Goed product

Netjes ingepakt,correcte aflevering.

Prachtige bedden - zware kwaliteit

Snel geleverd. Kwaliteit boven verwachting

Het verdient eerder 10 sterren

Het verdient geen 5 sterren. Het verdient eerder 10 sterren. De kwaliteit is uitstekend en de bezorging is gratis. Ik heb tv-meubels, een tafel en een mooi bed gekocht. Dank je

Goede levering

Mijn ervaring was goed

zeer goed

Alles is perfect verlopen

Een hele slechte service

Tv meubel besteld,vwas nier naar wens wilde graag terug sturen kon niet, terwijl staat bedenktijd 30 dagen, conclusie helemaal niet tevreden over de service.

Mooie wandmeubel voor weinig geld.

Was even puzzelen met veel schroeven enz maar we zijn er uit gekomen

Hele goede service

Wij hebben een dressoir en een kast gekocht. Het push systeem van de lades werkte niet goed. We kregen zonder problemen nieuwe toegestuurd. Snelle reactie op de mail.

Kast werd keurig op tijd geleverd! Alleen de installatie tekening was niet duidelijk en het aantal schroefjes kwamen niet overeen. Al met al is het gelukt de kast in elkaar te zetten, maar koste achteraf meer tijd dan gepland!

Vreselijk

Vreselijk, bank besteld via bol bij meubela is helemaal beschadigd aangekomen met een gat erin. 2 keer vrije dag genomen van werk wanneer ze de bank op komen halen, 1 e dag hele dag thuis zijn niet gekomen geen sorry niks ja we zijn vergeten. 2e afspraak meubela zou komen weer niet op komen dagen, we zaten weer een dag voor niks thuis. Inmiddels op vakantie DUIDELIJK AANGEGEVEN bezorgers komen nu ineens meerdere malen aan onze appartementen complex 100 keer aanbellen waardoor buren klagen. Klantenservice vaker gebeld dan mijn eigen moeder, niemand kan wat doen word hogerop gezet naar hoofdkantoor binnen 2 werkdagen word contact opgenomen nog steeds niks gehoord 10 dagen verder. Bellen met klantenservice krijg je een grote bek dat ze er niks aan kunnen veranderen en dat je niet boos mag worden. Bank staat inmiddels al weken bij ons binnen, dochter van 1,5 kan niet meer spelen in de woonkamer. Ik word helemaal gek €1300,- weg gegooid hard voor gewerkt ben de wanhoop nabij.

Goede kwaliteit en een super snelle levering

Heel blij met het nieuwe bed, makkelijk om in elkaar te zetten, levering binnen 2 dagen

They won't give me the refund money back

I ordered a Dresser and a Dining Table from them. I cancelled the Dining Table before the delivery was made. They accepted it and said that I should get the refund within 5 days. After 5 days when I didn't get any refund, I contacted them, they said that it's not in their system and they have now put it in system and the refund will be processed in next 5 days. I contacted them again after 5 days when I didn't get the refund, it was same story again, they don't have it in system and now it is in system and will process in next 5 business days. It has been almost one month since they are processing the refund, I've contacted them 6 times and I've not yet received my refund. Customer service is polite but they are not doing their job. It has been a horrible experience, my money is stuck there. I would suggest to stay away from this company. Secondly, the quality of the dresser is below average for the price, you can probably get a better quality for cheaper price at IKEA. The instructions for assembling the furniture were very confusing and incorrect in many cases. So, if you're looking for quality, don't buy here.

• Would you recommend us? No

Prima, snelle levering, mooie kast geen beschadigingen

Mooie kast, duidelijke handleiding. Zou alleen fijn zijn als de planken een sticker met een nummer hebben. Scheelt uitzoekwerk. Heel tevreden. Vlotte levering

Geweldige Service!

Na een klein probleempje ben ik geweldig lief en behulpzaam te woord gestaan door de dames van de klantenservice. En het is supersnel opgelost.. super veel dank.

Uitstekende service!

Bij het uitladen vielen er twee pakketten uit de vrachtauto. Helaas bleken deze allebei volledig beschadigd te zijn. Zonder problemen kregen we een aantal dagen later nieuwe dozen. We werden door de dames van de klantenservice per email netjes geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Dit noemen we nu service, hulde!!

Prima zaak uitstekende service

Gewoon een aanrader Onlangs een hoekbank gekocht Echter op een kussen zit een weeffout Er wordt een nieuwe hoes besteld en de meubelmaker komt het repareten

Niet tevreden

Ik kreeg de bank en de poten ontbraken Dus gebeld,Er werden 2 x 8 poten nagestuurd worden voor mijn Hoekbank 3 losse banken! 1 week later nog geen poten gebeld gemaild zou direct trg gebeld worden Poten werden nabesteld 8 poten pfff 2,5 week later eindelijk de poten (dopjes dus ) en een week later kreeg ik de schroeven die ontbraken ook.Wij zijn zelf maar naar een bouwmarkt gegaan en hebben 5 cm hoge poten gekocht Dat de bank wat vd grond afkomt en beter zit Op de site staat poten maar het zijn dopjes !!Had vorige week een klachten mail gestuurd… en nog steeds geen antwoord terug Echt heel erg slecht !!!!!

Prachtig

Mooi kleding kast

Mooie kast . Goede kwaliteit

Van bestelling tot levering vlot verlopen volgens afspraak

Goed geregeld.

Op tijd bezorg ✅ Goed geregeld ✅ Mijn wandmeubel was precies zoals in foto’s. I love it!

Zeer mooie kast, je wordt beloond na het bouwen!

De Buffetkast Acapulco is echt exact zoals op de foto, zonder veel te hoeven afstellen. De lades en deurtjes lopen soepel en alles is mooi afgewerkt, zonder naden of kartels bij de randen. Het in elkaar zetten van de onder- en bovenkast kost je ongeveer 5 uur, als je enigszins ervaring hebt dit werk. Het enige nadeel vind ik dat er geen extra planken voor te bestellen zijn, om de kast nog iets meer af te stemmen op je eigen behoefte. De kast is verdeeld over 4 pakketten van 40+ kilo per stuk. Dat is wel een flinke klus om de trap op te krijgen. Pak de doos dus beneden uit, tot het restant licht genoeg is.

Snel geleverd.

Snelle levering goed product. Minpunt is de bouw beschrijving best onduidelijk.

Uitstekende verbeterde lattenbodem

Ik ben heel blij met mijn nieuwe solide lattenbodem die aan 4 zijden is vastgezet en als lattenbodum mijn bedframe versterkt.

Goede bezorg service.

Dozen zijn vrijwel onbeschadigd binnen gekomen. Die staan te wachten op het in elkaar zetten.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot