Geweldige kast 270 breed

Geweldige kast van 270 breed, prima gebruiksaanwijzing.

Mooi meubels en goed service

Leuk site Heel goed service en snel inleveren

Supermooie kast!

Wel even op moeten wachten maar het resultaat is geweldig! Nu hopen dat het tv meubel en dressoir ook snel komen!

Vriendelijk

Goede service fijn Kontakt en alles netjes bezorgd.

Tevreden klant

Perfecte levering, goed verpakt en het belangrekste er is niets beschadigd. Dus daarom geef ik 5 sterren.

Ik had een mooie bank besteld en betaald kortom, alles geregeld! Moet ik ineens mijn galblaas laten verwijderen op dezelfde dag als de bank geleverd zou worden dus gauw gebeld of het even geannuleerd kon worden en ja hoor, lieve dame aan de telefoon en binnen drie dagen mijn geld terug! Mijn volgende bank komt hier weer vandaag! Hele fijne service

Prima service en tevreden over het produkt!

Prima service en tevreden over het produkt!

Prima kast net ff wat beter dan ikea

Onze kast is erg mooi, het vineer is prima. Kast staat mooi en was easy om te bouwen. Hoop alleen dat de kast als er ooit verhuizingen komen, heel blijft. Alles is best fragiel, maar daar is de prijs ook na

Heel goede service

Wij hadden een probleem met een scharnier. Met een dag werd wel al een nieuwe opgestuurd. Hele goede service.

Prima, wat je ervan zou verwachten.

Kwalitatief niks mis mee, duidelijke omschrijving maar met 2 linkerhanden zou ik het afraden. Klein beetje handigheid is wel een vereiste. Bezorging ook dik in orde

Heel tevreden

Goeie klantenservice. Ben goed verder geholpen. Snelle levering. We zijn altijd goed geholpen

Snelle levering, goede stevige verpakking, dus geen beschadigingen. De 1e stap is een juiste. Nog geen ervaring met klantenservice.

Super fijn geregeld, dikke duim voor de koeriers

Snelle levering en duidelijke communicatie kwaliteit valt tegen

Meubel is heel snel bezorgd met een track en trace code Communicatie verloopt via up dates in de mail Fijne klantenservice Kwaliteit meubel valt tegen Tijdens het in elkaar zetten boor je zo door de spaanplaat heen Opgelet dus en zachtaardig monteren Handleiding moet je goed lezen als je iets over het hoofd ziet klopt de indeling of scharnieren niet meer Het meubel is precies zoals op de foto hier voldoet het aan mijn verwachtingen

Vlot en netjes bezorgd

De kast, die ik had besteld, werd vlot en netjes bezorgd. Er werd niet gebeld, zoals in de mail stond aangegeven en de realtime tracker klopte niet, maar dat vond ik geen probleem. Tijdvak was bekend.

Kort en krachtig perfect vanaf bestelling tot aflevering. Duidelijke afspraken tot tracken van je pakket en je opbellen dat ze er zijn om de pakket te afleven. De meubel is van goede kwaliteit een klein min muntje duurt wat even tot je in elkaar hebt vooraal de poten moet je zelf in hout gaten maken. Maar dat neemt niet weg de goede service en de stevige kwaliteit van de product. Zeker weten te aanraden!

De bank viel tegen, direct werd hij opgehaald en snel had ik mijn geld retour. Keurig geregeld. Jammer dat de bank tegen viel.

Slecht

Pakket duurde lang... Kan echt niet dat je iets beloofd en vervolgens duurt het eeuwen voordat u Pakket binnen komt uit China

Gewoon goed

Alles verliep snel en makkelijk en gewoon goed.

Beste service en ervaring ooit voor 12 besteld en de volgende dag in huis top. De dienst na verkoopt is ook heel top je stuurt via whatsapp en antwoorden heel snel en vriendelijke. Dit vindt je niet bij veel winkels.

Goed geregeld snelle levering goede kwaliteit

Makkelijk om te bestellen . Goede materialen. Super service . Had zelf klep beschadigd met monteren En kreeg kosteloos nieuwe toegestuurd Super service dank hiervoor

Een aanrader om hier een bank te kopen, super fijne service.

Toen we aan kwamen dachten we waar zijn we terecht gekomen, maar binnen werden we fijn ontvangen en de keuze is reuze

Goede en vriendelijke service.

Ben tevreden

Simpel en snel te bestellen en geleverd

Erg fijn ervaren ook als er iets ontbreekt.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot