Oke

Materialen zijn snel geleverd op de gewenste dag. Minpuntje was dat een aantal balken een het uiteinde minder hoog waren dan volgens specificatie. Desalniettemin heb ik ze wel kunnen gebruiken. Kwaliteit was verder goed, ook vd underlayement.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Geweldige service en aardige medewerkers.

Snelle nette levering. Zeer tevreden

snelle levering, goede prijs.

als titel.

Zeer professioneel/prettig bedrijf

Prima kwaliteiten uitstekende klantenservice. Denken met je mee en indien er iets in de levering niet correct is, wordt het snel hersteld.

Alles snel geleverd, netjes verpakt,.en prima materiaal!

Goede prijzen, snelle levering en de chauffeur was ook zeer vriendelijk.

Betrouwbaar bedrijf

Goed product snelle levering

Prettig contact gehad per telefoon en goede service in aansluiting daarop.

Ik geef geen 5 sterren omdat de bezorger zo wild met het pakket is omgesprongen, dat 1 bus helemaal is leeggelopen in de bus. De andere doos leverde een gebutst blik op met lekkage, maar dat was nog bruikbaar. De bezorger meldde op mijn opmerking dat ik 2 blikken besteld had de "ontploffing" van het andere blik en dat jullie een nieuw blik zouden sturen. Nadat ik gebeld had ter verificatie bleken jullie van niets te weten. De medewerker verontschuldigde zich en stuurde meteen een nieuw blik, dat zo zwaar werd ingepakt, dat ik eennkwartier nodig had om het uit te pakken, haha. Het blik was puntgaaf !

Precies volgens afspraak. Prima service en bedankt voor de levering. evering.

Ditiseen betrouwbaar bedrijf. Zal dit bedrijf iedereen aanbevelen. Goed Bedrijf. Groetjes Jac Matijsen.

Perfecte service en webshop

Telefonisch goed geholpen met mijn technische vraag. Keurige levering. Zeer behulpzame chauffeur.

Via internet een offerte aan gevraagd en binnen een dag een mooi voorstel gekregen en binnen een week geleverd en alles mooi op tijd

Goede ervaringen mee.

Snelle en goede kevering

Bestellen gaat eenvoudig en levering en service is zeer goed. Top

Betrouwbaar,afspraken nakomen, goede kwaliteit

Alle bouwmaterialen werden op de afgesproken tijd geleverd. Kwaliteit van het materiaal is prima. Extraatje dat de spullen op een makkelijke plek werden neergelegd.

Goed hout, snelle nette levering!

Het hout is van goede kwaliteit, goed verpakt en de levering was snel. Vriendelijke mensen aan telefoon en bij levering!

Prima zaak.

Duidelijk beschrijving van het product. Snelle levering

Zeer netjes en snel geleverd.

Alles werd netjes en snel geleverd. Het was ook totaal compleet.

Goede service en op tijd afgeleverde

Had vurenhout besteld 5x7 en kraal delen. Alles was netjes verpakt en goed hout

De 9 mm platen waren niet haaks bleek later maar ze hebben t vlot opgelost door om te ruilen

Keralit levering

Bestelling geplaatst en bij bestelling een opmerking geplaats dat mijn straat klein was en dat er niet een grote vrachtwagen ik kon dus een kooiaap nodig was dit zou allemaal tegelijk geleverd worden maar werd in 2 delen gedaan eerst was met een kooiaap 2e natuurlijk niet kost me geen halve maar heel dag vrij nemen en veel sjouw werk meer

Hanzeweg 20

7591 BK Denekamp

Over Sleiderink Bouwmaterialen

Sleiderink.nl | Dé Groothandel in Bouwmaterialen met Scherpe prijzen Sleiderink Bouwmaterialen is dé betrouwbare, zelfstandige online Groothandel in Hout en Bouwmaterialen. Wij voorzien al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in Nederland van bouwmaterialen. Sleiderink is het adres voor bouwend Nederland. Van kleine klussen tot grote nieuwbouw projecten en renovaties. Voor professional en particulier, ons ‘one stop shopping’ concept -ofwel alles onder een dak- zorgt ervoor dat je bij ons altijd vindt wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw droom. Daar gaat het om bij jou, en wij zorgen er met plezier voor. Dat is ons vak.