Heel goed geholpen bij Merkmatrassen in Breda

Een lage aanbiedingsprijs betaald voor echt een dure boxspring, dat zag ik direct aan de afwerking.

Snel besteld snel geleverd slaapt heerlijk

Mooie ruime winkel waar je vakkundig geholpen wordt bij het maken van de juiste keus. Diverse topmerken om uit te kiezen.

Zeer goede service

Mooie Auping boxspring voor een middenklasse prijs. Top zaak!

Alles was goed!

Ik ben tevreden met de aankoop en had een goede ervaring met Merkmatrassen.com. De matras is comfortabel en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Blij

Goede service! Makkelijk te kopen en kwam op tijd. Voelt fijn en comfortabel. Ziet er sterk en goed gemaakt uit.

Sterk

Bestellen was makkelijk en verzending gratis, heel goed! Singel Royal 500 is sterk en ziet er mooi uit. Zwaar, maar dat betekent goede kwaliteit. Prijs beetje hoog, maar het waard. Blij met de aankoop.

Goed!

Bestellen ging soepel en de gratis verzending was top! De Basic Storage 41 is stevig, maar zwaarder dan verwacht. Kwaliteit is prima, maar voor de prijs had ik iets meer verwacht. Al met al een goede aankoop, maar niet perfect.

Geweldige Kwaliteit en Service

Ik heb het ORIGINAL TV+ 1196 bed met een tv-frame gekocht bij Merkmatrassen.com, en het was een geweldige ervaring! De bestelling plaatsen was eenvoudig en de betaling via iDEAL ging snel. Het bed arriveerde op tijd, goed verpakt, en ziet er geweldig uit met het tv-frame. Het is echt comfortabel en werkt perfect om te ontspannen en tv te kijken. De gratis verzending was ook een leuke extra. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou het aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische bed!

Stevige bedframe, maar erg zwaar

Bedframe ziet er mooi uit en goed voor TV-plek, maar erg zwaar (130kg) en lastig te verplaatsen. Bestellen makkelijk, verzending gratis, alles oké.

Zeer goede matras!

Makkelijk kopen, snelle verzending en super comfortabel. Ik vind het erg leuk!

Geweldig matras!

Zeer comfortabel en precies zoals beschreven. Topkwaliteit. Zeker een aanrader!

Erg mooi!

Goede kwaliteit matras, zeer comfortabel en de prijs waard. Snelle levering, bestelproces was eenvoudig.

Soepele ervaring

Het bestelproces was eenvoudig. Betalen met iDEAL ging gemakkelijk. Gratis verzending is een leuke toevoeging.

Zeer goed product!

ROYAL TV+ 8200 is zo comfortabel! Levering snel en gratis. Zwaar om te verplaatsen, maar de kwaliteit is het waard. Blij met de aankoop!

Blij met de aankoop!

Het bed dat ik kocht was goed. De levering was snel en gratis verzonden. Heel zwaar, maar comfortabel. De prijs is ook oké, het is het waard.

Aanbevolen

Zeer goede kwaliteit, sterk en groot! Verzending was snel en geen extra kosten. Blij met deze aankoop

Het betalingsproces was gemakkelijk, productopties waren er volop, zeker een aanrader.

La qualité du produit est bonne.

Le lit est solide et a été livré à temps. Bon choix de produits !

Geweldige Ervaring

Het leasen van de Deluxe 1000 bij Leasecomfort.nl was heel makkelijk! De prijs is goed, de verzending was gratis en het kwam op tijd aan. Ik ben er echt blij mee!

Aanbevolen

De Original Elektro 400-matras is supercomfortabel en stevig! De verzending was gratis en snel. Ik ben erg blij met mijn aankoop!

Echt comfortabel en super fijn!

De matras is zacht maar stevig, en ik slaap er heel goed op. Ze hebben veel leuke opties om uit te kiezen. Ik denk dat dit de beste plek is om een matras te kopen. Zeker een aanrader!

Erg leuke ervaring

Bedden zijn goed, vooral hun aanpassingsopties zijn anders dan alle andere bedrijven.

Goede ervaring, veel comfortabeler vergeleken met anderen

Hun matrassen zijn van topkwaliteit, ik zal het zeker aanbevelen en ik ga de volgende keer hier kopen.

De matrassen voelen premium aan. Aanbevolen.

Ze boden goede klantenservice met hoogwaardige bedden en matrassen.

Geweldige productkwaliteit en uitstekende service!

De matras is super comfortabel, veel beter dan de oude die we jaren hadden. Bestellen was makkelijk en de levering was netjes op tijd. Ik ben er heel blij mee en zou het zeker aan anderen aanraden!

Meerten Verhoffstraat 1 c2

4811 AR Breda