpen!

Bestelden sokken voor onze jeugdbeweging om te verkopen voor het goede doel. Kregen steeds héél snel antwoord op mails en werden uitgebreid geholpen. Ontwerp was mooi en werd meteen aangepast naar onze wens. Aanrader!

• Wat vind je van de prijs? Eerlijke prijs
  • Wat vind je van de kwaliteit? Stevig en warm
  • Wat vind je van de service? Beste customerservice die ik al heb gehad

Goede service, goed product

Heb Sokken besteld werd via mail goed en snel geholpen. De kwaliteit en prijs zijn erg goed.

Snel & goed!

We zochten last minute nog sokken voor in ons kerstpakket. Soque reageerde snel, dacht met ons mee & had heldere communicatie. Hierdoor konden we het voor die tijd allemaal nog redden. Daarnaast zijn we meer dan tevreden over onze sokken met logo & opdruk. We krijgen van iedereen te horen dat ze ook nog eens heerlijk zitten, dus win win!

• Wat vind je van de kwaliteit? Perfect
  • Wat vind je van de service? Perfect

Een uitstekende service en persoonlijke klantgerichtheid.

Er wordt goed en snel reageren op vragen en mails. Kortom, als iemand nog eens een bedrijf/organisatie zoekt mbt feest- en cadeauartikelen, zal ik jullie zeker aanbevelen.

• Wat vind je van de kwaliteit? uitstekend
  • Wat vind je van de service? uitstekend

Snel schakelen, denken in mogelijkheden, sterke communicatie. Zeker aanrader!

• Wat vind je van de prijs? in balans
  • Wat vind je van de kwaliteit? hoog
  • Wat vind je van de service? prettig en profesioneel

Fijn bedrijf

Vriendelijke mensen die goed met je meedenken. Super kwaliteit van de sokken! Zeer blij mee.

• Wat vind je van de prijs? prima
  • Wat vind je van de kwaliteit? prima
  • Wat vind je van de service? zeer goed

Goede service, goed sokken

Duidelijke communicatie en goede sokken.

Prima Service

Goede communicatie Stiptheid voor herhaling vatbaar

• Wat vind je van de service? zeer goed

Alles netjes en goed verzorgd.

vanaf bestellen alles goed en snel verlopen.

• Wat vind je van de prijs? N.v.t.
  • Wat vind je van de kwaliteit? N.v.t.

Henriette Roland Holstlaan 12

6662 LB Elst

Over Soque

Een passie voor sokken. Begonnen als webshop voor vrolijke sokken en ontwikkeld tot een bedrijf gespecialiseerd in het bedrukken van sokken. Kunnen we voor jou ook custom sokken maken? - Gratis proefontwerp - Snelle levering! - Topkwaliteit - Sokken bedrukken vanaf € 3,45 pp - Fijne klantenservice die met je meedenkt