Goede service, vriendelijk en snel

Guido is betrokken en heeft zijn uiterste best gedaan onze customized sokken op tijd bij ons te krijgen, en met succes! Wij zijn erg tevreden.

• Wat vind je van de prijs? Goed
  • Wat vind je van de kwaliteit? Goed
  • Wat vind je van de service? Goed

Goede kwaliteit en een snelle levering

Proces van ontwerp tot afleveren verliep snel tegen een billijke prijs. Mooie sokken en leuke reacties bij het weggeven!

• Wat vind je van de prijs? Goede prijs / kwaliteitsverhouding
  • Wat vind je van de kwaliteit? Prima
  • Wat vind je van de service? Ook goed

Duidelijke, snelle communicatie en meedenkend!

Voor de 4e keer op rij weer custom topsokken mogen ontwikkelen! Goed advies, snel geregeld en meedenkend. Kortom fijne partij om samen mee te werken.

• Wat vind je van de prijs? goed
  • Wat vind je van de kwaliteit? goed
  • Wat vind je van de service? goed

Uitstekend!

Communicatie was erg soepel, snelle verzending en een top eindresultaat! Ze hadden een paar samples opgestuurd en een "bedank" sok achteraf, echt geweldige service. Ik hoef niet meer op zoek te gaan naar een bedrijf, dat is in ieder geval zeker!

• Wat vind je van de prijs? 10
  • Wat vind je van de kwaliteit? 10
  • Wat vind je van de service? 10

Goede sok, goede service!

Prima sok, goede en snelle communicatie.

• Wat vind je van de prijs? goed
  • Wat vind je van de kwaliteit? goed
  • Wat vind je van de service? goed

Henriette Roland Holstlaan 12

6662 LB Elst

Over Soque

Een passie voor sokken. Begonnen als webshop voor vrolijke sokken en ontwikkeld tot een bedrijf gespecialiseerd in het bedrukken van sokken. Kunnen we voor jou ook custom sokken maken? - Gratis proefontwerp - Snelle levering! - Topkwaliteit - Sokken bedrukken vanaf € 3,45 pp - Fijne klantenservice die met je meedenkt