Super service voor een fijne prijs

Prachtig mooie tegels ontvangen. Levering was snel. Mooie prijs/kwaliteit verhouding. We wonen op Terschelling, het werd netjes bij een transportbedrijf in Harlingen geleverd en de communicatie was prima. Het transportbedrijf heeft het vervolgens voor ons meegenomen naar het eiland. Dankzij de fijne communicatie van jullie kant is alles vlekkeloos verlopen.

Netjes volgens afspraak geleverd

Goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Ruime keuze en meestal op voorraad.

Goed, netjes gestapeld ook en mooi voor de deur

Uitstekende kennis van zaken om zo de juiste producten te bestellen en snel te leveren.

Voor een Metal Stud wand contact gezocht en met behulp van Sleiderink eenvoudig een juiste boodschappen lijst kunnen maken en het werd tijdig en goed verpakt geleverd.

top

top

Goede prijzen alleen transportkosten aan de hoge kant

Wel een beetje vroeg geleverd 6:30

Net jes ver pakt en geleverd

scherpe prijzen, snelle levering. TOP

scherpe prijzen, snelle levering. keurig door de chauffeur gebeld voor het plaatsen van de pallets.

Prima en snel

Prima en snel

Goede en snelle levering

Ben zeer tevreden ook met nabestelling super.

super communicatie en afhandeling

Goed overleg, nette prijzen, snelle levering, goed verpakt.

Prima hoor

Goed m

goede klantenservice

ik had per abuis een foutje gemaakt bij de online bestelling Dit werd de volgende ochtend opgemerkt en ik ben meteen gebeld. De medewerker heeft er voor gezorgd dat de fout werd hersteld Ook een aanvullende vraag werd meteen goed opgepakt. Dat zie ik wel eens anders bij bedrijven. Kortom ga zo door helemaal top

Prima partij.

Snelle offerte. Doen wat ze zeggen, goed advies. Alleen beloofde bericht voor aflevering werd niet gecommuniceerd.

Goed duidelijk en een goeie levering en een mooie webshop

Snelle en complete levering

Prijs en kwaliteit is prima en een breed pakket ideaal voor de complete verbouwing heb je maar 1 partij nodig

test

extra test

• communicatie

Hanzeweg 20

7591 BK Denekamp

Over Sleiderink Bouwmaterialen

Sleiderink.nl | Dé Groothandel in Bouwmaterialen met Scherpe prijzen Sleiderink Bouwmaterialen is dé betrouwbare, zelfstandige online Groothandel in Hout en Bouwmaterialen. Wij voorzien al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in Nederland van bouwmaterialen. Sleiderink is het adres voor bouwend Nederland. Van kleine klussen tot grote nieuwbouw projecten en renovaties. Voor professional en particulier, ons ‘one stop shopping’ concept -ofwel alles onder een dak- zorgt ervoor dat je bij ons altijd vindt wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw droom. Daar gaat het om bij jou, en wij zorgen er met plezier voor. Dat is ons vak.