Voldoen helemaal aan de verwachtingen

Zijn goed geinformeerd over de airco en werd zeer snel na opdracht door een kundige en meedenkende installateur geplaatst. Geheel werd keurig afgewerkt en de werkplek werd netjes achter gelaten.

Professionele en persoonlijke service

Heel goed advies gesprek gehad mbt plaatsing zonnepanelen. Eigen wensen worden gerespecteerd en er wordt gezocht naar een oplossing op maat. Ons dak is niet het meest standaard en menig ander bedrijf wil er niet beginnen. Enerlynk wel, en alles top geregeld. Alle afspraken netjes nagekomen. Vervolgens krijgen ze het voor elkaar om 30 panelen te plaatsen en aan te sluiten in 1 dag!

Duidelijke communicatie en komen afspraken na

Er worden duidelijke afspraken gemaakt die ook echt worden nagekomen. De monteurs denken goed mee tijdens de uitvoering en leveren het werk netjes op

Top bedrijf met goede monteurs!

gewoon perfect

is alles perfect verlopen en hebben alles netjes geplaats, personeel is vriendelijk

Van offerte tot Installatie Gewoon duidelijk

Tijdens offerte bezoek duidelijk verhaal over hoe en wat. Ook duidelijke uitleg over proces vanaf aanvraag tot levering. Duidelijk antwoord op vragen. Ook geen verassingen tijden de installatie. Alles ging zoals van te voren besproken.

Zeer goed bedrijf Zeer net personeel gekwalificeerd

Het bedrijf komt zijn afspraak na Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en gekwalificeerd

Zonnepanelen lekker snel geïnstalleerd

Snel geïnstalleerd en ook huur was voor ons interesssant en was hier mogelijk een aanrader dus

De koop en de plaatsing gingen zeer soepel

De reden dat het geen 8 is, is omdat er net voor het maken van een afspraak voor plaatsing, aangegeven werd dat er geen 435Wp panelen meer waren, maar alleen nog de 430Wp panelen. Ik kon kiezen voor plaatsing binnen 2 weken of schuiven met de plaatsing 2 a 3 maanden later.

Fijne medewerkers, snelle reactie op vragen echt super tevreden !

Thermiekstraat 16

6361 HB Nuth