Mooie stevige bank!

Ik vond het spannend om een bank te bestellen die je niet in het echt kan zien van te voren, maar ik ben heel tevreden! De Monet bank is heel mooi. Hij is stevig en zit lekker, dus ik verwacht dat hij nog lang mee gaat. Bezorgservice was ook top, hele vriendelijke mensen.

Mooi, betaalbaar en snelle levering

Prachtig tv meubel, betaalbaar en snel afgeleverd. Zou zeker weer bij Meubella wwn aankoop doen!

Geweldige service..heel.klantvriendelijk

Prima, goede service en zeer behulpzame klantenservice! Ik zou er vaker bestellen.

Heel klantvriendelijk

Leuk meubel, moeilijke lade. Prima service

Voor een schappelijke prijs een TV meubel gekocht. Een heel mooi design maar bij het in elkaar zetten stuitte ik in de laatste stap op een bijna onmogelijke afronding. De lades (twee lades met een gezamelijk voorfront) waren niet in/op de geleider-rails te krijgen waardoor deze onmogelijk dicht kon en eruit viel. Na uren knoeien uiteindelijk met gewoon plakband (vooral geen ducttape gebruiken!) de 4 rails vastgezet waarna de lade(s) erin schoof/schoven. Achteraf een klacht ingediend die netjes werd behandeld. We kregen nieuwe rails opgestuurd. Die waren precies hetzelfde dus dat maakte geen verschil. Al met al een heel leuk meubel. We zijn er dik tevreden mee.

Snel en kwaliteitvol

Snelle levering, goede kwaliteit voor een mooie prijs

Goede service en op tijd heel fijn

Top bedrijf

Snelle levering en vriendelijke bezorger Ik zou zeker weer wat bestellen

Redelijke kast.

Ik had een kast gekocht wat van redelijke Kwaliteit is en in elkaar zitten was niet echt fantastisch.... waarom ik jullie wel zal aardbevelen is omdat jullie typen kasten hebben die IKEA niet heeft, Maar de kwaliteit is wel minimaal.

Tevreden

Goede kwaliteit kast, tevreden,ik zal hier de rest van de meubels bestellen. Gratis bezorgen wat wil je nog meer:D

Kast beschadigd erg snel

Ben niet helemaal blij met mn tv meubel, de kast krast erg snel

Geweldig!

Na een contact via de ap onze bank besteld. Kwam al 2 dagen later. Poten er onder gemaakt en kon zitten op me heerlijke troon.

Dat ze op tijd bezorg

klantvriendelijke

Goede kwaliteit

De levering was perfect verlopen en zoals afgesproken. Het product is exact zoals omschreven en als op de website weer gegeven. Solide kast van goede kwaliteit.

Goed en snel geleverd!

Productbeschrijving klopt helemaal. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Helemaal tevreden!

super

Super snelle levering en heel vriendelijke chauffeur Goede handleiding en vrij snel in elkaar gezet Ga nog een keer bestellen en de prijzen zijn oké

Snel geleverd alles compleet

Hele mooie meubels alles compleet in de doos.

Mooi bed maar slechte kwaliteit

De montage van het bed ging al echt moeizaam en de handleiding was onduidelijk. Ik vind het bed echt mooi, snel geleverd maar de kwaliteit van de lattenbodem is erg slecht. Elke verandering van positie tijdens het slapen kraakt het hele bed. Voor de prijs mag dat gewoon echt niet want je kan bedden online vinden van deze prijs van betere kwaliteit. Er zou een monteur komen om het probleem op te lossen maar na 1,5 week heb ik nog steeds niks gehoord. Ik hoop dat het opgelost word want wij slapen op de grond

Snelle levering en prima service

De kast werd snel geleverd. Bij in elkaar zetten bleek echter een beschadiging op 2 deuren te zitten. Dit gemeld en binnen 1 dag werden 2 nieuwe deuren opgestuurd.

Prachtige kast

Prachtige kast alleen jammer dat er aan 1 plank n beetje schade zat is als de kastdeuren erin zitten niet te zie.

Super snel en top kwaliteit

Erg tevreden

Heel erg tevreden

Goeiemiddag Service

Mooie degelijke strakke tv meubel

Meubel ziet er net zo uit als op de site ben er blij mee

Ik vind heel mooi bedankt

Flexibel communicatie top service,

Snelle levering en ophaal van je retour bestelling. Goede kwaliteit Vriendelijk en begrip volle werkers

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot