altijd prettig en goed

prettig, snel en betrouwbaar

K9 naam plaatje

Duidelijke letter keuze, stevige materiaal.. fijn dat je dit zo kan bestellen. Informatie op de site is duidelijk.

• Bezorging

Snel, perfect en precies zo als ik in gedachten had

Het voelt betrouwbaar. Zeer duidelijke website. Makkelijk bestellen en snel bezorgd.

Awesome

I can't complain.

Snelle en correcte levering

• Bezorging

Het was makkelijk om te vinden waar ik naar zocht, een lange lijn. Ook het bestellen en de bezorging ging zoals ik verwacht had.

Top producten

Voor mijn lieve grote wolfsgrijze Keeshond Beer een K9 tuig met legerprint gehaald. Nog altijd heel erg tevreden over, hij draagt hem met plezier iedere dag! Super goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Prima product - duur

Label voldoet aan de verwachtingen maar meer dan 7 euro voor 1 label is wel zeer duur + bovendien hoge verzendingskosten naar België. Kortingscode gekregen van 5 % op volgende bestelling. Klein probleempje : kortingscode wordt niet herkend (onbekende kortingscoupon)...

• Bezorging

Goed advies, groot assortiment en hele goede service!

Hele goede service

Bestelling was na week nog niet geleverd en na melding bij K9 direct opnieuw verstuurd zonder probleem erg fijn

• Bezorging

Heb mijn labels snel ontvangen, en zijn zeer mooi met de naam BOYD erop!

Goed!

Had een gepersonaliseerd tuigje besteld , werd snel bezorgd, tuigje zit goed en goede kwaliteit!

Veel verschillende spullen

Makkelijk te vinden, veel keuze , handige dingen voor sport.

Geleverd als aangekondigd

Correcte afhandeling

Goede producten

Goed materiaal

Heb 2 batches besteld met de naam van mijn hond, zijn snel verzonden

• Bezorging

top kwaliteit tegen goede prijs

Men denkt mee, geeft advies. Goede productenen goede en snelle levering.

• Bezorging

Stickers voor K9 tuigje zijn per stuk !

Op het tuigje K9 horen 2 stickers met klittenband. , 1 rechts en 1 links. Heel logisch dat je er 2 nodig hebt maar er staat niet duidelijk op de site dat het maar 1 stuk is dat je krijgt. Dus ik had bestelling gedaan met sticker met de naam van mijn hond. Kreeg ik er maar 1 …. Wat moet je daar nu mee ? Dus weeral een bestelling gedaan voor een sticker aanneemt andere kant. Al bij al duur. Let dus op dat het per 1 sticker is dat je bestelt !!!

• Bezorging

Goede en snelle service..mooie artikelen ..

Rot

Ik heb tweemaal een K9 tuigje gekocht voor onze Cockapoo. Tot tweemaal toe is de ring van het tuigje kapotgetrokken. Erg gevaarlijk want de hond vloog de weg op.

Snel en correcte service

Leuke site

• Bezorging

Snel besteld, snel geleverd en staat mooi

• Bezorging

Leuke shop met veel mogelijkheden

Veel aanbod en goede service.

• Bezorging N.v.t.

Namen besteld en snel geleverd

• Bezorging

Ik vind het fijn dat de levering lekker snel is. En de vlooien banden van ceresto zijn echt Super.

Engelsestraat 9

5171 DW Kaatsheuvel

Over K9 Shop

K9 Shop is een webshop voor producten voor huisdieren. Wij zijn deskundig, hebben een groot assortiment en staan voor de beste klantenservice. We zijn gespecialiseerd in producten voor honden: van tuigen en lijnen, (reis)benches en trainingsmaterialen, tot de verzorging van vacht, huid en gebit. Ook vind je bij ons een ruim assortiment aan producten voor katten, knaagdieren, vogels en vissen. Zorgvuldige levering K9 Shop staat voor een zorgvuldige levering. Als je bij K9 Shop een product bestelt, doen wij er alles aan om het – na betaling – binnen twee dagen te leveren. Bij bestellingen naar Nederland boven 79,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Kijk voor de verzendkosten voor andere landen op onze website. Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0416 - 284 322 of mail naar [email protected].