Deze sokken zijn van hoogwaardige kwaliteit en superzacht. Daarnaast veel contact gehad over het design, maar zij waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Bedankt Soque, wij zullen zeker weer eens bij jullie bestellen! :)
Ik heb een erg goede ervaring met Soque! Al voor de tweede keer sokken bij besteld en beide keren positief! De 2e keer ben ik zelfs heel goed geholpen door het pakket op een ander adres te laten bezorgen waardoor de sokkken nog optijd aankwamen voor ons weekend weg!
Het bedrijf wilt graag met je in gesprek om aan jouw wensen te kunnen voldoen. Ze maken ontwerpen en passen deze indien nodig voor je aan naar wens. Het contact verliep soepel en helpvol. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Hoi Sander, Wat een mooie review, dankjewel! En veel plezier met de sokken. Groet, Guido
Goede service, korte lijnen en persoonlijke benadering!
Hoi Marjo, Dankjewel voor je review. Hier zit een leerpunt voor ons in. We nemen het mee! Groet, Guido
Hele fijne en snelle communicatie waardoor het product er precies uit is komen te zien zoals wij hadden gehoopt! De sokken zitten heerlijk en we gaan hier nog lang plezier aan beleven met zijn allen!
Beste Zoë, Fijn om te horen dat ze goed bevallen! Bedankt voor de mooie review! Groet, Guido
Soque biedt een on-ge-zie-ne klantenservice. Onze brouwerij had een fotoshoot gepland waarop we onder andere de sokken van Soque wilden fotograferen. Onze t-shirts, kartonverpakkingen en nieuwe bieretiketten van andere leveranciers zouden allemaal te laat geleverd worden maar Guido van Soque was de enigste die bezorgd genoeg was om ons op een zaterdagmorgen persoonlijk te bellen om te polsen naar onze fotoshoot. Een paar dagen later waren ze effectief geleverd. Meteen juist, meteen de afgesproken kwaliteit. Dit is onze tweede bestelling bij Soque maar zeker niet onze laatste. Bedankt Guido en Soque.
Beste Thomas en Jeroen, Wat een ge-wel-dige review, onwijs bedankt! Hopelijk is alles goed gelukt met de fotoshoot. We zijn natuurlijk benieuwd naar het eindresultaat! En delen dit met liefde op onze socials. Veel plezier er weer mee! Groet, Guido
Het contact met het bedrijf was snel en ze waren erg behulpzaam! De sokken zijn goede kwaliteit en zien er uit zoals we ze hadden ontworpen!
Beste Dorine, Ah top, heel fijn om te horen. Veel plezier met de sokken! Groet, Guido
Het contact vooraf aan het maken van de sokken was erg goed, en ik kon goed met Guido overleggen wat wel en wat niet haalbaar was met betrekking tot het design en de productie van de sokken. Ik heb nu al twee keren customized sokken bij Soque besteld, en beide keren erg enthousiast over het resultaat!
Hoi Jules, Super om te horen, dankjewel. Jij bedankt voor de mooie ontwerpen. Het was leuk schakelen! Hopelijk tot de volgende :-) Groet, Guido
Mega snelle levering en een passende offerte gekregen.
Hoi Anna, Wat fijn dat het goed is bevallen, dat is wederzijds! Leuk dat we nu weer een volgend ontwerp mogen maken met jullie. Groet, Guido
Hoi Thomas, Top om te horen! Bedankt voor je review :-) Groet, Guido
Alles klopte, mijn wens is helemaal uitgedacht en de sok is precies ontworpen hoe ik hem wou. elke kleine aanpassing kon gemaakt worden zonder er moeilijk over te doen. de sokken zitten lekker en zien er zoals verwacht uit.
Beste Jade, Ah fantastisch om te horen en dankjewel! Hier zijn we heel blij mee. En natuurlijk veel plezier met de sokken :-) Groet, Guido
Fijn geholpen en het proces verliep snel en goed. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Beste Jaap, Fijn om te horen dat de sokken goed bevallen. Veel plezier met de sokken! Groet, Guido
Prima, 2 soorten sokken (hoog, laag) laten maken voor Padel.
Hoi Maarten, Bedankt voor je mooie review! Groet, Guido
We zijn aarzelend gestart met dit project maar merkten al snel dat de samenwerking goed zat. De opbouw van de sok ging heel vlot, ook al moesten er meerdere aanpassingen gemaakt worden. Zo kwamen we snel tot het gewenste resultaat.
Beste Nil, Wij vinden het ook een fijne samenwerking. Dank dat we nu al meerdere opdrachten voor jullie mogen doen! Groet, Guido
Inmiddels alweer de tweede keer dat ik iets bij Soque bestel. Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit, de sokken van 3 jaar geleden zien er nog steeds goed uit en ze kunnen steeds gedetailleerder werk maken. Daarnaast fantastische service, Guido is ontzettend vriendelijk en hij denkt meteen met je mee. Als ik weer sokken nodig heb kom ik zeker weer terug!
Prima telefonisch contact, goed ontwerp, in 1x goed. Snelle regeling en goede prijs kwaliteitsverhouding
Je kunt aangeven hoe je het allemaal hebben wil, er is veel mogelijk qua figuren en kleuren. Er wordt gekeken naar wat je wensen zijn en de sokken worden pas gemaakt als je echt tevreden bent. Levering was ook mooi binnen de tijd.
Dankjewel voor je mooie review Maarten! Het was top om de mogelijkheden uit te proberen totdat we bij het perfecte ontwerp kwamen. Supergaaf om te horen dat je blij bent!
De samenwerking met Soque is gewoonweg TOP! Wij kwamen met een visie and they delivered!! Soque zat helemaal mee in onze denkwijze en ze hebben ons "van ons sokken geblazen".
Dankjewel Heline, mooi om te lezen! Het was supertof om jullie visie te vertalen naar een passend ontwerp. We vinden het fantastisch dat we je hiermee 'van je sokken konden blazen' :)
Fijn contact, snel geleverd en de kwaliteit van de door ons gekozen sokken zijn echt super. Zou zeker nogmaals terugkomen.
Dankjewel voor je mooie review Marjolijn. We zijn blij dat onze service en kwaliteit je goed bevallen. We zien je graag weer terug in de toekomst!
Dankjewel voor je mooie rating Roos! Super om te horen dat je de sokken mooi vindt geworden!
Heel fijn dat er meegedacht wordt in oplossingen. Voor het tweede jaar op rij sokken besteld om Wereld Downsyndroom Dag (21 maart)onder de aandacht te brengen. Er wordt snel geschakeld/gereageerd en het eindresultaat is prachtig!
Super fijn om te horen Liesbeth! We denken graag met je mee. En supertof dat we de sokken dit jaar opnieuw mochten maken!
Vlotte communicatie, snelle levering, mooi product!
Dankjewel voor je mooie review Ruth! Wij hopen dat de sokken zeer in de smaak gaan vallen bij de mensen.
Net zoals op de tekening, fijne print!
Mooi om te horen Nele, dankjewel! We hopen dat jullie veel plezier hebben gehad met het weggeven van de sokken!
Wij hebben geweldige ervaring met Soque. De Soquen zijn van hoge kwaliteit en er wordt goed met je meegedacht. Guido is altijd enthousiast en ontzettend behulpzaam en super om mee samen te werken. Bedankt!
Wat fijn om te horen Bo, dankjewel! Dat is wederzijds, altijd mooi om met jullie een volgend project te realiseren!
Goede communicatie! Perfecte kwaliteit
Dankjewel voor deze super review Thomas! Fijn om te lezen dat de service jou goed beviel. Succes met de verkoop van de sokken!
Henriette Roland Holstlaan 12
6662 LB Elst
Een passie voor sokken. Begonnen als webshop voor vrolijke sokken en ontwikkeld tot een bedrijf gespecialiseerd in het bedrukken van sokken. Kunnen we voor jou ook custom sokken maken? - Gratis proefontwerp - Snelle levering! - Topkwaliteit - Sokken bedrukken vanaf € 3,45 pp - Fijne klantenservice die met je meedenkt