Overzichtelijke website

De producten zijn gemakkelijk te vinden en te bestellen, goede prijs/kwaliteit en ook snel geleverd.

Snelle levering, goede verpakking, sterke prijzen.

Fijn dat het goedkoper kan!

Heerlijk alternatief voor de dure supermarkt!!

Goede klantenservice en snelle levering

Top service aan voordelige prijzen!

Goede omschrijving van de producten. Voordelige prijzen. Snelle verzending en levering. Een aanrader!!!!

de winkel was perfeckt

maar dhl wordt s,avonds laat bezorgd dat vind ik een nadeel ik lig altijd op tijd op bed wegens mij ziekte maar de bestelling was verder prima goed verpakt

Gewoon : prima service

Gewoon goed : vlot verloop van bestelling en levering.

Ik ben zeer tevreden van het gekocht product

De Tena men level 3 zijn absoluut te beste bescherming voor de man. De prijs is ook heel interessant en de levering verloopt prima.

vlotte afhandeling

zeer goede prijs/kwaliteit

Snel en conform geleverd. Goed product met juiste maat omschrijving dat op zich wel prijzig is maar wel tegen een concurrerende prijs werd aangeboden.

Goede mooie site

Altijd mooi in gepakt en goed van prijs , en altijd goed op tijd geleverd ook . Ben heel heel tevreden van jullie.

Wiekenweg 41

3815 KL Amersfoort

088 77 222 50

Over Zorgverbond

Zorgverbond is een Nederlands platform dat zich richt op zorggerelateerde producten en diensten. Het biedt een breed scala aan zorgproducten en -oplossingen, met de nadruk op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van consumenten. Zorgverbond.nl is gecertificeerd door de Thuiswinkel Waarborg en garandeert een veilige en betrouwbare online winkelervaring. Het bedrijf biedt klantgerichte diensten zoals een transparant bestelproces, veilige betaalmogelijkheden en zorgvuldige verwerking van persoonlijke gegevens.