Top bedrijf

Snel, prima producten. Vriendelijke klantenservice.

Uitstekende service

Na aanleiding van een storing vanuit jullie. Werd ik persoonlijk gebeld met die mededeling en binnen 3 dagen was mijn bestelling binnen

Goed en snel

Super fijn. Goed materiaal

Niet zo super

Wij hadden aanmaakblokjes besteld. Die maar niet bezorgd werden. Uiteindelijk kregen we zakjes, waar ik niet over te spreken bent. Die werken stukken minder, waardoor je er meer gebruikt en uiteindelijk duurder uitbent.

Super webshop

Alles wordt snel en zorgvuldig verstuurd. Fijne webshop

• Bezorging

Snelle levering en Produkt was geweldig

Slecht

Je besteld iets en na 2 weken hoor je niks je moet je er zelf achteraan hoe het zit met je bestelling

• Bezorging N.v.t.

Snelle afhandeling

Komen hun afspraken na

Super tevreden

Snelle levering en mooi product

Super service

Supersnelle service

Prijs kwaliteit is TOP

Zeer goede ervaring de prijs kwaliteit is TOP en vooral een snelle levering. Ik raadt het iedereen aan .

Gewoon goed

Gewoon goed

Geweldig!!

Zeer ruim assortiment, netjes verpakt en vlotte service. Zo ontzettend tevreden. Kom zeker terug.

Prima producten

Zeer tevreden over mijn bestelling, goede service, snelle levering, product van zeer goede kwaliteit.

• Bezorging

Goedkoop is duurkoop, een keer wat gekocht tevens de laatste keer geweest..

Het artikel heeft een slap plastic ringetje wat snel knapt. Retouneren is voor eigen rekening en onder zeer strenge regels. Ook de kosten voor het retour sturen is voor mijn rekening, dus dubbel betalen.

• Bezorging

Na besteld te hebben werd het product netjes en snel geleverd.

• Bezorging

Goede en snelle levering en service

Duidelijke website Overzichtelijk. Goede service en levering

Een aanrader !

Voldoet aan alle verwachtingen en perfect uitgevoerd. Snelle uitvoering en levering.

super snelle bezorging

hele fijne service , vriendelijk , en snel.

Twijfelachtig

Je krijgt geen bestelbevestiging. Email geen reactie in eerste instantie en telefonisch niet bereikbaar. Op website staat "nog enkele stuks" maar ea is niet op voorraad, dus niet binnen twee dagen geleverd. Uiteindelijk alles wel geleverd.

Goed product

K-9 tuig makkelijk aan te doen stevig product

Super mooie (honden)winkel

K9shop is een groot begrip in Kaatsheuvel en omstreken. De eigenaar(en) en personeel van k9shop zijn super klantvriendelijk, Zij denken graag mee met je wensen en geven goede, vooral eerlijke, adviezen Ook hun prijzen zijn niet te gek,

Werkt perfect

Mijn hond was continu in de rui en had veel jeuk. Ze krabde haar huid stuk met als gevolg meerdere hotspots. Ik gebruik tijdens de rui-periode nu K9 Contrallergy en Tijdens de winter Huid en Vacht. Ze heeft nog nooit zo'n prachtige volle vacht gehad en verliest bijna geen haren. komende maand gaat de ruiperiode van start. Ik geef mijn hond dan Contrallergy , zodat ze zonder problemen deze periode doorkomt. Alle lof voor deze natuurlijke producten.

Engelsestraat 9

5171 DW Kaatsheuvel

Over K9 Shop

K9 Shop is een webshop voor producten voor huisdieren. Wij zijn deskundig, hebben een groot assortiment en staan voor de beste klantenservice. We zijn gespecialiseerd in producten voor honden: van tuigen en lijnen, (reis)benches en trainingsmaterialen, tot de verzorging van vacht, huid en gebit. Ook vind je bij ons een ruim assortiment aan producten voor katten, knaagdieren, vogels en vissen. Zorgvuldige levering K9 Shop staat voor een zorgvuldige levering. Als je bij K9 Shop een product bestelt, doen wij er alles aan om het – na betaling – binnen twee dagen te leveren. Bij bestellingen naar Nederland boven 79,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Kijk voor de verzendkosten voor andere landen op onze website. Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0416 - 284 322 of mail naar [email protected].