Toppie

Goede service en snelle service Top bedrijf

Mooi naam plaatje

Ik heb een naamplaat laten maken hij is heel mooi geworden en een snelle levering.

Snel en attent!

Na mijn bestelling werd ik gebeld dat het label wat ik besteld had niet bij het tuigje paste. Deze netjes aangepast! Super attent! De volgende dag het tuigje in huis! Een dikke 10!!

• Bezorging

Snelle levering maar niet compleet.

Keurig op tijd geleverd. Alleen bestelling is niet compleet mis onder dekje van de honden fiets mand. Over gebeld is toegezegd maar na 5 dagen nog niet geleverd.

Snelle afhandeling

• Bezorging

K9, van mijn een 10 gekregen!

Heel blij met de nieuwe labels. Super snelle levering, makkelijk te ontwerpen, heel veel mogelijkheden, en dat op het kleine label toch de foto zo goed zichtbaar is. Ik zeg CHAPEAU !

• Bezorging

Goede en duidelijke website en scherpe prijzen. Snelle levering. Maken waar wat beloofd wordt.

Prima eerste ervaring

K9 Shop had een aantal dingen die ik zocht afgeprijsd en ook nog lage verzendkosten. Had het keurig binnen twee dagen in huis, dus helemaal top!

• Bezorging

Wat je besteld heb, is in 1 woord af.

Vlotte afwikkeling van de order, de prijs is goed en de bezorging kan men een puntje aan zuigen.

Goede ervaring bij K9 Shop

Super snelle levering tegen een voordelige prijs.

Zeer vlot en correct

• Bezorging

Binnen 24u geleverd en goed contact!

Snel geleverd en communicatie verloopt ook goed! Helemaal tevreden!!

• Bezorging

Mooie labels met mooie letters

• Bezorging

zeer snel ontworpen en besteld

Vlotte levering

• Bezorging

Goede ervaring met k9 shop goed advies Is niet de eerste keer dat ik bij K9 Koopt.

bij K9 SHOP KOOPT. Ook de vorige tuigjes zijn nog in zeer goede staat, Ik was de tuigjes , en ze blijven prima in vorm. Zijn gemakkelijk om te doen . en goed advies van K9 Shop Oook de kleurkeuze vind ik erg prettig.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

de kans dat ik hier weer bestel is 0

bestel naamplaatje op naam(29-6)#178734, krijg netjes mail hij wordt verwerkt vervolgens dat hij verstuurd word (1-7) nu 15 dagen later nog niets per post. goed weer een les geleerd koste me 19 euro Gevraagd om de recensie aan te passen. er is geen update aka er is niets veranderd.

Supersnel

In de ochtend hondenshampoo besteld,werd dezelfde dag al bezorgd.

• Bezorging

Het pakket is snel geleverd en voldoet goed aanhetgeen aangegeven wordt op de website. Scherp geprijsd!

• Bezorging

Alles tot in de puntjes verzorgd.

• Bezorging

Het bestelde blok is nogal groot

Hey bestelde apport blok is nogal groot 2kg dus een IPG 3 blok Misschien beterr om het blok van een zwaarder materiaal te maken waardoor de afmetingen beperkt blijven

• Bezorging

Mijn bestelling werd heel snel keurig geleverd!rd

Ik beveel de K9 webshop aan iedereen aan! Keurig verpakte levering en supersnel in huis. Chapeau!!

• Bezorging

leveren bij de buren als we thuis zijn!

helemaal klote leveren bij de buren als we gewoon thuis zijn !!

• Bestelgemak N.v.t.

Gewoon top!

Top geregeld

Alles goede service snelle levering

Engelsestraat 9

5171 DW Kaatsheuvel

Over K9 Shop

K9 Shop is een webshop voor producten voor huisdieren. Wij zijn deskundig, hebben een groot assortiment en staan voor de beste klantenservice. We zijn gespecialiseerd in producten voor honden: van tuigen en lijnen, (reis)benches en trainingsmaterialen, tot de verzorging van vacht, huid en gebit. Ook vind je bij ons een ruim assortiment aan producten voor katten, knaagdieren, vogels en vissen. Zorgvuldige levering K9 Shop staat voor een zorgvuldige levering. Als je bij K9 Shop een product bestelt, doen wij er alles aan om het – na betaling – binnen twee dagen te leveren. Bij bestellingen naar Nederland boven 79,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Kijk voor de verzendkosten voor andere landen op onze website. Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0416 - 284 322 of mail naar [email protected].