Uitstekende kwaliteit!
Beste, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te lezen dat je blij bent met je bestelling en dat de kwaliteit naar wens is. We wensen je nog veel plezier met de bestelde naamlabels. Hopelijk zien we je nog een keertje terug op onze webshop :) Met vriendelijke groet, K9 Shop
Kwalitatieve producten.
Beste Patrick, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten :) Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Hopelijk zien we je nog eens terug op onze webshop! Met vriendelijke groet, K9 Shop
Zeer goed bedrijf en heel snel geleverd
Beste Carien, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over K9 Shop en dat we jouw bestelling snel hebben geleverd. Hopelijk mogen we je nog vaker terugzien op onze webshop! :) Met vriendelijke groet, K9 Shop
Veel professionele spullen en snelle levering
Beste Jan, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en de levering ervan. We hopen je nog eens vaker terug te zien op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Ik wist wat ik nodig had, dus het gaat goed met de losse naamplaatjes. Ze zijn weer prachtig.
Beste Karin, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn dat je tevreden bent over de bestelde naamlabels, halsband en lijn. Zo loopt jouw hond er weer helemaal hip bij tijdens het wandelen! :) Nog veel plezier met de bestelde producten & hopelijk zien we je nog een keertje terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Op 16 maart twee naambadges met de naam van onze hond besteld. Nog altijd niets ontvangen?!
Goedemorgen Joan, Vervelend om te horen dat de bestelling nog niet is verstuurd. In ons systeem zie ik dat dit door een storing komt en we hierdoor niet hebben kunnen zien wat je precies op het label wilt hebben. We hebben je een e-mail gestuurd met de vraag wat er op mag komen. Dan kunnen we het zo snel mogelijk voor je oplossen. Onze excuses voor het ongemak!
Je bestelling wordt snel geleverd
Beste, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over de snelle verzending. Dit is iets wat wij altijd proberen na te streven :) We hopen je nog eens vaker terug te mogen zien op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Heel goede service en goede producten
Beste Inge, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze producten én service. Hopelijk zien we je nog vaker terug op onze webshop! Met vriendelijke groet, K9 Shop
Ben heel veel tevreden en de hond ook
Beste Martin, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te lezen dat zowel jij als de hond tevreden zijn over de bestelde producten. We wensen jullie nog veel wandelplezier met het nieuwe tuig en de labels! :) Hopelijk zien we je nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Super bedrijf altijd snelle antwoorden en super snel levering.alleen jammer dat de voorraad momenteel niet optimaal is
Heel tevreden
Beste Lucien, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons :) We hopen je nog vaker terug te mogen zien op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
nog steeds niets ontvangen, is een beetje dom om nu om een recensie te vragen.
Goedemorgen Liesbeth, Vervelend om te horen dat je jouw bestelling nog steeds niet hebt ontvangen. In ons systeem zie ik dat we de bestelling op 6 maart hebben verstuurd. We gaan er dus vanuit dat het is kwijtgeraakt bij de post. We vragen je om dit even te mailen naar: [email protected]. Dan kijken we graag even met je mee! Met vriendelijke groet, K9 Shop
Goede producten en goede service.
Beste Mary, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en service. We hopen je nog vaker terug te mogen zien op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
We werden telefonisch goed geholpen . we wisten niet goed welke maat Tuigje we voor de hond moesten bestellen We zijn zeer tevreden en het tuigje past goed
Beste Susan, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te lezen dat je telefonisch goed geholpen bent door onze klantenservice én dat je tevreden bent met het tuig. We wensen jouw en je hond nog veel wandelplezier :) Met vriendelijke groet, K9 Shop
Goede service en de gepersonaliseerde naamlabels waren precies zoals ik ze wilde hebben en zijn van goede kwaliteit!
Beste Monique, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de gepersonaliseerde naamlabels :) We zien je graag nog een keer terug op onze webshop! Met vriendelijke groet, K9 Shop
fijne webshop met top artikelen.
Beste Marc, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop. Hopelijk zien we je nog eens een keer terug op onze webshop :) Met vriendelijke groet, K9 Shop
Mijn knappe assistentiehond is met pensioen en daarom naamlabels gekocht voor op haar tuigje omdat de assistentiehond labels niet meer nodig zijn. Mooie kwaliteit en supersnel verzonden.
Beste Marinda, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de bestelde naamlabels. Hopelijk geniet jouw hondje nu lekker van zijn pensioen :) We zien je graag nog eens terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
tuig voor mijn hond besteld met naam super behandelt en geleverd
Beste Renate, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat leuk om te lezen dat je gekozen hebt voor een hondentuig met naamlabel & hier tevreden over bent. Ik wens jou en je viervoeter nog veel wandelplezier en hopelijk mogen we je nog een keer terugzien op onze webshop :) Met vriendelijke groet, K9 Shop
Goede en snelle service, en uitstekende producten.
Beste Peter, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt en tevreden bent in alle opzichten. Hier worden we erg blij van :) Hopelijk zien we je nog eens terug op onze webshop! Met vriendelijke groet, K9 Shop
Ik had advies gevraagd voor mijn Rottweiler voor een tuig, ze hebben me goed geadviseerd en ben blij met het product.
Beste Nico, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen adviseren voor een passend hondentuig. We wensen jouw en je hond nog veel wandelplezier :) Met vriendelijke groet, K9 Shop
Tot 3 keer toe bestelling niet geleverd, 2 keer via postnl ook een keer via andere transportdienst. Toen vertrouwen opgezegd en meteen geld terug gekregen.
Goede service geeft direct antwoord op vragen
Beste Noa, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Dit is iets wat wij zelf ook heel belangrijk vinden. Hopelijk mogen we je nog een keer terugzien op onze webshop :) Met vriendelijke groet, K9 Shop
Beste Jan, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te lezen dat de levering van jouw bestelling snel is verlopen. We hopen je vaker terug te mogen zien op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
De naam van mijn hond op een mooie naamtag. Super blij mee en een snelle levering.
Beste Ann, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat leuk om te lezen dat je een eigen naamlabel hebt besteld. We wensen jou en je hond nog veel wandelplezier! En zien je graag nog een keer terug op onze webshop. Met vriendelijke groet, K9 Shop
Ik had zondag avond besteld, en deze was maandag avond al in huis. Dit had ik niet verwacht, op de site staat binnen 1-2 dagen. Maar omdat ik op zondag had besteld had ik dat niet zo snel verwacht. Chapeau
Engelsestraat 9
5171 DW Kaatsheuvel
K9 Shop is een webshop voor producten voor huisdieren. Wij zijn deskundig, hebben een groot assortiment en staan voor de beste klantenservice. We zijn gespecialiseerd in producten voor honden: van tuigen en lijnen, (reis)benches en trainingsmaterialen, tot de verzorging van vacht, huid en gebit. Ook vind je bij ons een ruim assortiment aan producten voor katten, knaagdieren, vogels en vissen. Zorgvuldige levering K9 Shop staat voor een zorgvuldige levering. Als je bij K9 Shop een product bestelt, doen wij er alles aan om het – na betaling – binnen twee dagen te leveren. Bij bestellingen naar Nederland boven 79,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Kijk voor de verzendkosten voor andere landen op onze website. Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0416 - 284 322 of mail naar [email protected].