Mooie naamlabels en snell bezorging.

Uitstekende kwaliteit!

Prima webshop

Kwalitatieve producten.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

Heel snel geleverd

Zeer goed bedrijf en heel snel geleverd

Prima shop!

Veel professionele spullen en snelle levering

• Bezorging

Prachtige halsband (met naamplaatje) en lijn

Ik wist wat ik nodig had, dus het gaat goed met de losse naamplaatjes. Ze zijn weer prachtig.

Nog niets geleverd!

Op 16 maart twee naambadges met de naam van onze hond besteld. Nog altijd niets ontvangen?!

als je wat besteld

Je bestelling wordt snel geleverd

Super service

Heel goede service en goede producten

Ben heel tevreden

Ben heel veel tevreden en de hond ook

• Bezorging

Super bedrijf altijd snelle antwoorden en super snel levering.alleen jammer dat de voorraad momenteel niet optimaal is

Heel tevreden

tot nu toe slecht

nog steeds niets ontvangen, is een beetje dom om nu om een recensie te vragen.

goede producten .

Goede producten en goede service.

• Bezorging

Zeer tevreden over de aankoop

We werden telefonisch goed geholpen . we wisten niet goed welke maat Tuigje we voor de hond moesten bestellen We zijn zeer tevreden en het tuigje past goed

Mooie naamlabels

Goede service en de gepersonaliseerde naamlabels waren precies zoals ik ze wilde hebben en zijn van goede kwaliteit!

top

fijne webshop met top artikelen.

• Bezorging

Prachtige labels snel verzonden.

Mijn knappe assistentiehond is met pensioen en daarom naamlabels gekocht voor op haar tuigje omdat de assistentiehond labels niet meer nodig zijn. Mooie kwaliteit en supersnel verzonden.

super

tuig voor mijn hond besteld met naam super behandelt en geleverd

• Bezorging

Gewoon goed, in alle opzichten

Goede en snelle service, en uitstekende producten.

• Bezorging

Prima advies en snelle levering

Ik had advies gevraagd voor mijn Rottweiler voor een tuig, ze hebben me goed geadviseerd en ben blij met het product.

• Bezorging

Nooit geleverd, wel geld terug

Tot 3 keer toe bestelling niet geleverd, 2 keer via postnl ook een keer via andere transportdienst. Toen vertrouwen opgezegd en meteen geld terug gekregen.

• Bezorging

Goede service geeft direct antwoord op vragen

Goed product

• Bezorging

De naam van mijn hond op een mooie naamtag. Super blij mee en een snelle levering.

• Bezorging

Zondag avond besteld maandag avond al in huis

Ik had zondag avond besteld, en deze was maandag avond al in huis. Dit had ik niet verwacht, op de site staat binnen 1-2 dagen. Maar omdat ik op zondag had besteld had ik dat niet zo snel verwacht. Chapeau

Engelsestraat 9

5171 DW Kaatsheuvel

Over K9 Shop

K9 Shop is een webshop voor producten voor huisdieren. Wij zijn deskundig, hebben een groot assortiment en staan voor de beste klantenservice. We zijn gespecialiseerd in producten voor honden: van tuigen en lijnen, (reis)benches en trainingsmaterialen, tot de verzorging van vacht, huid en gebit. Ook vind je bij ons een ruim assortiment aan producten voor katten, knaagdieren, vogels en vissen. Zorgvuldige levering K9 Shop staat voor een zorgvuldige levering. Als je bij K9 Shop een product bestelt, doen wij er alles aan om het – na betaling – binnen twee dagen te leveren. Bij bestellingen naar Nederland boven 79,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Kijk voor de verzendkosten voor andere landen op onze website. Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0416 - 284 322 of mail naar [email protected].