Topvoeding en service voor een eerlijke prijs
In 2006 zijn wij begonnen met onze Cattery. Wij gaven toen voeding van Royal Canin en Prins. Wij waren niet tevreden met deze voeding omdat de kittens rond 6-7 weken (na de zoogperiode) niet meer goed groeiden. Wij moesten bij ieder nestje wel een keer naar de dierenarts voor een toediening van mineralen en vitamines. Wij waren al diverse malen bij de Brokkensuper voorbij gelopen, deze zit namelijk naast de Gamma. Telkens dachten wij, dan heb je weer zo’n aanname, dat zal wel niks zijn. Voor de kattenvereniging moesten wij toch naar de Brokkensuper want Albert wilde in het clubblad adverteren. Wij hadden dit veel eerder moeten doen. Wij zijn zo blij met deze voeding zowel voor de kittens als de volwassen katten. De katten eten het graag. De kittens doen het heel goed op de kittenvoeding. Ze gaan zelfs al zelfstandig met 3-4 weken kittenbrokjes eten. Hier hoeven wij niks aan te doen. Dat was met de andere merken wel anders. Toen dachten wij hoe krijg ik ze aan de brokjes. Eindelijk een eerlijke voeding, zonder smaak, kleurstoffen en andere toevoegingen wat niet wenselijk is (afvalproducten) en dat ook nog voor een eerlijke prijs.
Wij gebruiken kittenbrokjes, brokjes voor de volwassen kat, de blikjes van Naturina (48 smaken) en ecolitter voor in de kattenbak. Licht in gewicht, klontvormend, zuinig in gebruik en op natuurlijke basis. Ook heb je nauwelijks uitloop.
Wat zijn wij blij dat wij de Brokkensuper hebben ontdekt. NOOIT meer iets anders. Ook kan je altijd terecht bij Albert voor advies. Albert weet heel veel!!
De Brokkensuper krijgt van ons 10 sterren.