Zeer goede ervaring ,top

Zeer goede voorlichting, en uitermate klantvriendelijk.

Prima site

Prima producten heldere bestel gegevens

Mooi produkt geleverd

Op tijd geleverd en een mooi produkt

Naar volle tevredenheid

Makkelijk een honden tuigje besteld en de volgende dag ontvangen.

Topproducten

Makkelijk te hanteren

• Bezorging

Correcte prijzen en snelle levering

Service is top

Indien een levering kapot is of niet goed is gegaan, vervangt men het item zonder morren en kosteloos. Levering vindt dan ook snel plaats.

• Bezorging

Goede kwaliteit mooi stevig een aanrader

• Bezorging

Prima producten voor een redelijke prijs

Ik ben altijd blij met de producten van K-9. Top kwaliteit. De site geeft jammergenoeg niet gemakkelijk de artikelen efficient en overzichtelijk weer. Ik heb meer dan eens een verkeerd product gekocht. Een riem zonder handvat of een lijn, een tuigje in zomer uitvoering of standaard. Je moet echt goed opletten. Ook de bezorging kan beter. De goedkoopste vorm van bezorging door studenten in de avonduren is echt waardeloos. Ik betaal liever iets meer voor postnl

• Bezorging

Snelle levering en heel goed materiaal

Fijne shop

Goede kwaliteit van spullen

Nooit geleverd, slechte communicatie

Bakjes voor mn vogels besteld. Was op voorraad, toen weer niet, daarna weer wel en toch weer niet. Even fysiek in het magazijn kijken wat er wel of niet was bleek erg lastig. Zou verstuurd zijn, maar nooit geleverd. Zou opnieuw binnenkomen en alsnog geleverd worden: nooit gebeurd. Uiteindelijk 2 maanden later mn geld terug en nooit meer wat gehoord, ondanks de belofte dat er contact opgenomen zou worden als het weer leverbaar zou zijn. Heb zelf telkens moeten bellen voor updates, want communicatie was net zo crap als de rest. Wel vriendelijk, dat dan weer wel.

The BEST!!!

100% trusted and recommended!!

Topproduct

Goed product en snelle levering

• Bezorging

Altijd top kwaliteit en correcte levering

Heel tevreden

Ik vind het zo leuk dat je een eigen tekst op de halster kan doen dmv losse labels. Ik vind het halster zelf ook mooi. Zit perfect bij ons hondje!

Top Shop

Wel wat duur!!

Uitstekende site

Nu voor de 2de keer een tuigje besteld voor mijn hondje. Bestelproces is erg makkelijk en levering is heel snel. Heel tevreden.

• Bezorging

Goede tuigjes van goede kwaliteit Wil niks anders meer voor mijn hond

• Bezorging

Hele goede ervaring mee gehad. Had namelijk iets verkeerd gedaan. Hun namen contact met ons op omdat het hun wel opgevallen was. Super goed opgelet vanaf k9 shop . Dus producten goed en naar wens geleverd . Erg blij mee

geen problemen ervaren

alles verliep naar verwachting

• Bezorging

Snelle reactie bij vragen.

Als je vragen heb krijg je snel reactie terug. Goede klantenservice. Snelle verzending

Assortiment verrassend groot

Fijne webshop snelle levering. Telefonisch goede uitleg van producten en maten. Zeer tevreden

Halsband Julius

Heel tevreden

Supersnel

Besteld en toevoeging per mail gedaan. Volgende dag in huis!

Engelsestraat 9

5171 DW Kaatsheuvel

Over K9 Shop

K9 Shop is een webshop voor producten voor huisdieren. Wij zijn deskundig, hebben een groot assortiment en staan voor de beste klantenservice. We zijn gespecialiseerd in producten voor honden: van tuigen en lijnen, (reis)benches en trainingsmaterialen, tot de verzorging van vacht, huid en gebit. Ook vind je bij ons een ruim assortiment aan producten voor katten, knaagdieren, vogels en vissen. Zorgvuldige levering K9 Shop staat voor een zorgvuldige levering. Als je bij K9 Shop een product bestelt, doen wij er alles aan om het – na betaling – binnen twee dagen te leveren. Bij bestellingen naar Nederland boven 79,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Kijk voor de verzendkosten voor andere landen op onze website. Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0416 - 284 322 of mail naar [email protected].