Snel en correct geleverd

Goed geholpen

Vriendelijke bezorger

Altijd goed

Altijd goed

Duidelijke informatie, en levering van de materialen klopte en kwam er zoals gepland. Belangrijk voor mij was dat ik bij het vragen van informatie een medewerker aan de telefoon kreeg die verstand van zaken had.

Prima service, afstemming over levering kon beter

Voor stenen contact gehad met Sleiderink via Whatsapp, werd fijn meegedacht en uiteindelijk zijn de pallets stenen snel geleverd. Ik wist alleen niet wanneer ze geleverd zouden worden, dat was wel fijn geweest.

Super service, goede kwaliteit en snelle levering

Alles zoals gewenst

Zoals afgesproken enalles klopte. Chauffeur vriendelijk en op tijd nam ook de tijd om alles rustig te lossen

Niet goed

Duurde lang voordat het verzonden werd en kon het niet annuleren.

Goede prijzen

Levering was snel

Werd de door mij op de aangegeven dag keurig afgeleverd. Ben zeer tevreden met het product.

Fijne service en goede kwaliteit

Sleiderink weet wat ze doen. Goede prijs-kwaliteitsverhouding en vriendelijk personeel.

Gedreven mensen

Je wordt overal prima mee geholpen

Super geregeld en geleverd

Snelle reactie en snel geleverd

Alles netjes geleverd. Niet lang te wachten.

Prima en snelle levering

Enig minpunt is dat mijn metselaar berekend had hoeveel cement en voegcement hij dacht nodig te hebben en dit veel te ruim heeft berekend. Onaangebroken zakken worden niet retour genomen en nu kan ik die 8 zakken dus weggeven of weggooien. Jammer van mijn geld en anders wel een verspilling. Zakken liggen in een garage en zijn van plastic. Wat zou er mis mee kunnen zijn. Iedere bouwmarkt zou ze terug hebben genomen. Verder erg tevreden over levering en materialen

Prima materiaal .goede levering

Netjes verpakt top !!!

Goede communiteit, levering op afgesproken dag en een prima prijs kwaliteit!

na grote bestelling snel geleverd aan huis

Onder de indruk van de efficiency!

Goed bedrijf

Netjes op tijd geleverd

Interieurplaten besteld. Vooraf contact gehad over de mogelijkheid tot leveren in krappe straat. Levering gebeurde zoals afgesproken. De chauffeur dacht mee en heeft het zelfs tot in de garagebox afgeleverd, helemaal super. Platen zagen er netjes uit.

Lekker snel geleverd altijd en goeie prijzen

Meerdere keren besteld en altijd snel geleverd en goede kwaliteit hout geen kromme rotzooi

Totaal leverancier voor bouwmaterialen met een goed assortiment en goede webshop

Voor bouwmaterialen ben je bij Sleiderink aan het juiste adres. Service is goed materialen worden netjes verpakt geleverd en daarbij ook nog een concurrerend geprijsd.

Netjes materiaal

Eerst via site bestellingen gemaakt en hierop offerte aangevraagd. Deze met telefonische contact bevestigd via mail betaal link.hierbij leverdatum afgesproken en spullen werden netje geleverd. Ik moet nog meer bestellen voor mijn project dus dat komt wel goed.

Top samenwerking!

Voor een opdracht had ik met spoed een hele flinke portie bouwmaterialen nodig. Bestelling online klaar gezet, gebeld met Sleiderink en samen de mogelijkheden besproken. Materialen konden na 1 werkdag geleverd worden! Top service!

Hanzeweg 20

7591 BK Denekamp

Over Sleiderink Bouwmaterialen

Sleiderink.nl | Dé Groothandel in Bouwmaterialen met Scherpe prijzen Sleiderink Bouwmaterialen is dé betrouwbare, zelfstandige online Groothandel in Hout en Bouwmaterialen. Wij voorzien al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in Nederland van bouwmaterialen. Sleiderink is het adres voor bouwend Nederland. Van kleine klussen tot grote nieuwbouw projecten en renovaties. Voor professional en particulier, ons ‘one stop shopping’ concept -ofwel alles onder een dak- zorgt ervoor dat je bij ons altijd vindt wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw droom. Daar gaat het om bij jou, en wij zorgen er met plezier voor. Dat is ons vak.