Snelle en correcte levering

Nettjes verpakt en snel geleverd.

Sleiderink levert op tijd en zijn goed bereikbaar

Conform afspraak, keurig

Bestellen via internet ging simpel en de levering was conform afspraak . Prima

Optijd en goede chauffeurs netjes op de plaats gezet goede webshop

Goede webshop en niet duur goede chauffeurs netjes op de plaats gezet

Uitstekend!

Een ruim assortiment, gunstige prijzen, eenvoudig bestelproces en wanneer er een probleem was werd dit adequaat opgelost. De levering van materialen was bovendien vlot en werd vakkundig voor de deur gelost. Al met al een prima ervaring. Een uitzondering dat er nog zulke bedrijven bestaan in deze tijden! Van harte aanbevolen.

Gewoon een goed bedrijf!

Ik was een beetje sceptisch na het lezen van de reviews op andere sites maar ben blij dat ik bij dit bedrijf besteld heb. Materiaal werd netjes op de dag geleverd die gecommuniceerd was in de order. Er zou een half uur van te voren gebeld worden maar dit is niet gebeurd. Verder geen probleem. WhatsApp helpdesk was ook prima. Werd netjes en snel gereageerd. Geleverde vuren balken en ander hout is kaarsrecht. Dit bedrijf is een absolute aanrader.

Goede service snelle levering

Service en bereikbaarheid zeer goed. Alle hout netjes achter geplaatst. Perfect

Goede prijs en op het juiste moment geleverd

Goede kwaliteit materialen voor een nette prijs. Telefonisch overleg gehad of er iets geleverd mocht worden wat iets afweek van de bestelling. Vriendelijke chauffeur. Kortom. Zo hoort het.

Fermacell vloerplaten platen

Netjes optijd geleverd en keurig in de schuur gezet!

Probleemloos

Aantrekkelijk geprijsd en snelle levering

Mooie materialen voor eerlijke prijs en fijne communicatie en opvolging over levering

snelle en goede communicatie

snelle order plaatsing goed telefonisch contact snel op plaats van bestemming

Goed.

goede kwaliteit ,duidelijke website

goede kwaliteit ,duidelijke website

Mooie planken, precies zoals afgesproken geleverd.

Keurig volgens bestelling op tijd geleverd.

Gootdrain correct en op tijd geleverd tegen zeer concurrerende prijs.

Snelle levering en goede service

Super bouwmaterialen en snelle service.

Good

I found the best-priced materials I needed. I ordered them on Sunday and received them on Wednesday. Special thanks to the driver, as getting close to my house was quite challenging. The only thing I can suggest for improvement is communicating the delivery date and time at least a day in advance, as I got a call at 7:30 a.m. that the driver would be in 30 minutes.

goede levering ging vlot

alleen zitten er geen bitjes inde dozen was voorheen wel zo

Goede en snelle service

Ook na de bestelling geplaatst te hebben kon ik na snel mail contact nog een wijziging doorvoeren. top service

Fijne site en snelle levering

Makkelijk en duidelijk besteld en snelle levering

Goed bedrijf!!

Makkelijk te bestellen en leveren op tijd

Goede prijs, snelle levering, top-service

Er was lepelschade aan twee balken. Foto’s opgestuurd en meteen vergoeding voor gekregen. Super vriendelijk geholpen ten alle tijden. SUPER TEVREDEN !

Fijn bedrijf met altijd goede levering

Al meerdere keren besteld bij Sleiderink, van begin tot eind is dit een fijn bedrijf. De site is erg handig om informatie te vinden en spullen te bestellen. Ook de prijs en kwaliteit zijn dik in orde. Levering wordt altijd netjes gedaan in goed overleg.

Hanzeweg 20

7591 BK Denekamp

Over Sleiderink Bouwmaterialen

Sleiderink.nl | Dé Groothandel in Bouwmaterialen met Scherpe prijzen Sleiderink Bouwmaterialen is dé betrouwbare, zelfstandige online Groothandel in Hout en Bouwmaterialen. Wij voorzien al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in Nederland van bouwmaterialen. Sleiderink is het adres voor bouwend Nederland. Van kleine klussen tot grote nieuwbouw projecten en renovaties. Voor professional en particulier, ons ‘one stop shopping’ concept -ofwel alles onder een dak- zorgt ervoor dat je bij ons altijd vindt wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw droom. Daar gaat het om bij jou, en wij zorgen er met plezier voor. Dat is ons vak.