prettig, snel en betrouwbaar
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Wij wensen je veel plezier met de bestelling :)
Duidelijke letter keuze, stevige materiaal.. fijn dat je dit zo kan bestellen. Informatie op de site is duidelijk.
Bedankt voor je beoordeling! Super om te horen dat je tevreden bent over de manier van bestellen en dat de productinformatie duidelijk is. Wij wensen Rocky veel wandelplezier met de naamlabels :)
Het voelt betrouwbaar. Zeer duidelijke website. Makkelijk bestellen en snel bezorgd.
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden. Wij wensen Pip veel plezier met de nieuwe naamlabels :)
I can't complain.
Best, Thank you for your positive review. We are happy to read that you are satisfied with us. We look forward to seeing you again on our webshop. Kind regards, K9 Shop
Snelle en correcte levering
Beste Mandy, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling te plaatsen. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de snelle en correcte levering. We wensen Ella veel wandelplezier met haar tuig en bijpassende naamlabels en zien je graag nog eens terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, K9 Shop
Het was makkelijk om te vinden waar ik naar zocht, een lange lijn. Ook het bestellen en de bezorging ging zoals ik verwacht had.
Beste Ilse, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te lezen dat je eenvoudig kon vinden waar je naar opzoek was. We hopen je nog vaker terug te mogen zien op onze webshop! Met vriendelijke groet, K9 Shop
Voor mijn lieve grote wolfsgrijze Keeshond Beer een K9 tuig met legerprint gehaald. Nog altijd heel erg tevreden over, hij draagt hem met plezier iedere dag! Super goede kwaliteit. Zeker een aanrader.
Beste Sylvana, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat leuk om te lezen dat je nogsteeds tevreden bent over het K9 hondentuig met legerprint & dat jouw hond hem met plezier draagt :) Dat horen we natuurlijk graag. We wensen jou en je hond nog veel wandelplezier en zien je graag nog een keer terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Label voldoet aan de verwachtingen maar meer dan 7 euro voor 1 label is wel zeer duur + bovendien hoge verzendingskosten naar België. Kortingscode gekregen van 5 % op volgende bestelling. Klein probleempje : kortingscode wordt niet herkend (onbekende kortingscoupon)...
Beste Laurent, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te plaatsen. Goed om te lezen dat je tevreden bent over het product. Wij hanteren een vaste prijs voor België en Nederland om verwarring bij onze klanten te voorkomen. Naar België is dit 5,95. Vervelend dat de kortingscode niet heeft gewerkt, heb je ons hierover al een mail gestuurd? Dan kijken we graag even mee. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Goed advies, groot assortiment en hele goede service!
Beste Nicole, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling over ons te plaatsen. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service en assortiment. We wensen je veel plezier met de bestelling en zien je graag nog een terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, K9 Shop
Bestelling was na week nog niet geleverd en na melding bij K9 direct opnieuw verstuurd zonder probleem erg fijn
Beste Willem, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. We zijn blij dat we het goed voor je hebben kunnen oplossen :) Hopelijk mogen we je vaker terugzien op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 shop
Heb mijn labels snel ontvangen, en zijn zeer mooi met de naam BOYD erop!
Beste Erna, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de bestelde tekstlabels. We hopen je nog vaker terug te mogen zien op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Had een gepersonaliseerd tuigje besteld , werd snel bezorgd, tuigje zit goed en goede kwaliteit!
Beste Angela, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Leuk om te horen dat je gekozen hebt voor een gepersonaliseerd thuis. Daarnaast zijn we blij dat het tuigje goed zit bij je hond :) We wensen jou en je hond nog veel wandelplezier & zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Makkelijk te vinden, veel keuze , handige dingen voor sport.
Beste Steven, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en dat je je benodigde spullen snel kunt vinden. We zien je graag nog eens terug op onze webshop :) Met vriendelijke groet, K9 Shop
Correcte afhandeling
Beste Bert, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We zien je graag nog eens terug op onze webshop :) Met vriendelijke groet, K9 Shop
Goed materiaal
Beste Daniël En Ronnie, Bedankt dat julllie de moeite hebben genomen om een review achter te laten. Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over onze producten :) We zien jullie graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Heb 2 batches besteld met de naam van mijn hond, zijn snel verzonden
Beste Sharon, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Leuk om te lezen dat je naamlabels bij ons hebt besteld :) Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Men denkt mee, geeft advies. Goede productenen goede en snelle levering.
Beste Bianca, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het belangrijk om klanten zo goed mogelijk te helpen/adviseren en vinden het dus erg fijn om te lezen dat we met je mee hebben kunnen denken. Hopelijk zien we je nog vaker terug op onze webshop! :) Met vriendelijke groet, K9 Shop
Op het tuigje K9 horen 2 stickers met klittenband. , 1 rechts en 1 links. Heel logisch dat je er 2 nodig hebt maar er staat niet duidelijk op de site dat het maar 1 stuk is dat je krijgt. Dus ik had bestelling gedaan met sticker met de naam van mijn hond. Kreeg ik er maar 1 …. Wat moet je daar nu mee ? Dus weeral een bestelling gedaan voor een sticker aanneemt andere kant. Al bij al duur. Let dus op dat het per 1 sticker is dat je bestelt !!!
Beste Christine, Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het erg jammer om te lezen dat je een vervelende ervaring hebt gehad met het bestellen van de naamlabels. Ik wil toch graag even benoemen dat wij wel degelijk aangeven dat onze naamlabels per stuk gaan. Allereerst is dit duidelijk zichtbaar in de productnaam; Julius K9 eigen naam label per stuk. Daarnaast geven wij nog verschillende keren in de producttekst (zowel de korte- als de uitgebreide tekst) aan dat de labels per stuk verkocht worden. https://www.k9shop.nl/hond/tuigen-voor-de-hond-nl/tekstlabels/julius-k9-eigen-naam-label-per-stuk.html We vinden het dan ook jammer en onterecht dat je ons beoordeelt met een 5, met als reden dat het 'niet duidelijk' zou zijn dat het om 1 label gaat. We geven het namelijk meerdere keren aan, zelfs door middel van dikgedrukte tekst. Dit is al sinds wij de labels op onze webshop verkopen. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Goede en snelle service..mooie artikelen ..
Beste Liesbeth, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze producten én onze service :) We zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Ik heb tweemaal een K9 tuigje gekocht voor onze Cockapoo. Tot tweemaal toe is de ring van het tuigje kapotgetrokken. Erg gevaarlijk want de hond vloog de weg op.
Leuke site
Beste Patrick, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We zien je graag nog eens terug op onze webshop! :) Met vriendelijke groet, K9 Shop
Snel besteld, snel geleverd en staat mooi
Beste Trijnie, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het product en de snelle levering :) We zien je graag nog eens terug op onze webshop! Met vriendelijke groet, K9 Shop
Veel aanbod en goede service.
Beste Erica, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met ons ruime aanbod en onze service :) We zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Namen besteld en snel geleverd
Beste Jacqueline, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de labels :) We hopen je nog eens terug te mogen zien op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Ik vind het fijn dat de levering lekker snel is. En de vlooien banden van ceresto zijn echt Super.
Beste Jeannette, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Goed om te lezen dat de levering snel is verlopen en je tevreden bent met onze Ceresto vlooienbanden. We hopen je nog vaker terug te mogen zien op onze webshop. Nog een fijne dag verder! Met vriendelijke groet, K9 Shop
Engelsestraat 9
5171 DW Kaatsheuvel
K9 Shop is een webshop voor producten voor huisdieren. Wij zijn deskundig, hebben een groot assortiment en staan voor de beste klantenservice. We zijn gespecialiseerd in producten voor honden: van tuigen en lijnen, (reis)benches en trainingsmaterialen, tot de verzorging van vacht, huid en gebit. Ook vind je bij ons een ruim assortiment aan producten voor katten, knaagdieren, vogels en vissen. Zorgvuldige levering K9 Shop staat voor een zorgvuldige levering. Als je bij K9 Shop een product bestelt, doen wij er alles aan om het – na betaling – binnen twee dagen te leveren. Bij bestellingen naar Nederland boven 79,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Kijk voor de verzendkosten voor andere landen op onze website. Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0416 - 284 322 of mail naar [email protected].